Łukasz – czekamy na fotki
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
dzieki za spotkanie
mój najczystszy
(ok przyznam sie – dzien wczesniej bylem na rajdzie WRC
)

świecą się jak psu ...
dzia za spotkanko!
dzia za spotkanko!
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Sorry Łukasz, że nie odpisałem, tel miałem wyciszony, poza tym robotę w domu :/
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Gapcio napisał(a):lukaszXEDOS6 i AgAXEDOS6 dzieki za grillaa rescie za hmm... malo licznego spota
lukaszXEDOS6 napisał(a):Gapa do zobaczenia wkrótce
No noPowinienem byc 11 czerwca
![]()
Spoko, to pomyslimy, zeby jakas flaszke oproznic...
Gapcio napisał(a):No noPowinienem byc 11 czerwca
![]()
Polecam raczej zjawić się 20.06
http://www.festiwalmotoryzacji.pl/
czy ktos kojarzy ciemnozielonego xedosa 6, ktory zostal dzis rozbity na ul. Fordonskiej (na wysokosci salonu BMW)? Czy to ktos od nas?
sq2jul napisał(a):ciemnozielonego xedosa 6
raczej nie...
jakiś konkretny dzwonek?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):sq2jul napisał(a):ciemnozielonego xedosa 6
raczej nie...
jakiś konkretny dzwonek?
Troche pogiety bok od strony pasazera (bardziej przod). Gorzej wygladala beemka, w ktora (chyba) przywalil
sq2jul napisał(a):czy ktos kojarzy ciemnozielonego xedosa 6, ktory zostal dzis rozbity na ul. Fordonskiej (na wysokosci salonu BMW)? Czy to ktos od nas?
Widzialem jak stali, stukniety przez e36, xedos na felgach CMS. Nie znam osohbnika.
lukaszXEDOS6 jak zwykle genialne fotki
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):sq2jul napisał(a):czy ktos kojarzy ciemnozielonego xedosa 6, ktory zostal dzis rozbity na ul. Fordonskiej (na wysokosci salonu BMW)? Czy to ktos od nas?
Widzialem jak stali, stukniety przez e36, xedos na felgach CMS. Nie znam osohbnika.
ee jak stukniety przez e36?
Fiveopac napisał(a):lukaszXEDOS6 jak zwykle genialne fotkifajnie sie bawiliscie
![]()
ja w weekend nastukalem 1520 km i musze odpoczac od jezdzenia mazda hehe ale w niedziele mozna by skoczyc na jakiegos grilla do stopki
a moze sami zorganizujemy grilla tak jak to bylo ze 2 tygodnie temu? Tylko przydalaby sie jakas lepsza miejscowka – chociaz w ostatecznosci na Luczniczce tez nie jest zle
Pit napisał(a):Gapcio napisał(a):No noPowinienem byc 11 czerwca
![]()
Polecam raczej zjawić się 20.06
http://www.festiwalmotoryzacji.pl/
ofkoz ja bede
do tego czasu zrobisz czerwonego czy nie zdarzysz? ;–)
jo jo jo ludziska ja sie nie wyrobilem po nocce aby dojechac co do tego weekendu to nie ma szans pracy wiecej niz powinno byc
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
no to dobrze, ze to nie on – ale i tak zal xedosa