TARNÓW – spotkania regionalne
Cześc.Jeśli ktoś miał by ochote to razem z kumplami robimy spota car audio (instalacje są na różnym poziomie-zawsze mozna pogadac i posłuchac różnych głośników i wzmacniaczy) w tarnowie za tydzien tj. 16.08.2012 o godz 18.00 na parkingu koło straży pożarnej na przeciwko "roczniaka" zapraszamy
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Chłopaki, zna ktoś tą sztukę?
http://otomoto.pl/mazda-121-ladna-mazda-121-C23309700.html
A może wiecie o jakimś niewielkim (ale zadbanym) samochodziku dla kobiety do 3k? Nie musi być Mazda

A może wiecie o jakimś niewielkim (ale zadbanym) samochodziku dla kobiety do 3k? Nie musi być Mazda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozycjonowanie Tarnów i nie tylko!
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pozycjonowanie Tarnów i nie tylko!
- Od: 30 gru 2008, 14:13
- Auto: 323F BA 1.5 16v 1998 r
Hej Domin sprawa w toku o odszkodowanie z Miasta natomiast felga nie byla ruszona a oponki mam cztery nowe Toyo Japan heh pozdrawiam hejka
-
WisniaUs
Mam nadzieje, że sprawa zakończy się satysfakcjonującym Cię rezultatem
Jakby się kto nudził jutro to proponuje spota
Pozdrowienia dla zielonego MXa na numerach GD....., Twojego imienia nie pamiętam
widzianego dziś na Szkotniku ok godz 14 
Jakby się kto nudził jutro to proponuje spota

Pozdrowienia dla zielonego MXa na numerach GD....., Twojego imienia nie pamiętam
heheh dzieki dzieki i rowniez pozdrawiam
na imie mam Krystian . pasowaloby zrobic jakiegos spota 
-
krycha
Zrobcie cos wreszcie, zaczek zagladasz tu regularnie to zadzialaj cos. Ja od srody i kolejne 3 tyg bede na polnocy Polski, wiec zapewne dopiero w pazdzierniku pojawie sie w tarnowie.
powodzenia
powodzenia
Zmusi nikogo nie zamierzam, a kto bedzie chetny to napisze tu...
Przez wakacje to normalne ze taka cisza, ale rok szkolny sie już zaczął PANOWIE

Przez wakacje to normalne ze taka cisza, ale rok szkolny sie już zaczął PANOWIE

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Jestem w Tarnowie do niedzieli, chętnie się na jakiegoś spota umówię – albo dziś, albo jutro. Dajcie znać 
Kiedy bedzie ten zlot? jak bylem na ostatnim, aura na dworzu byla bardzo sprzyjajaca, chyba w jakims innym miesiacu to wypadalo, i byla jedna mazda, o ile imprezy tuningowej nie pomylilem