TORUŃ – spotkania regionalne
Witam
Jak nic mi planów nie pomiesza to przyjadę na dzisiejszy spot do KFC na Lubicką.
Pozdrawiam
Jak nic mi planów nie pomiesza to przyjadę na dzisiejszy spot do KFC na Lubicką.
Pozdrawiam
- Od: 6 gru 2010, 16:49
- Auto: Mazda 2 1.2 DY 2006r.
Były:
Mazda 323 F 1.5 BA 98r.;
Mazda 323 BG '91r.
sewa napisał(a):No to pozamiatane, trzeba było się wcześniej decydować.. Został już tylko JEDEN domek. Albo pokoje obok siebie..
no to lipa :/
a może weźmiemy ten jeden domek?? i osoby mniej zainteresowane chwilą prywatności wieczorem/w nocy będą w domku
bierzcie domek 
mhm w zeszłym roku zarówno w Koninie jak i w Rykach byliśmy zupełnie porozrzucani w pokojach i domkach ale się dało .. 
- Od: 9 sty 2011, 11:29
- Auto: Mazda 323F BJ 2002r DiTD 101KM
Jesteście na spocie to radźcie, ja tam się dostosuje, moge wziąść pokój a moge być w domku z innymi i tak razem będziemy balować. 
He he, też tak myślałem, bo moja dziewczyna jest strasznie zazdrosna, ale jak widac wszystko jest do załatwienia

dysiunnia napisał(a):Ps. Nie przeczę, że wolałabym sama jechać ale mój mnie nie puści samą![]()
![]()
![]()
He he, też tak myślałem, bo moja dziewczyna jest strasznie zazdrosna, ale jak widac wszystko jest do załatwienia
Studia nie zając
Ale jak chcesz.
To sprawa się rozjaśniła:
(pogrubione = auto)
sewa
Marta
Trzydziech
Ania
Fotograf
Rzarii
Karolcia
Krzysztof
Bartosz
Wachers
Justyna
Mamy do dyspozycji jeden domek (6 os.)
Z wstępnych ustaleń na razie w domku jestem tylko z Martą. Teraz pytanie do Krzysztofa i Bartosza. Chcecie być w domku?
I kogoś się jeszcze dobierze
Może fotograf, chcesz dołączyć, skoro Dysi nie będzie?
edt.
Akurat Pipol by się wpasował na szóstego

(pogrubione = auto)
sewa
Marta
Trzydziech
Ania
Fotograf
Rzarii
Karolcia
Krzysztof
Bartosz
Wachers
Justyna
Z wstępnych ustaleń na razie w domku jestem tylko z Martą. Teraz pytanie do Krzysztofa i Bartosza. Chcecie być w domku?
edt.
Akurat Pipol by się wpasował na szóstego

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Sewa po rozmowach dzis z jednym kumplem i kierasem nie ma szans na zamiane. w pon bedzie jeszcze 4ty od nas i moze jeszcze dam rade.
to mnie Sewa do domku dopisz i bez lipy 

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
sewa napisał(a):Studia nie zającAle jak chcesz.
(pogrubione = auto)
sewa
Marta
Trzydziech
Ania
Fotograf
Rzarii
Karolcia
Krzysztof
Bartosz
Wachers
Justyna
Z wstępnych ustaleń na razie w domku jestem tylko z Martą. Teraz pytanie do Krzysztofa i Bartosza. Chcecie być w domku?I kogoś się jeszcze dobierze
Może fotograf, chcesz dołączyć, skoro Dysi nie będzie?
edt.
Akurat Pipol by się wpasował na szóstego![]()
Jo dopisuj nas i będzie git.
Będę zamawiał dywaniki. Znalazłem fajną stronę gdzie jest naprawdę szeroki wachlarz opcji (od grubości, przez kolory, napisy itp.). Trzeba zamówić, żeby przed zlotem doszły – a zawsze koszt wysyłki będzie mniejszy.
click

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92