WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
ok zapisałem
Reyman, gratuluje... na MOJTcie nie bylem bo nie ogarnalem mazdy :/ potrzebuje 800zl na to
ogolnie zyje, mam sie dobrze, mam urlop do poniedzialku i po prostu jestem troche odstrzelobny, wogole sie pozmienialo u mnie troszke wiec prosze o chwilowa wyrozumialosc, do konca czerwca powinienem wrocic do zycia klubowego 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
adis555 napisał(a):Najlepszego Jacol

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
PILNE.
Poszukuję partnera lub partnerkę, który(a) potowarzyszy mi na zlocie w Rykach
, zapewniam hotel z wyżywieniem i przejazd w dwie strony
niestety moja przyszła małżonka nie może ze mną jechać.
Poszukuję partnera lub partnerkę, który(a) potowarzyszy mi na zlocie w Rykach
Jako, ze czestotliwosc naszych spotkan nie przekracza rocznie 4, proponuje jakies spotkanko w niedziele tj. 22 lipiec, aby ten wynik nieco zwiekszyc, miejsce jak zawsze HM, godzina 16ta?
Kto chetny, prosze sie wpisywac.
Kto chetny, prosze sie wpisywac.
A jacola zaś nie ma, nawet głownego tytułu nie znieni:P
Ja bardzo chciałem, ale juz wiem że nie dam rady bo bede w toronto:P
Ja bardzo chciałem, ale juz wiem że nie dam rady bo bede w toronto:P
Obecnie jestem odciety od netu i nie ma mnie we Włocławku, więc cięzko mi przyjechać na spot a co dalej cokolwiek organizować. Głęboko myśle o zdaniu funkcji PRa bo po prostu jest tutaj nas za mało... co o tym myślicie?
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)

Więc mając równie japońskie auto jak mazda czuję się w obowiązku przejąć tytuł PRa oraz godnie reprezentować klub !

Tadam

A tak serio to może Włocławek zacznie się kiedyś rozwijać pod względem aktywnych klubowiczów, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Najszybszy Przedstawiciel Handlowy W Mieście !
- Od: 16 kwi 2012, 11:12
- Auto: Było: mx-3 B6 '92
Jest: colt CJ0 '98
Będzie: mx-5 już niebawem :)
Ja od Włocławka tak naprawdę zacząłem przygodę z klubem
i nie żałuję do dziś 
a teraz torba...ADHD napisał(a):a teraz...
widze 2 wyjscia... albo jeszcze troche potrzymamy tego PRa we Włocławku i spróbujemy to wszystko bujnąć albo po prostu rezygnuje z tego stanowiska i tyle... co Wy na to?
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Powiem tak.
Bylo niegdys super tutaj, ludzie, spotkania, imprezy. Byli klubowicze, forumowicze i ludzie zupelnie niezalezni, ale wiadomo jak to jest w zyciu, jedni przychodza, jedni odchodza, bo ich do tego sytuacja zmusza, a nowych twarzy brak i brak jednoczesnie pewnych bodźców, aby tych nowych ludzi przyciagnać. Spotkania stały sie b. rzadkie, ludzie przestali sie wogole interesować, jednocześnie rozumiem Jacka, bo był okres kiedy miał ciężko z robotą i z życiem prywatnym, więc te sytuacje sie nałożyly na siebie i niestety od tego momentu zaczęło się wszystko sypać. Bardzo szanuje Jacola, bo przesympatyczny i chętny do pomocy gość z niego.
Dużo by tu sie rozpisywac, ale decyzja należy do niego samego.
Jakby co jestem chętny do pomocy w odbudowaniu tego, jeśli tylko PR będzie chętny.
Pozdrawiam
Bylo niegdys super tutaj, ludzie, spotkania, imprezy. Byli klubowicze, forumowicze i ludzie zupelnie niezalezni, ale wiadomo jak to jest w zyciu, jedni przychodza, jedni odchodza, bo ich do tego sytuacja zmusza, a nowych twarzy brak i brak jednoczesnie pewnych bodźców, aby tych nowych ludzi przyciagnać. Spotkania stały sie b. rzadkie, ludzie przestali sie wogole interesować, jednocześnie rozumiem Jacka, bo był okres kiedy miał ciężko z robotą i z życiem prywatnym, więc te sytuacje sie nałożyly na siebie i niestety od tego momentu zaczęło się wszystko sypać. Bardzo szanuje Jacola, bo przesympatyczny i chętny do pomocy gość z niego.
Dużo by tu sie rozpisywac, ale decyzja należy do niego samego.
Jakby co jestem chętny do pomocy w odbudowaniu tego, jeśli tylko PR będzie chętny.
Pozdrawiam
Siwus napisał(a): Spotkania stały sie b. rzadkie, ludzie przestali sie wogole interesować, jednocześnie rozumiem Jacka, bo był okres kiedy miał ciężko z robotą i z życiem prywatnym, więc te sytuacje sie nałożyly na siebie i niestety od tego momentu zaczęło się wszystko sypać.
Hmmm... tyle że chyba jak np. mnie nie ma, to możecie też sie umówić na spocik, grilla, jeziorko, pojeżdżawkę jakąś... na forum... a nie czekać aż PR na forum napisze że spot będzie tego i tego dnia... A z tego co napisałeś można wywnioskować że to przeze mnie padł nasz region (...) chyba że źle zrozumiałem.
Zdażyło się z dwa razy że się umawialiśmy się wszyscy na spota... przyjechałem, czekałem 20-30 min, nikt nie przyjechał... więc w pewnym momencie pomyślałem że nie bede narzucał terminów spotkań, poczekam aż ktoś rzuci jakiś na forum co będzie pasować wszystkim... tak się niestety nie stało...
Zresztą jak już mielismy spoty ostatnio to byliśmy zawsze w 3... Siwus, Rayman i Ja... Proponuje spotkać się w tę niedzielę, godzina do ustalenia, miejsce także... i pogadać o tym co zrobić żeby coś ruszyć, lub zdać PRa...
Co wy na to?
Siwus napisał(a):Duzo by tu sie rozpisywac, ale decyzja nalezy do niego samego.
Jakby co jestem chetny do pomocy w odbudowaniu tego, jeśli tylko PR bedzie chetny.
Cieszę się, ja także chciałbym ruszyć, tylko do tego trzeba ludzi.
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Najważniejsze jest to, że ewentulnym nowym narybkiem trzeba się poważnie zająć.
Najczęściej ze względu na zbyt zgraną, starą ekipę mają wielkie trudności aby się "wkleić".
W tym roku na początku mieliśmy wiele odwiedzin nowych osób. Niestety pomimo ponownych zaproszeń na spoty większość się nie pojawia. Zakładam, iż część po prostu zrozumiała, że to nie klub dla nich. O reszcie mam nadzieje, że to tylko problemy czasowe.
Po spotkaniu wyspowiadajcie się z ustaleń
Najczęściej ze względu na zbyt zgraną, starą ekipę mają wielkie trudności aby się "wkleić".
W tym roku na początku mieliśmy wiele odwiedzin nowych osób. Niestety pomimo ponownych zaproszeń na spoty większość się nie pojawia. Zakładam, iż część po prostu zrozumiała, że to nie klub dla nich. O reszcie mam nadzieje, że to tylko problemy czasowe.
Po spotkaniu wyspowiadajcie się z ustaleń
Jacol napisał(a):Hmmm... tyle że chyba jak np. mnie nie ma, to możecie też sie umówić na spocik, grilla, jeziorko, pojeżdżawkę jakąś... na forum... a nie czekać aż PR na forum napisze że spot będzie tego i tego dnia... A z tego co napisałeś można wywnioskować że to przeze mnie padł nasz region (...) chyba że źle zrozumiałem.
Zdażyło się z dwa razy że się umawialiśmy się wszyscy na spota... przyjechałem, czekałem 20-30 min, nikt nie przyjechał... więc w pewnym momencie pomyślałem że nie bede narzucał terminów spotkań, poczekam aż ktoś rzuci jakiś na forum co będzie pasować wszystkim... tak się niestety nie stało...
Jacku, wcale nie zarzuciłem Ci tego, że przez Ciebie, tylko, przez sytuację występujące w tym samym czasie, które sie na siebie mogły nałożyć.
Czasami jest ciężko wszystkich zgrać, ale nie trzeba sie od razu poddawać
Jacol napisał(a):Zresztą jak już mielismy spoty ostatnio to byliśmy zawsze w 3... Siwus, Rayman i Ja... Proponuje spotkać się w tę niedzielę, godzina do ustalenia, miejsce także... i pogadać o tym co zrobić żeby coś ruszyć, lub zdać PRa...
Co wy na to?
możemy się spotkać, obgadamy co i jak zrobić aby było dobrze.
niedziela 29.07.2012 spot pod hala mistrzów, jestem obecny, godzina do ustalenia, proponował bym też zmienić trochę formę , bo ostatnio nasz spot zawsze wyglądał tak samo , czyli spotykamy się pod hala mistrzów jedziemy na pizze i kończymy , może powinniśmy wymysleć coś innego ? może więcej po mieście pośmigać ? zareklamować klub ? może wtedy pokaże się kilka nowych twarzy bo mazdeczek we włocku nie brakuje . czekam na info o której godzinie się spikamy , proponuje wczesny wieczór 17-19.
pozdrawiam
pozdrawiam