karol napisał(a):a mam nadzieje ze pogoda dopisze bo kurde dola mozna w UK wyrwac i to sporego hehe
no przeciez juz pisalem, ze pogoda zalatwiona
Karol, moze zdazysz przed spotem na jakas hamownie?
www.mazdaspeed.pl
karol napisał(a):a mam nadzieje ze pogoda dopisze bo kurde dola mozna w UK wyrwac i to sporego hehe
Wojtek napisał(a):ps1 jak ktos chce sie wiecej dowiedziec, to zapraszam:
viewforum.php?f=84
radar88 napisał(a):Nie dziękuję, ponieważ AT musi jeszcze przebyć ponad 2kkm, więc modlitwa będzie aby dotrwała.
Urlop....no urlop, kawalerski, wesele, grill pewnie nie jeden
karol napisał(a):Ja mam nadzieje ze pogoda dopisze bo kurde dola mozna w UK wyrwac i to sporego hehe
Kamil szerokosciPs. grasz w call of duty na PS?
radar88 napisał(a):Nie Karolu, gram w GT5 (jak mam tylko czas)
Pogoda musi być, dzisiaj cały dzień lało....
blademan89 napisał(a):Dacie radę, nie ma wyjścia kolego ! Także powodzenia na libacjach również![]()
![]()
blademan89 napisał(a):Mam GT5![]()
radar88 napisał(a):Jakoś damy, w Nederlandzie mamy mazdowicza, w Dojczu mam znajomą.
radar88 napisał(a):RADAR-8_8
blademan89 napisał(a):Bądź twardziel i jedź jak ja, szybko![]()
![]()
blademan89 napisał(a):bladyman89
radar88 napisał(a):A bardzo blady![]()
Ile brat ma mazd
blademan89 napisał(a):Ja zgłosiłem chęc bycia klubowiczem przed chwilą, a co![]()
![]()
Wojtek napisał(a):ciesze sie bardzo
hehehe... a zdazyles chociaz przeczytac regulamin?
[zart]
radar88 napisał(a):Chwila....muszę bonusy zebrać
blademan89 napisał(a):Wpisałem w google Willen Lake i dałem na grafikę, wyskoczyło takie zdjęcie:
blademan89 napisał(a):Wojtek napisał(a):ps1 jak ktos chce sie wiecej dowiedziec, to zapraszam:
viewforum.php?f=84
Ja zgłosiłem chęc bycia klubowiczem przed chwilą, a co![]()
![]()
pawel1978 napisał(a):Jak na razie jestem na nie, bo rex-a nie widziałem ani w realu ani na zdjęciach, a jeszcze na spot Beemką się wybierasz![]()
![]()
pawel1978 napisał(a):Pozdro dla wszystkich i niestety, chyba do następnego, bo tym razem trzeźwieć będę w niedzielę
blademan89 napisał(a):będę na spocie
Wojtek napisał(a):Karol, moze zdazysz przed spotem na jakas hamownie?
pawel1978 napisał(a):Jak na razie jestem na nie, bo rex-a nie widziałem ani w realu ani na zdjęciach, a jeszcze na spot Beemką się wybierasz![]()
![]()
![]()
karol napisał(a):Bladyman wez akwarium ja wezme olej zrobimy dila
radar88 napisał(a):Panowie/panie kto ma PlayStation 3
blademan89 napisał(a):Wpisałem w google Willen Lake i dałem na grafikę, wyskoczyło takie zdjęcie:
http://tiny.pl/hpkd4
zielony110 napisał(a):gdzies w szafie jest – ale kontrolera brak
No i gierki takze nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd