RADOM – spotkania regionalne
Karol gdzies kurde zginal, a mial jakis pomysl, halo

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Guinness napisał(a):Hallo , jest tu ktoś ? Może małe co nieco w niedługim czasie ?
No ja cały czas co dzień obserwuję
Qrde, Karola to wcięło normalnie...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Radom i Kajol, Twoja w tym głowa. Ogarnij coś na tą okoliczność
Czasu troche
Klub / Mazowsze razem
viewtopic.php?f=69&t=142339

viewtopic.php?f=69&t=142339
-
Szalotka
No właśnie, dawno już spota lokalnego nie było... Ja też tu bywam i obserwuję
. Prawie każdy termin mi teraz odpowiada poza godzinami wyścigów formuły 1
. Kajol nie odzywa się-może zamienił madzię na jakąś helgę
.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
cześć ale sie za wami stęskniłem
tak jak Wy za mną mam nadzieje
od zegrza zaginąłem w natłoku obowiązków i braku czasu bo dziś już dwa tyg od ostatniego posta a przez ten czas wydałem siostre za mąż a poprawiny ciągnęły się cały tydzień aż do wczoraj
pomyśle coś nad tym październikowym spotkaniem w Wawie a ze spotkaniem to czekamy chyba na przyjazd naszego klubowego szamana co robi wywar z piwa nad ogniskiem i hipnotyzuje krzesła jedną ręką – to takie przypomnienia z imprezy u Kazika.
Jerzy prędzej się ozenie niż pozbędę się mazdy

od zegrza zaginąłem w natłoku obowiązków i braku czasu bo dziś już dwa tyg od ostatniego posta a przez ten czas wydałem siostre za mąż a poprawiny ciągnęły się cały tydzień aż do wczoraj
pomyśle coś nad tym październikowym spotkaniem w Wawie a ze spotkaniem to czekamy chyba na przyjazd naszego klubowego szamana co robi wywar z piwa nad ogniskiem i hipnotyzuje krzesła jedną ręką – to takie przypomnienia z imprezy u Kazika.
Jerzy prędzej się ozenie niż pozbędę się mazdy
a no to gratuluje, pozdrow siostre juz zajeta na amen 
Ja wracam 3go wieczorem takze do wawy sie nie pisze (znowu terminy sie mijaja
) ale mysle ze cos uda sie zorganizowac innego jak bede
miales Karol jakis pomysl na miedzyregionalnego spota, pamietasz jeszcze? 
Ja wracam 3go wieczorem takze do wawy sie nie pisze (znowu terminy sie mijaja

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
pamietam że coś o tym pisałem a pomysł był ale to jakiś grill rodzinny nad zalewem na siczkach.
Wybieram się na ta 11 rocznice klubu więc tam powiem słówko do gromaćka o takim spotkaniu weekendowym.
Wybieram się na ta 11 rocznice klubu więc tam powiem słówko do gromaćka o takim spotkaniu weekendowym.
kiedy?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Więc powiem Maćkowi o Czersku a jeśli nic z tego nie wyjdzie to zrobimy spota regionalnego akurat Mietek zawita i dam znać Andrzejowi o tym. Więc tak jak powiedziałem zalew na Siczkach będzie dobrym miejscem na grilla/ognisko lub może polecany przez Kazika zalew w Jastrzębiu co wolicie?
No i data to chyba przyszły weekend 6-7pażdziernik
No i data to chyba przyszły weekend 6-7pażdziernik
Nie wiem jaka jest pogoda ale jeśli taka sama jak tutaj to nie ma co robić dwudniowego spota. Tutaj pada, zimno, wieje i ogólnie do pupy

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Nie mówie o jakiejś dwudniowej imprezie ale jak przedłuży się nam troche to nic się nie stanie złego
Na taki wyjazd wybrałbym niedziele , wyjazd z radomia ok 14 i do wieczora zostajemy tam. Lepiej niech wszyscy powiedzą który dzień pasuje lepiej.

Guinness napisał(a):Zalew w Jastrzębiu jest fajny , można by coś tam zorganizować .
Na taki wyjazd wybrałbym niedziele , wyjazd z radomia ok 14 i do wieczora zostajemy tam. Lepiej niech wszyscy powiedzą który dzień pasuje lepiej.
zlego nic ale nie bede mial czasu na takie wypady 
mi nie wiem co pasuje, jak narazie obojetnie
mi nie wiem co pasuje, jak narazie obojetnie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ok mi tez niedziela pasuje, sobota juz zajeta niestety. Kto bedzie obecny w takim razie?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
W sobotę bedę pewnie w Warce więc z miłą chęcią bym wpadł ale akurat w niedzielę gramy mega mecz w piłkę nożną MAZDASPEED vs POLICJA i muszę się stawić. Trzymajcie kciuki i do zobaczenia następnym razem.
Jesteśmy w kontakcie cały czas
Moje czujne oko czuwa 
Jesteśmy w kontakcie cały czas
-
Szalotka
Urodziny odbyły się pięknie
przeszło moje najśmielsze oczekiwania, Na Cargo -parking pod lotniskiem przyjechało jak naliczyłem ponad 52 samochody. Na to miejcsce udało mi się przyjechać z Lulu której mx-5 rozpoznałem na stacji paliw. Wiele nowych twarzy i wspólne tematy ale nie było dużo czasu żeby mówić o tym Czersku. Ok 22 przejechaliśmy kolumną pod stadion który zobaczyłem pierwszy raz, na mnie zrobił wielkie wrażenie
Czas na pamiątkowe zdjęcia i fajerwerki, po 23 wracałem też z mx-5 tym razem Qbaton pomagał mi w powrocie.
Poznałem Konrada z Przytyka, może nas kiedyś odwiedzi.
Polecam obejrzeć galerie z tego spotkania piekna uroczystość jubileuszowa.
przeszło moje najśmielsze oczekiwania, Na Cargo -parking pod lotniskiem przyjechało jak naliczyłem ponad 52 samochody. Na to miejcsce udało mi się przyjechać z Lulu której mx-5 rozpoznałem na stacji paliw. Wiele nowych twarzy i wspólne tematy ale nie było dużo czasu żeby mówić o tym Czersku. Ok 22 przejechaliśmy kolumną pod stadion który zobaczyłem pierwszy raz, na mnie zrobił wielkie wrażenie
Czas na pamiątkowe zdjęcia i fajerwerki, po 23 wracałem też z mx-5 tym razem Qbaton pomagał mi w powrocie.
Poznałem Konrada z Przytyka, może nas kiedyś odwiedzi.
Polecam obejrzeć galerie z tego spotkania piekna uroczystość jubileuszowa.