TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Wait... spotkajmy sie w jednym miejscu albo gdansk albo gdynia – ja moge dzis do gdanska podjechac i nawet kogos zabrac z gdyni (np.Ghostx). Od teraz będę pod telefonem.
Moja propozycja godzinowa to 20:00
Moja propozycja godzinowa to 20:00
-
mscorp
godzina 21, góny otwarty przy carefourze / miejmy nadzieje ze nie bedzie tloku

- Od: 20 lut 2011, 22:19
- Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675
Nie wiem gdzie to zgłosić, ale jakiś fail się zrobił na forum, widziałem tylko moje posty i ghostx'a przez chwile i nie widziałem innych odpowiedzi w ogóle dodajac poprzedniego posta :O
Ja i Nicek będziemy o 21 mam nadzieje ze t nie problem dla Was
PS> PILNE Jak ma ktoś adapter zapalniczka –> usb albo zapalniczka –> gniazdko 230V
to niech zabierze bo mam fajna zabawke ale na 7 min bateria starcza
Ja i Nicek będziemy o 21 mam nadzieje ze t nie problem dla Was
PS> PILNE Jak ma ktoś adapter zapalniczka –> usb albo zapalniczka –> gniazdko 230V
to niech zabierze bo mam fajna zabawke ale na 7 min bateria starcza

Witam, w końcu założyłem konto.
Ja chętnie bym wpadł poślizgać się trochę, podajcie tylko jakiś bardziej konkretny adres bo górny przy carrefourze niewiele mi mówi ;d
Ja chętnie bym wpadł poślizgać się trochę, podajcie tylko jakiś bardziej konkretny adres bo górny przy carrefourze niewiele mi mówi ;d
-
NoPopatrz
górny najwyższy parking przy CH Morena ul Schuberta, Gdańsk,

Odnośnie wyjazdu gdzieś na kulig czy jakąś poślizgawkę (narty, sanki, snowtubing) to my jesteśmy chętni, tylko wiadomo chodzi o czas, jakby była taka opcja to nam pasowała by sobota 19.01.
Może warto byłoby zrobić listę chętnych wcześniej i spróbować się wybrać
Może warto byłoby zrobić listę chętnych wcześniej i spróbować się wybrać
- Od: 30 maja 2008, 08:12
- Auto: 323f BG 94r. 1.6 16V
Ja to się zastanawiam czy w ogóle spoty mają sens...
Nie stanowimy zgranej paczki, a to podstawa wszelkich wypadow i pomysłów z tym związanych.
Nie wiem co będzie dalej, ale coś musi się zmienić.
wymeczone na taptaku
Nie stanowimy zgranej paczki, a to podstawa wszelkich wypadow i pomysłów z tym związanych.
Nie wiem co będzie dalej, ale coś musi się zmienić.
wymeczone na taptaku
-
mscorp
Tym razem nie dam się podpuścić i nic nie napiszę.
ale na pocieszenie moge powiedziec ze "nie-spoty", czyli te spotkania "ktorych nie mamy prawa nazywac spotami" maja sens.
ale na pocieszenie moge powiedziec ze "nie-spoty", czyli te spotkania "ktorych nie mamy prawa nazywac spotami" maja sens.

Mimo to jednak dałeś się podpuścić, ale ja nie o tym chciałem.
Przypomnijcie sobie po co macie tabliczki Klubowicza i do czego one Was powinny zobowiązywać.
Jak jest spot, to każdy powinien się starać na nim być i dotyczy to również Klubowiczy.
Do Ciebie damigda nie mam pretensji, że sie zjeżdżacie pod kerfurem 500m od domu, ale śmiem twierdzić, że do Gdyni na spoty nie przyjeżdzasz celowo. Oczywiście pozostali "kerfurowicze" również.
Jeśli jest inaczej, to mnie proszę porawcie, bo jestem tylko człowiekiem i mam prawo się mylić lub czegoś nie wiedzieć.
Zmierzam jednak do tego, by na spotach zarówno w Gdyni jak i w Gdańsku spotykało się więcej osób.
P.S.1. By nie robic błota, tu na forum, osobiste krytyki prosże kierować na PW, ale niech to będzie konstruktywna krytyka, która umożliwi poprawę obecnej sytuacji.
P.S.2. Wieczorem zapodam jakąś ankietę co do weekendowego kuligu na Kaszubach.
Przypomnijcie sobie po co macie tabliczki Klubowicza i do czego one Was powinny zobowiązywać.
Jak jest spot, to każdy powinien się starać na nim być i dotyczy to również Klubowiczy.
Do Ciebie damigda nie mam pretensji, że sie zjeżdżacie pod kerfurem 500m od domu, ale śmiem twierdzić, że do Gdyni na spoty nie przyjeżdzasz celowo. Oczywiście pozostali "kerfurowicze" również.
Jeśli jest inaczej, to mnie proszę porawcie, bo jestem tylko człowiekiem i mam prawo się mylić lub czegoś nie wiedzieć.
Zmierzam jednak do tego, by na spotach zarówno w Gdyni jak i w Gdańsku spotykało się więcej osób.
P.S.1. By nie robic błota, tu na forum, osobiste krytyki prosże kierować na PW, ale niech to będzie konstruktywna krytyka, która umożliwi poprawę obecnej sytuacji.
P.S.2. Wieczorem zapodam jakąś ankietę co do weekendowego kuligu na Kaszubach.
-
mscorp
Nie chcę negować Twoich działań i podcinać skrzydeł pomysłom, ale temat kuligu wałkowany był rok temu.
Jak tak dalej będziesz szufladkować na kerfurowiczów i nie-kerfurowiczów to się nie dziw, że na te spoty przyjeżdża tyle osób, a na inne tyle.
Podział się zrobił z dobrze znanej wszystkim przyczyny i w moim odczuciu się to nie zmieni, bo z tego co mi wiadomo nie ma sensu tego zmieniać bo tylko szkoda nerwów, czasu i zachodu. Jak by było fajnie to i ludzie by przyjeżdżali, a w "kwasie" nikt nie ma ochoty przebywać, więc spotyka się w takim a nie innym towarzystwie i każdy sobie znalazł miejsce dobre dla siebie: albo u kerfurowiczów albo u spotowiczów Mazdaspeed.
Szkoda, ale ludzie nie są pionkami do ustawiania, ani chorągiewkami którym możesz coś zrobić, lub coś o nich powiedzieć/napisać a potem myśleć że wszystko minie, każdy zapomni lub się samo naprawi. Przynajmniej ja tak mam i robię to co mi w owej sytuacji pasuje. Pozwolę sobie zacytować może trochę niepasujące słowa w tym miejscu ale może tu znajdziesz odpowiedź na to jak ludzi przyciągnąć na spoty:" Mamy tak głosić Ewangelię, aby ludzi do niej zachęcić, a nie zmusić. " Nie chodzi tu o ewangelizacje grupy Mazdaspeed, tylko o to żeby ludzie z chęci przyjeżdżali a nie z musu, bo inaczej utracą tabliczki... Jak tak dalej pójdzie to i ramki będzie trzeba oddawać... Jesteśmy (przynajmniej tak mi się wydaje) grupą luźną, więc po co tu jakieś dyktatorstwa co można a czego nie można, szczególnie że jesteśmy tu dobrowolnie... A raczej byliśmy bo bardzo duża część zrezygnowała lub wciąż rezygnuje...
Jak tak dalej będziesz szufladkować na kerfurowiczów i nie-kerfurowiczów to się nie dziw, że na te spoty przyjeżdża tyle osób, a na inne tyle.
Podział się zrobił z dobrze znanej wszystkim przyczyny i w moim odczuciu się to nie zmieni, bo z tego co mi wiadomo nie ma sensu tego zmieniać bo tylko szkoda nerwów, czasu i zachodu. Jak by było fajnie to i ludzie by przyjeżdżali, a w "kwasie" nikt nie ma ochoty przebywać, więc spotyka się w takim a nie innym towarzystwie i każdy sobie znalazł miejsce dobre dla siebie: albo u kerfurowiczów albo u spotowiczów Mazdaspeed.
Szkoda, ale ludzie nie są pionkami do ustawiania, ani chorągiewkami którym możesz coś zrobić, lub coś o nich powiedzieć/napisać a potem myśleć że wszystko minie, każdy zapomni lub się samo naprawi. Przynajmniej ja tak mam i robię to co mi w owej sytuacji pasuje. Pozwolę sobie zacytować może trochę niepasujące słowa w tym miejscu ale może tu znajdziesz odpowiedź na to jak ludzi przyciągnąć na spoty:" Mamy tak głosić Ewangelię, aby ludzi do niej zachęcić, a nie zmusić. " Nie chodzi tu o ewangelizacje grupy Mazdaspeed, tylko o to żeby ludzie z chęci przyjeżdżali a nie z musu, bo inaczej utracą tabliczki... Jak tak dalej pójdzie to i ramki będzie trzeba oddawać... Jesteśmy (przynajmniej tak mi się wydaje) grupą luźną, więc po co tu jakieś dyktatorstwa co można a czego nie można, szczególnie że jesteśmy tu dobrowolnie... A raczej byliśmy bo bardzo duża część zrezygnowała lub wciąż rezygnuje...

Jest śnieg więc wiadomo ,że niektórzy mają ochotę się wybrać na kulig skoro ty nie chcesz to nie jedź ale są osoby ,które z chęcią skorzystają z takiego wypadu .
Rok temu był również organizowany wypad na kulig i mimo ,że było parę chętnych to chcieliśmy by jeszcze więcej osób pojechało ,ale teraz chyba już takiego błędu się nie popełni Ci co chcą to pojada, jeżeli reszta nie chce jechać to ich problem .
Rok temu był również organizowany wypad na kulig i mimo ,że było parę chętnych to chcieliśmy by jeszcze więcej osób pojechało ,ale teraz chyba już takiego błędu się nie popełni Ci co chcą to pojada, jeżeli reszta nie chce jechać to ich problem .
- Od: 20 lut 2012, 13:15
- Auto: em-iks-trzy
damigda napisał(a):Nie chcę negować Twoich działań i podcinać skrzydeł pomysłom, ale temat kuligu wałkowany był rok temu.
no i co w związku z tym? Jeżeli jest plan zorganizowania czegoś i to nie wypali to znaczy że nie ma sensu już nigdy tego organizować? Sorki ale nie rozumiem logiki
damigda napisał(a):Podział się zrobił z dobrze znanej wszystkim przyczyny i w moim odczuciu się to nie zmieni, bo z tego co mi wiadomo nie ma sensu tego zmieniać bo tylko szkoda nerwów, czasu i zachodu
Tego też nie kumam? Nie do końca wiem o co chodziło ale z tego co zrozumiałem to miałeś jakieś problemy z Różowym? Spoko, rozumiem ale teraz jest nowy PR tak więc chyba czas zapomnieć o tym co było i zacząć nowy rozdział razem zamiast ciągle wracać do tego co było no ale może się mylę.
Co się na spotach dzieje nie wiem bo rzadko kiedy mam czas żeby wpaść ale jak byłem to nie przypominam sobie żeby były jakieś kwasy
damigda napisał(a):ludzie z chęci przyjeżdżali a nie z musu, bo inaczej utracą tabliczki
nie mam tabliczki ale z tego co kiedyś pamiętam z regulaminu to żeby dostać status klubowicza podstawą było udzielanie się na forum i uczestnictwo w spotach (jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi).
Damigda nie zrozum mnie źle, fajnie że się spotykacie we własnym gronie o to ostatecznie chodzi ale moim zdaniem kręcisz za dużo afer (czasami z niczego) a już totalnie nie rozumiałem nigdy sytuacji w których powiedzmy spot był ustalany na piątek a Ty wyskakiwałeś z hasłem że robicie swojego spota na C4 tego samego dnia.
Tyle w temacie

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
damigda napisał(a):Jak tak dalej będziesz szufladkować na kerfurowiczów i nie-kerfurowiczów to się nie dziw, że na te spoty przyjeżdża tyle osób, a na inne tyle.
Sami się poszufladkowaliście
damigda napisał(a):z dobrze znanej wszystkim przyczyny i w moim odczuciu się to nie zmieni
damigda napisał(a):Jak by było fajnie to i ludzie by przyjeżdżali
Jakiś czas temu w "Krokodylu" w Gdańsku było bardzo fajnie i jakoś nie było nikomu "kwaśno"
damigda napisał(a):każdy sobie znalazł miejsce dobre dla siebie: albo u kerfurowiczów albo u spotowiczów Mazdaspeed.
zatem może niepotrzebne Wam pośrednictwo tego forum, by spotykać się we własnym wolnym od Mazdaspeed gronie...?
damigda napisał(a):Szkoda, ale ludzie nie są pionkami do ustawiania, ani chorągiewkami którym możesz coś zrobić, lub coś o nich powiedzieć/napisać a potem myśleć że wszystko minie, każdy zapomni lub się samo naprawi.
damigda napisał(a):" Mamy tak głosić Ewangelię, aby ludzi do niej zachęcić, a nie zmusić. " Nie chodzi tu o ewangelizacje grupy Mazdaspeed, tylko o to żeby ludzie z chęci przyjeżdżali a nie z musu, bo inaczej utracą tabliczki...
Faktycznie nie pasuje, no ale jak juz mam się odnieść do tych słów, to jeśli nie chcesz przyjeżdżać na spoty MS, to nie przyjeżdżaj, ale z tym wiążą się również konsekwencje, m.in. ta właśnie tabliczka.
damigda napisał(a):Jesteśmy (przynajmniej tak mi się wydaje) grupą luźną, więc po co tu jakieś dyktatorstwa co można a czego nie można,
nie dyktatorstwa, ale zasady, które zgodziłeś się przestrzegać.
damigda napisał(a): szczególnie że jesteśmy tu dobrowolnie... A raczej byliśmy bo bardzo duża część zrezygnowała lub wciąż rezygnuje...
Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, ja też tu na siłę nie jestem, a osoby, które jak mówisz zrezygnowały wypadałoby, aby o tym poinformowały.
tekkenfan napisał(a):nie mam tabliczki ale z tego co kiedyś pamiętam z regulaminu to żeby dostać status klubowicza podstawą było udzielanie się na forum i uczestnictwo w spotach (jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi).
oraz uczestnictwo przynajmniej raz w roku na zlocie ogólnopolskim.
Tyle ode mnie, AMEN
pozdrawiam ms
-
mscorp
same mięczaki, trochę zimna i już wszyscy się po domach chowają 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60