to może zróbmy spota w
Dopisano 9 sie 2013, o 14:27:
może dziś team square?
http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/ka ... kosciuszki
www.mazdaspeed.pl
damigda napisał(a):"oficjalnie" region umarł. część się spotyka tylko ze na spotkaniach na które zabroniono nam mówić "spoty" , oraz "nieoficjalnie" w swoich "podgrupkach"
roxygenium napisał(a):Podpinam się pod wypowiedzią przedmówcy.
Laik2012 napisał(a):Witam. Mam pytanie: czy istnieje jeszcze Grupa Pomorska,czy tez juz padła? Bo przeglądam tak te forum regionalne i jakos duzej aktywnosci nie widać i nie wiem czy tez chęc perzynaleznosci do grupy zglosic tu czy tez moze do innej?
Adri@n napisał(a):Laik2012 napisał(a):Witam. Mam pytanie: czy istnieje jeszcze Grupa Pomorska,czy tez juz padła? Bo przeglądam tak te forum regionalne i jakos duzej aktywnosci nie widać i nie wiem czy tez chęc perzynaleznosci do grupy zglosic tu czy tez moze do innej?
do innej grupy tzn jakiejno tu jest jak jest i myślę, że w innych grupach też jest podobnie chyba, że M6 do np. hond się zapiszesz lub vw
(nic nie mając do nich) a kolega czasami nie urzęduje w trójmieście i nie ma czerwonej M6
Laik2012 napisał(a):Bylem na zlocie w czaplinku to chyba z pomorskiej grupy nie bylo nikogo.
tekkenfan napisał(a):Laik2012 napisał(a):Bylem na zlocie w czaplinku to chyba z pomorskiej grupy nie bylo nikogo.
Ja byłemale większość czasu katałem na 1/4
.
Ale żadna 6 z blachami zaczynającymi się na G.. nie rzuciła mi się w oczy
smile napisał(a):Prezes zarządu abdykuje,
smile napisał(a):klubowicze poznikali,
smile napisał(a):klub praktycznie nie istnieje
smile napisał(a):w temacie ciiiiiiisza jak maczkiem zasiał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd