TARNÓW – spotkania regionalne
Czesc. Z miłą chęcia bym przyjechał na spota ale w tym czasie będę na rozpoczęciu sezonu w śmignie. Zamiast stać w miejscu zróbcie rundke te 8 km i przyjedzcie wszyscy. Dominator będę miał akurat miernik dB przy sobie, bo będę mierzył na zlocie więc podjedz autkiem zobaczymy co pokarze Maździnka 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Do smigna oczywiscie ze podjade, mam 3900metrów pod 139
Jesli pozostali zechca, to zapraszam i ja do Smigna
Jeszcze nie katuje zestawu na max
Dopisano 1 cze 2014, 10:36:
To jak pany? podjezdzacie do Smigna, w rejon klubu 139?
Ja bede tam ok 13.
Jesli pozostali zechca, to zapraszam i ja do Smigna
Jeszcze nie katuje zestawu na max
Dopisano 1 cze 2014, 10:36:
To jak pany? podjezdzacie do Smigna, w rejon klubu 139?
Ja bede tam ok 13.
uu widze że plany się diametralnie zmieniły, zapewne nie będzie tam miejsca zaparkować w koło klubu a wjazd na parking 10 zł co wy na to?
Panowie miejsca pod klubem było sporo-tirem by spokojnie zaparkował. Dominator sorki za przedtem,ale naprawdę musiałem uciekać-Mała ma anginę więc tydzień siedzenia w domu 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Fakt miejsca było nawet nawet zwłaszcza ze na koniec wpadłem ale tirem to byłby trochu problem 
Kiedys myslalem żeby się wybrać na ten zlot do Tuchowa ale pokryl się z moimi innymi planami wiec nie mam jak tam byc
. Nie wiem jak ale fajnie by było zorganizować spot w Gorlicach fanow marki nawet tych niezarejestrowanych na forum
.
Pytanie zasadnicze jak to naglosnic żeby dotarlo do jak największej liczby osob i kto by się tego podjal. Najpierw przede wszystkim pomysl.
Yoo bedzie ktos jeszcze czy tylko Ja i Dominik????
Jak cos to jaka godzinke ustalamy???
-
WisniaUs