Jest jeszcze czas na zmiane miejsca, ale jak nic innego nie uda się wykombinować to zostajemy przy – BUFET
RADOM – spotkania regionalne
Witaj Kropka899 u nas szykuje się spotkanie tuż przed samymi świetami wiec jeśli bedziesz w rodzinnych stronach to zapraszam
Jest jeszcze czas na zmiane miejsca, ale jak nic innego nie uda się wykombinować to zostajemy przy – BUFET
Do Radomia mam ok 40km takze nie tak daleko 
Jak nie bd miał remanentu to wpadne z żoną.
Jak nie bd miał remanentu to wpadne z żoną.
-
Kropka899
kajol napisał(a):
Albo... Turas u mnie.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kajol napisał(a):oj tam, raz można sobie pozwolić w fajnym świątecznym klimacie na konsumpcje![]()
Czyli proponujesz Feniksa, czy jak?
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Witam pierwszego CXa w regionie na forum!
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
jest Was garstka a dogadac sie nie mozecie. Jeden czeka, drugi gaduje, trzeciemu obojetne
Wezta sie do kupy
Ja rozumiem ze koniec swiata ale bez przesady hehe 
Obgadajcie od razu kiedy spot jak bede, 10-20 styczen i weekend racej odpada
Obgadajcie od razu kiedy spot jak bede, 10-20 styczen i weekend racej odpada

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Spoko Mieciu nik nie wniósł sprzeciwu. Zamykam rozprawe, uchwalam rozporządzenie na dzien jutrzejszy na godz15 a jak ktoś jest chetny być przed czasem to postaram się być wcześniej możemy poczekać na innych 
Ja sobie wyjadę o 14.00 i spokojnie dojadę , a wiadomo jak to jest w takim okresie .
Dopisano 23 gru 2012, 11:50:
Panowie jakiś pech mnie dopadł i niestety nie będę wstanie pojawic się na spotkaniu .
Rano odpaliłem auto , i przestawiałem na parkingu . Zaniepokoiły mnie plamy z oleju na parkingu a jak się okazało to z mojej MPV-ki . Prawdopodobnie to jakiś uszczelniacz od dołu silnika bo góra jest sucha , poziom oleju spadł na tyle że na bagnecie nic nie pokazuje ale po odpaleniu silnik normalnie pracuje . Do mechanika dopiero na czwartek mam podstawic auto to będzie wiadomo co i jak .
Przepraszam ale tak wyszło .
Wszystkim życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożonarodzeniowych .
Dopisano 23 gru 2012, 11:50:
Panowie jakiś pech mnie dopadł i niestety nie będę wstanie pojawic się na spotkaniu .
Rano odpaliłem auto , i przestawiałem na parkingu . Zaniepokoiły mnie plamy z oleju na parkingu a jak się okazało to z mojej MPV-ki . Prawdopodobnie to jakiś uszczelniacz od dołu silnika bo góra jest sucha , poziom oleju spadł na tyle że na bagnecie nic nie pokazuje ale po odpaleniu silnik normalnie pracuje . Do mechanika dopiero na czwartek mam podstawic auto to będzie wiadomo co i jak .
Przepraszam ale tak wyszło .
Wszystkim życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożonarodzeniowych .
Ooo, ho ho... No to odwołujemy... Teraz to już chyba zrobimy w styczniu, jak Mietek będzie...
No to cóż panowie: Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt dla Was, Waszych żon, narzeczonych (
) i dzieci oraz wszelkiej pomyślności i niepsucia aut w Nowym Roku!!! 
No to cóż panowie: Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt dla Was, Waszych żon, narzeczonych (

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
zyjesz jednak
spot w polowie stycznia bedzie wiec wpadaj 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
kulfi napisał(a):No jak się w końcu pojawiłem to teraz dowiaduje się, że odwołane
O qrde, to Ty żyjesz?!

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kulfi napisał(a):No jak się w końcu pojawiłem to teraz dowiaduje się, że odwołane
To i tak lepiej niż ja bo dopiero czekając na Was pod Bufetem sprawdziłem co słychać na forum
I tak zamiast wigilii będziemy obchodzić hmm... nowy rok
kajol napisał(a):kulfi napisał(a):No jak się w końcu pojawiłem to teraz dowiaduje się, że odwołane
To i tak lepiej niż ja bo dopiero czekając na Was pod Bufetem sprawdziłem co słychać na forumale co tam chociaż zakupy przedświąteczne się udały.
I tak zamiast wigilii będziemy obchodzić hmm... nowy rokważne ze w najlepszym towarzystwie. Widzimy się w nowym roku
Posterczałem chwile pod bufetem – nie widziałem nikogo znajomego więc się zmyłem
Przy okazji: aktualnie siedzę w Niemczech. Byłem u znajomego kupił sliczną RX-7 z 85 roku