Moze byc wyjazd o 6.45
TORUŃ – spotkania regionalne
Sewa chociaż coś masz za..

P.S. Dziś zaliczony przejazd TOPDOWN dwóch mx5:) Piękna w idealnym stanie czerwona mx5 w klubie:)

P.S. Dziś zaliczony przejazd TOPDOWN dwóch mx5:) Piękna w idealnym stanie czerwona mx5 w klubie:)
prosimy o media jakieś 
No to po prostu pięknie
Ktoś znany z forum?
Panowie, trzeba zoorganizować jakiś spot przed zlotem w tygodniu. Albo typowe spa dla auta, albo zwyczajowe żarcie
Proponuję czwartek (w środę pracuję) ewentualnie piątek przed wyjazdem.
Witak, fajnie by było gdyby udało Ci się podjechać z ugadanymi gratami do pożyczenia
Panowie, trzeba zoorganizować jakiś spot przed zlotem w tygodniu. Albo typowe spa dla auta, albo zwyczajowe żarcie
Witak, fajnie by było gdyby udało Ci się podjechać z ugadanymi gratami do pożyczenia

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Piątek i czwartek ja odpadam 
spa robie jutro w pracy po pracy :p ale na żarcie możemy się umówić, bardziej jednak skłaniałbym się do czwartku 
Witam
Mi również pasowałby czwartek w KFC na Lubickiej. Dobra Sewa pamiętam i nie zapomnę ich zabrać ze sobą.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Mi również pasowałby czwartek w KFC na Lubickiej. Dobra Sewa pamiętam i nie zapomnę ich zabrać ze sobą.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Od: 6 gru 2010, 16:49
- Auto: Mazda 2 1.2 DY 2006r.
Były:
Mazda 323 F 1.5 BA 98r.;
Mazda 323 BG '91r.
właśnie dawajcie w czw. pod KFC trzeba się ugadać w końcu. Rafał ty w końcu jedziesz swoim ze mną czy w piątkę z Trzydziechem? 
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
wachers napisał(a):czy w piątkę z Trzydziechem?
to ile nas się zmieści ?

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
To jak, czwartek kfc?? Mi pasuje/
Sewa szykuj dywaniki.
Sewa szykuj dywaniki.
wachers napisał(a):właśnie dawajcie w czw. pod KFC trzeba się ugadać w końcu. Rafał ty w końcu jedziesz swoim ze mną czy w piątkę z Trzydziechem?
czemu w piątkę?
ja się zabieram z Trójmiastem
- Od: 9 sty 2011, 11:29
- Auto: Mazda 323F BJ 2002r DiTD 101KM
znajome Polo

dziewczyna3Dziecha napisał(a):wachers napisał(a):właśnie dawajcie w czw. pod KFC trzeba się ugadać w końcu. Rafał ty w końcu jedziesz swoim ze mną czy w piątkę z Trzydziechem?
czemu w piątkę?
ja się zabieram z Trójmiastem
tak więc Rafał i Karolina będą mieli zbliżone warunki podróżowania do podróżowania Twoją efeczką
Poszedł jak kuna w żyto z Air Ride'm!!:)
Fajnie to teraz chodzi:)
Fajnie to teraz chodzi:)
to jeszcze nie jest pełna moc 
btw Wachers (nie wiem czy widziałeś):

btw Wachers (nie wiem czy widziałeś):
Proszę następujące osoby o sprawdzenie, czy wysłały zgłoszenie i czy było ono kompletne – w niektórych brakuje np. numeru rejestracyjnego.
– wachers
Formularz powinni wypełnić wszyscy, którzy wjeżdżają na lotnisko, nawet jeśli nie startują w konkurencjach.
mów co chcesz, to robi 
Sewa weź mi wyrzynarkę na zlot:)
I jak z tym spotem???
KFC lubicka na 20? ja bede o ile chociaż jedna osoba też będzie