Krzychu zrobiłeś już Magde
TARNÓW – spotkania regionalne
Dom wtorek u mnie odpada, a i Ty to wiesz czym się musisz pojawić na spocie
zostaje jutro albo nst weekend.. hmhhh
No ja jeszcze bez auta ale moze na nastepny weekend bede na kołach wiec mozna cos wymyslec?DOMi senx za koszulki
-
WisniaUs
Hej, jestem tu kosmicznie nowa, ale jestem jak najbardziej za tym, żeby się zorganizować i spotkać póki ciepło
Może przynajmniej na myjnię się zmobilizuję, jak będzie spot
Najlepiej wcześniej ustalić jakiś termin, bo z dnia na dzień to nie każdy się dowie, zorganizuje itd. Pewnie w weekendy ludziska mają czas. Może piszcie który weekend by Wam pasował, ten czy następny itd i coś się ustali. Im więcej nas się skrzyknie tym lepiej, bo wiadomo, że w kupie siła
No więc kiedy macie czas??
Jeśli kogoś oceniasz to nie określa tej osoby. To określa tylko Ciebie.
Kiedyś będę normalna. Ale jeszcze nie czas na takie wybryki ;)
Zerknęłam wstecz na forum i chyba już wiem o co chodziło z tym życzeniem mi czegoś więcej... Bo przecież tu się nic nie dzieje!! Nie wierzę, że w Tarnowie i okolicach nie ma więcej chętnych na spoty. Nie wiem, może trzeba konkretny termin co najmniej tydzień wcześniej ustalić i rozesłać ludziom na PW?? Jak nie zajrzą na forum to może wiadomość odczytają, a nóż widelec... Od razu mówię, że mi najbardziej pasują niedziele 
A wiec Panie i Panowie jestem za nastepna niedzielą (25.08)aby zrobic spotkanko.Kto jest zaaaa????? Czasu na zmobilizowanie sie jest chyba na tyle.Pozdrawiam
-
WisniaUs
Tysia, wspomniana przeze mnie grupa z mx-3 miała takowy słomiany zapał..
Co do 25.08 nie wiem czy będę w regionie, ale nie widze nic na przeszkodzie ku organizacji spota.
Kto jeszcze sie pisze na wtedy?
Co do 25.08 nie wiem czy będę w regionie, ale nie widze nic na przeszkodzie ku organizacji spota.
Kto jeszcze sie pisze na wtedy?
Taaa... A wcześniej pisałeś, że moja Madzia mało urokliwa jest to co się mam nią chwalić
Ja mam do Tarnowa 60km-to tak apropo tego skąd jestem
Do Krakowa mnie zapraszają na spota, ale tam mam drugie tyle... Więc póki co poczekam na Tarnów 

Ja mam do Tarnowa 60km-to tak apropo tego skąd jestem
No kłamać nie kłamałem, przód bardzo podobny do 626 którą posiadam, w końcu produkowane w podobnym okresie czasu, ładny może byc ale.. to tylko tyle
Najwazniejsze ze solidny samochodzik i jestes zadowolona.
Musimy zorganizowac jakiegos spota, tym bardziej że rzadko która kobieta podchodzi tak żywiołowo do zagadnienia motoryazcji
Musimy zorganizowac jakiegos spota, tym bardziej że rzadko która kobieta podchodzi tak żywiołowo do zagadnienia motoryazcji

A ten chichot na końcu to – przepraszam- z czego??
Co poradzę, że lubię
Fajnie się konwersuje, ale może przenieśmy się na czaterię z takim pitu-pitu, żeby nie zaśmiecać tematu spotów
I to chyba pan powinien mi przypomnieć, a nie odwrotnie
Zaraz pewnie dostanę ochrzan za wymądrzanie się
Fajnie się konwersuje, ale może przenieśmy się na czaterię z takim pitu-pitu, żeby nie zaśmiecać tematu spotów
I to chyba pan powinien mi przypomnieć, a nie odwrotnie

Zaraz pewnie dostanę ochrzan za wymądrzanie się
Co najwyżej pousuwam posty, mam uprawnienia
Ale ten temat jest tak wymarły,ze nikt nie złozy skargi, możemy rozmawiac
Jesli chcesz i czegoś potrzebujesz to zapraszam na PW.
Zaden ze mnie pan: Dominik jestem
Pamiętaj: tutaj wszyscy są równi (poza uprawniwniami moderatorskimi).

Zaden ze mnie pan: Dominik jestem
Tysia mozliwe ze jestes gdzies z moich okolic ale nawet jesli to musze Cie zmartwic w promieniu 20 km spotkac i pogadac z kims z forum to bardzo ciezka sprawa
.
Też jestem za nastepnym tygodniem, bo teraz długi weekend to kazdy wyjedzie pewnie tak jak ja. To proponuje niedziele może być nawet w samo południe 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Ejjjjj no nie w samo południe, daj się ludziom wyspać 
talk_about85 no i właśnie dlatego trzeba gibać aż do Tarnowa
talk_about85 no i właśnie dlatego trzeba gibać aż do Tarnowa
Wisniaus napisał(a):A wiec Panie i Panowie jestem za nastepna niedzielą (25.08)aby zrobic spotkanko.Kto jest zaaaa????? Czasu na zmobilizowanie sie jest chyba na tyle.Pozdrawiam
Krzyśku, a czemu się nie chwalisz fotkami? Bo rozumiem, że wozidło już gotowe na spoty