kera napisał(a):Witam
Jako że na każdego przychodzi kolej tak i na mnie przyszła i zbliża się koniec mojej kawalerki chciałem Was Panowie i Panie zaprosić na mój ślub podczas którego opuszczę na stałe zaszczytne grono kawalerów któremu to gronu byłem wierny przez wiele miłych lat, tym samym dołączając do grona mężów a pewnie i w przyszłości ojców .
Zaszczytne grono kawalerów opuszczę w dniu 10.08.2010r. w Ciachcinie (okolice Płocka) o godzinie 18.00.
Serdecznie Zapraszam.
Kera
viewtopic.php?f=69&t=103878
Pozdrowienia dla grupy Łódźkiej.
ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
gajos napisał(a):zapraszam do ankiety i do propozycji spotów niedzielnych
nawet jak się uda zaplanować na miesiąc z góry to i tak nieraz będzie trzeba zmieniać, bo coś tam akurat komuś nie będzie pasić
gajos napisał(a):propozycje proszę kierować na Pw do mnie lub Bartka
może lepiej tutaj niż na pw, wszyscy wtedy by wiedzieli o co biega, mogli by się wypowiedzieć w temacie i od razu by było wiadomo czy propozycja ma racje bytu..
edit,
o kurde następny ślub
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
można ustalić propozycje na miesiąc z góry, ale andree ma rację- czasem coś wypadnie i będzie zmiana.
wtorki pod halą to standard
można podać terminarz , np daty wtorkowych spotów- hala.
daty niedzielnych- pewnie dwie będą – propozycje grupy
ja ze swej strony proponuję bilarda/ rzutki
propozycja basenu też jest ciekawa ( pomysł Szigi)
zdjęcia z wczoraj będą niedługo
edit:
zdjęcia z wczorajszego spotu tyle ludzi,że każdy ma fotkę
16 fotek, mój nowy rekord
link---> http://picasaweb.google.pl/msgrupalodzk ... k29082010#
wtorki pod halą to standard
daty niedzielnych- pewnie dwie będą – propozycje grupy
ja ze swej strony proponuję bilarda/ rzutki
zdjęcia z wczoraj będą niedługo
edit:
zdjęcia z wczorajszego spotu tyle ludzi,że każdy ma fotkę

link---> http://picasaweb.google.pl/msgrupalodzk ... k29082010#
-
Ania_TM
basen hehe a kto mnie wyłowi jak sie bede topić???
co do fotek to hehe ile aut tyle zdjec wazne ze bylo "duzo" osob... tak trzymac

co do fotek to hehe ile aut tyle zdjec wazne ze bylo "duzo" osob... tak trzymac

- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
No wczoraj bylo od groma osob. We wtorek trzeba poprawic frekwencje Bo kiepsko sie dzieje 
Mazda Bogiem, Predkosc nałogiem, Drift Podstawa, Wyscig Zabawa:) Pozdro
- Od: 9 sie 2010, 18:02
- Auto: Mazda 323f BG 1989r 1.6 8v SOHC 90KM
Nie dzieje się kiepsko, zawsze frekwencja dopisuje od 10 do 20 osób jest , przekrojowo 
tak wyszło, bo była impreza, ludzie też w pracy /urlopy itp
tak wyszło, bo była impreza, ludzie też w pracy /urlopy itp
-
Ania_TM
a No chyba ze tak myslalem ze zawsze sporo osob jest ;p Ale we wtorek bedzie pewniej wiecej 
Mazda Bogiem, Predkosc nałogiem, Drift Podstawa, Wyscig Zabawa:) Pozdro
- Od: 9 sie 2010, 18:02
- Auto: Mazda 323f BG 1989r 1.6 8v SOHC 90KM
Witam szanownych kolegow.
Wraz z moją Żoną chcielismy podziekować wszystkim obecnym na naszym slubie za przybycie oraz za wspaniałą eskortę. U nas imprezka nadal trwa i nie zapowiada sie na koniec. pozdrawiam i do zobaczenia
Wraz z moją Żoną chcielismy podziekować wszystkim obecnym na naszym slubie za przybycie oraz za wspaniałą eskortę. U nas imprezka nadal trwa i nie zapowiada sie na koniec. pozdrawiam i do zobaczenia
Zapraszam na moją stronkę z rękodziełami www.asyriusz.pl
- Od: 23 kwi 2007, 17:01
- Auto: Mazda 323S BA 1994r
asyriusz napisał(a):Witam szanownych kolegow.
To dobra impra my tez nie żałowaliśmy sobie opicia waszego ślubu
asyriusz cieszymy się, że mogliśmy wam towarzyszyć w tym ważnym dniu 
odnośnie propozycji spotów, kto byłby chętny na wyjazd na spływ kajakowy w drugiej połowie września (sobota) , oczywiście przy dobrej pogodzie. Dojazd do Spały autem, potem ze Spały 10 km kajakowania do Inowłodza. przy większej grupie możliwe ognisko itp
mieliśmy w lato kajakować, ale nie wyszło, bo się po kraju jeździło
odnośnie propozycji spotów, kto byłby chętny na wyjazd na spływ kajakowy w drugiej połowie września (sobota) , oczywiście przy dobrej pogodzie. Dojazd do Spały autem, potem ze Spały 10 km kajakowania do Inowłodza. przy większej grupie możliwe ognisko itp
mieliśmy w lato kajakować, ale nie wyszło, bo się po kraju jeździło
-
Ania_TM
co do ankiety to zagłosowałem tak anie inaczej bo obojętnie gdzie by był ustalony spot to staram się przyjeżdżać, natomiast mam taka a nie inną pracę i zawsze może wyskoczyć coś w ostatniej chwili i nie zawsze mogę się zjawić. Ale kiedy tylko przychodzi termin spotu to patrze gdzie i choćby był na końcu świata to i tak do was przyjadę 
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
Cześć wszystkim, mam do was pytanie bardzo ważne dla mnie. Czy w Łodzi jest jakiś dobry mechanik lub zakład który robi remonty japończyków? Chodzi mi o silniczek BP w mazdzie BA, najlepiej Łódź lub bliskie okolice, nie wysyłajcie do warszawy!
Dziękuje z góry!

- Od: 20 paź 2009, 21:07
- Auto: 323f ba, 1.8 16v kat
Piotrek323 napisał(a):Cześć wszystkim, mam do was pytanie bardzo ważne dla mnie. Czy w Łodzi jest jakiś dobry mechanik lub zakład który robi remonty japończyków? Chodzi mi o silniczek BP w mazdzie BA, najlepiej Łódź lub bliskie okolice, nie wysyłajcie do warszawy!Dziękuje z góry!
Ja bym polecił standardowo mechanika na Tomaszowskiej 146 bodajże, serwisował już parę naszych aut, do tego na bierząco serwisuje np Evo 8 i motocykle, więc zna się na japończykach. Telefon do niego 796801204
Bartg napisał(a):Piotrek323 napisał(a):Cześć wszystkim, mam do was pytanie bardzo ważne dla mnie. Czy w Łodzi jest jakiś dobry mechanik lub zakład który robi remonty japończyków? Chodzi mi o silniczek BP w mazdzie BA, najlepiej Łódź lub bliskie okolice, nie wysyłajcie do warszawy!Dziękuje z góry!
Ja bym polecił standardowo mechanika na Tomaszowskiej 146 bodajże, serwisował już parę naszych aut, do tego na bierząco serwisuje np Evo 8 i motocykle, więc zna się na japończykach. Telefon do niego 796801204
a jakie ceny rząda ten szpec? Jest drogo?
- Od: 20 paź 2009, 21:07
- Auto: 323f ba, 1.8 16v kat
Raczej tanio w porównaniu z innymi, ale konkretnie ile by wziął za remont to nie wiem, musisz tam podjechać i pogadać, wjazd zaraz przy przystanku autobusowym do domu jednorodzinnego bardziej z tylu, wjazd wylozony kostka miedzy 2 zoltymi slupkami