RADOM – spotkania regionalne
A może w Szydłowcu , zawsze w niedzielę palmową jest organizowany tam festyn świąteczny na którym są różne konkursy ( w zeszłym roku moja Kacha zdobyła wyróżnienie na pisankę i zarobiła 50 zł ) stragany i kiermasze . Na rynku są różne restauracje i kafejki gdzie można spocząc i coś zjeśc , napic się i porozmawiac . Od paru lat tam wpadamy i jest fajnie i miło . Pogoda powinna już będzie raczej wiosenna niż zimowa .
A wg mnie to dawna propozycja Jerzego o przejażdżce w strone Góry Kalwarii była dobra. Ale przecież ten raz miał być na ręka Guinnessa czyli coś w jego stronach, nawet ten najwyższy szczyt a w razie słabej pogody zajedziemy na jedzonko gdzieś na farta po prostu.
mam solidną linkę
kudlaty91 napisał(a): jak będą roztopy to się zakopie![]()
mam solidną linkę
Ja nie narzekam i proszę nie kierujcie się zasadą żeby mi pasowało . Zaproponowałem Szydłowiec tylko dlatego że tam coś się będzie działo a pogoda jak na ten okres roku może jeszcze nas zaskoczyc .
Moje zaproszenie w teren ziemi świętokrzyskiej jest jak najbardziej aktualne ale tak jak wcześniej wspominałem musi byc już ciepło i sucho aby pobrykac po górkach . Na taki wypad potrzeba zarezerwowac cały dzień – najlepiej niedziela .
Moje zaproszenie w teren ziemi świętokrzyskiej jest jak najbardziej aktualne ale tak jak wcześniej wspominałem musi byc już ciepło i sucho aby pobrykac po górkach . Na taki wypad potrzeba zarezerwowac cały dzień – najlepiej niedziela .
ja się na to piszę tylko wolał bym góry świętokrzyskie tzn nie wiem jak się ta miejscowość nazywa gdzie jest "Łysica"(góra) tam jest przepiękna okolica tylko muszę pierw zrobić coś bo mi dym leci z silnika jak go grzeje
możliwe że to jest kolektor dziurawy i do tego pluje rurą jakiś płyn
ale postaram się to jutro po robocie zrobić zajadę do mechanika
to może wystarczy zaspawać
i myślę żeby to spotkanie odbyło się w marcu ponieważ już zdąży wszystko się roztopić do tego czasu mam nadzieję i będzie cieplej a ja zdążę wymienić olej rozrząd pompę wody do tego założę wzmacniacz i tubę basową:) mam takie pytanie jaka jest średnia wieku bo ja trochę młody jestem 21 lat 
- Od: 6 lut 2013, 22:18
- Auto: Mazda 323F 1,5
Góry Świętokrzyskie proponuję od maja , teraz może byc niebezpiecznie . Szczyt Łysica to miejscowośc Święta Katarzyna a jest jeszcze Święty Krzyż z wejściem od strony Nowej Słupi . Jak już coś do kolejności to proponuję
1- Święty Krzyż – http://www.swietykrzyz.pl/
2- Łysica – http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysic ... rzyskie%29
3-Krajno – http://www.sabatkrajno.pl/
Wycieczka całodniowa , zalecana dobra pogoda .
Wiek nie ma znaczenia , są dzieci , młodzi zakochani , w sile wieku i doświadczeni życia .
1- Święty Krzyż – http://www.swietykrzyz.pl/
2- Łysica – http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysic ... rzyskie%29
3-Krajno – http://www.sabatkrajno.pl/
Wycieczka całodniowa , zalecana dobra pogoda .
Wiek nie ma znaczenia , są dzieci , młodzi zakochani , w sile wieku i doświadczeni życia .
Dobra a teraz mi powiedzta o jakim terminie mowa?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
aha to moze zajmiemy sie tym co bedzie blizej
bo do maja daleko 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
propozycje terminu i miejsca
PS. Karol widzialem temat o Janowie, mam nadzieje ze bedzie dogodny termin. W Piotrkowie tez sie cos klaruje wiec oby cokolwiek wypalilo
PS 2. Nad Sulejow to juz wieksza wyprawa ale w temacie lodzkim, podtemat Piotrkow cos kminia
PS. Karol widzialem temat o Janowie, mam nadzieje ze bedzie dogodny termin. W Piotrkowie tez sie cos klaruje wiec oby cokolwiek wypalilo
PS 2. Nad Sulejow to juz wieksza wyprawa ale w temacie lodzkim, podtemat Piotrkow cos kminia

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Zalew Sulejowski zaliczyła grupa Radomska i bawiła się świetnie, poczytaj wcześniejsze str tematu
ale to woj. Łódzkie jest organizatorem i można śledzić temat o którym Mietek mówił.
Więc co robimy z Szydłowcem? Jedziemy? Są chętni?
Więc co robimy z Szydłowcem? Jedziemy? Są chętni?
My na pewno będziemy w Szydłowcu 24 marca – niedziela palmowa od rana ponieważ Kasia robi sobie takie różne rzeczy na szydełku , stroiczki , ozdoby świąteczne jednym słowem rękodzieło i otrzymaliśmy dziś zaproszenie na wystawienie się w czasie kiermaszu świętecznego .
Ja ją tylko mam dostarczyc i odebrac więc będę na miejscu ale bez zobowiązań .
Ja ją tylko mam dostarczyc i odebrac więc będę na miejscu ale bez zobowiązań .
ja bede dopiero 28go w domu jakby co ale to na mnie nie patrzcie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
To Wy sie zgadujcie a jak ja bede to cos sie spokojnego wymysli. Mysle ze kudlaty sie stawi w pelnej gotowosci 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
no ja się piszę tylko muszę wymienić chłodnicę
tzn niby już zrobiona bo fachowiec zamknął obieg w dwóch kanałkach i nie cieknie chyba że do marca będzie ładna pogoda to pojadę do niego i zalutuje się to bo w zime takie naprawy nie bardzo więc i tak czy siak ja się piszę 
Myślę że zima nie na nic do lutowania i spokojnie można to zrobić. Nie lutujesz na dworzu przecież 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
kurde i mi źle zrobił tą chłodnice
ktoś się zna na lutowaniu chłodnic w radomiu oczywiście zapłacę bo nie widzi mi się wydać 205 zł za nową chłodnice wody :/ jeszcze jedno to może się umówimy jakoś żeby się spotkać i razem wszyscy wyjedziemy z Radomia
bo ja w dalszym ciągu nie wiem ile będzie osób