ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Warszawa na wiosne do Was przybędzie. Tego możecie byc pewni 
Pozdrawiam w imieniu stołecznym
Pozdrawiam w imieniu stołecznym
-
Szalotka
Najpierw Wy w niedziele 23.01.2011 macie byc 
O nas sie nie martwcie
Bedziemy w stosownym terminie 
O nas sie nie martwcie
-
Szalotka
dzieki za mile spotkanie i mam nadzieje nie ostatnie jestem mile zaskoczony super ekipa i nastepne spotkanie napewno odwiedzam swoja obecnoscia pierwsza wizyta i super atmosfera jedna wielka rodzinka
hehe Pozdro dla wszystkich
- Od: 9 sty 2011, 21:27
- Auto: Mazda 6 2.0 l diesel 2009
ok profil uzupelnie jak tylko mazdziocha moja czerwona wyjedzie od lakieru bo dzisiaj rano przezylem szok , chodze dzisiaj jak bomba jakis imbecyl w nocy cala w kolo mi przerysowal kluczem jedna wielka rysa po obu stronach cala dlugosc
:(:(:( i moje czerwone szalenstwo uszkodzone plakac sie chce (idiotyzm ludzi):(:(:(:(:( ciekawe ile wezmie lakiernik za usuniecie ryski jak cos to ja bylem wczoraj ta czerwona mazdzioszka po raz pierwszy a jakies foto postaram sie wstawic
jak tylko zbiore sie do kupy po tym zdenerwowaniu
- Od: 9 sty 2011, 21:27
- Auto: Mazda 6 2.0 l diesel 2009
Bartg napisał(a):Jeszcze uzupełnij profil jakie autko potem będzie łatwiej poznać kto jest kto
Grafi125, nie chodzi o awatar czy zdjęcie madzi.., to możesz później..
Auto: 626 GE 1.8 z LPG, 97'
no szkoda autka.., zawsze jakiś debil się znajdzie, jak rysa nie głęboka to może da sie spolerować

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
spoko spoko, mi koledzy nie śmierdzą
miałem małą przerwą, a na spoty chciałem przyjeżdżać, tylko tak jakoś nie mogłem ale teraz postaram się na każdy zaglądać
pozdr
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
pawmich08 napisał(a):witam. chcialem sie dopisac do spotkan w łodzi. czy ktos wie juz kiedy nastepne spotkanie
Witamy i zapraszamy na najbliższego spota na parking Silver Screen'a poziom -2 w najbliższy wtorek 18 stycznia o 19

pawmich08 napisał(a):witam. chcialem sie dopisac do spotkan w łodzi. czy ktos wie juz kiedy nastepne spotkanie
witamy!
viewtopic.php?f=70&t=79610
1 strona wątku- masz tam wszystkie informacje

proszę uzupełnij profil o model auta itp
-
Ania_TM
MateoO napisał(a):Siemaneczko wszystkim z grupy łódzkiej.Pozdrawiam bardzo serdecznie
witamy kolegę od ładnej BA

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
MateoO napisał(a):Siemaneczko wszystkim z grupy łódzkiej.Pozdrawiam bardzo serdecznie
No siema