Obejrzyj i daj znac bo ta dla loockasa ciekawa dosyc
RADOM – spotkania regionalne
z tymi osobami zawsze ejst problem
trzeba obserwowac temat o zegrzu, mam nadzieje ze termin mi bedzie pasowal.

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
jak się dodzwonie do kolesia to obejrze bo będe miał czas też mi się podoba
ale jak widze na ulicy taką 323 to przyciąga wzrok bardziej coś w sobie ma a niby sporo starsza. Jeszcze pogadam z koleżanką o tych mazurach bo dołączyłbym do Warszawki, przydałoby się gdzieś śmignąć bo w temacie Sandomierza cisza...
Ta biała to wiem gdzie stoi nawet, koleś handluje tam autami do 3tysi taki mały komis
Panowie mam pytanko trafiły mi się felgi za dobrą kaskę tylko jedna jest do prostowania i chciałbym ją zrobić.Gdzie w Radomiu można za dobre pieniądze i dobre wykonanie naprawić i umalować te felaśki?
Panowie mam pytanko trafiły mi się felgi za dobrą kaskę tylko jedna jest do prostowania i chciałbym ją zrobić.Gdzie w Radomiu można za dobre pieniądze i dobre wykonanie naprawić i umalować te felaśki?
Mazda 323F (BA) V6 GT !

W Radomiu nigdzie nie robią dobrze felg. My jak chcemy mieć zrobione to wozimy do Kielc.
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
kajol napisał(a):jak się dodzwonie do kolesia to obejrze bo będe miał czas też mi się podobaale jak widze na ulicy taką 323 to przyciąga wzrok bardziej coś w sobie ma a niby sporo starsza.
Niektore stare auta maja dusze i nie sposob sie za nimi nie obejrzec na ulicy. Mi sie zawsze podobaly te wersje, moze ciut mniej Fki.
kajol napisał(a):przydałoby się gdzieś śmignąć
Szykuj sie panie nad Zegrze, mam nadzieje ze trafie w termin
D@m$on napisał(a):Ta biała to wiem gdzie stoi nawet, koleś handluje tam autami do 3tysi taki mały komis![]()
Patrz, dobrze wiedziec ze taki komis jest, moze swojej cos normalnego w dobrej cenie kupie
D@m$on napisał(a):Gdzie w Radomiu można za dobre pieniądze i dobre wykonanie naprawić i umalować te felaśki?
Wiem ze prostuja wszedzie ale gdzie to nie powiem, nie mialem z tym nigdy stycznosci

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
zrobimy jakieś spotkanie może jeszcze w tym miesiącu? Może być jak zwykle na parkingu albo w jakiejś knajpie, co kto woli a może rozpalimy grila co mi został z wypadu nad Pilice w jakimś fajniejszym miejscu żeby tym razem zorganizować coś dla Waszych rodzin. Zalew na Siczkach byłby bardzo dobrym miejscem do tego. Można zjeść poleżeć nad wodą jet gdzie iść na spacer i ogólnie bardzo przyjemne miejsce. Byłem zaskoczony jak teraz tam byłem po paroletniej przerwie
no noe jestem za jezeli tylko na mnie poczekacie
wracam 5go lipca na kil;ka tygodni wiec moze cos sie uda takiego skrecic 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
taki pomysł chyba jest odpowiedni dla wszystkich, dla tych z rodzinami i dla tych jeszcze wolnych
rodzinna atmosfera z malowniczym miejscu do tego zamówiona pogoda i już widze zadowolenie Waszych żon
Kazik , Jurek, Andrzej będe chciał Was namówić na to a Freezy, Mietek, D@m$on chyba nie musze długo przekonywać . O innych też będe pamiętał i zaprosze tak więc piszcie kto jest chętny na taki wypad
rodzinna atmosfera z malowniczym miejscu do tego zamówiona pogoda i już widze zadowolenie Waszych żon
Właśnie wróciłem z wyjazdu urlopowego i tak sobie myślę, że dawno już nie mieliśmy jakiegoś spotu lokalnego. Może coś byśmy zorganizowali? Jeśli chodzi o imprezę nad zalewem to mógłbym przyjść piechotą, bo mieszkam kilkaset metrów od tzw. Jeziora Radomskiego
.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
siemka
kiedy spota robimy? Ja juz jestem dostepny i chcetny sie z Wami spotkac. Z tego co wiem to w przyszlym tygodniu jestem w ogole niedostepny, w tym tygodniu a i owszem jestem na miejscu. rozmawialem z Sylwkiem (sylwo) zeby cos wiekszego zorganizowac ale obawia msie ze nie dam rady czasowo a w tygodniu malo komu bedzie pasowalo. Jezeli macie jakies propozycje miejsca i terminu to slucham 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
No koniecznie spota zrobić trzeba, mógłby być nawet jutro. Zgłaszajcie chęci, pozostali stali. A może i nowi?
Edit:
Ja pierdziele, nikt przez cały wieczór nie zajżał?
Edit:
Ja pierdziele, nikt przez cały wieczór nie zajżał?
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Ale dziś już piszą
u mnie sytuacja zmienia się z dnia na dzień nawet z Ryk musiałem wracać w sobote bo niedzielny poranek spędziłem w pracy. O wszystkich zmianach powiadomie a kiedy i gdzie to może Mietek niech zadecyduje, już dawno nic nie organizował 
ja tez jestem teraz dopiero. Spot kiedy Wam pasuje
jutro, pojutrze? 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
mamy wtorek, piatek 14? chociaz Tadek do 16 pracuje wiec moze piatek 17?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
My z Mietkiem robimy spota jutro o 17-tej u mnie na podwórku
, może ktoś chętny żeby przyjechać? Karol, co Ty na to? Może Jurek też będzie, jeszcze do niego nie dzwoniłem, ale jak nie będzie miał dyżuru to przyjedzie.
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
zaraz startuje wiec boj sie 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
PANY
jest plan i maly apontan, robomy spota u Tadka na kwadracie. Piatek sobota albo sobota niedziela. Termin jest do ustalenia i podporzadkowania. Teren mamy, wszystko jest dogadane. Grile ze soba, ognicho bedzie, spanie tam gdzie sie kto uwali (ja pewnie w mazdzie). Mysle zeby dac znac paru znajomym i zaprzyjaznionym osobom, wiesz Karol o kim mowie pewnie
Co Wy na to??

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'