Zainteresowanym gadżetami podesłałem PW
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Wesołych świąt wszystkim!

Wstępny spot 28.03.2016r
godz 18
Ostróda Parking Bricomarche
są chętni?w sam raz na rozprostowanie kości po świętach 
Dopisano 27 mar 2016, 10:02:
lista:
-radek mazda Lubawa+kolega Wojtek swoją Mazdą
-pawcio 1017
-caroleck
godz 18
Ostróda Parking Bricomarche
Dopisano 27 mar 2016, 10:02:
lista:
-pawcio 1017
-caroleck
Ostatnio edytowano 27 mar 2016, 10:39 przez radek mazda lubawa, łącznie edytowano 2 razy
radek mazda lubawa napisał(a):lista:
-pawcio 1017
-caroleck
-aBartez,
-Yakuza,
Karol, jak nie zapomnę to wezmę dla Ciebie ta folie...

pawcio1017 napisał(a):radek mazda lubawa napisał(a):lista:
-pawcio 1017
-caroleck
-aBartez,
-Yakuza,
Karol, jak nie zapomnę to wezmę dla Ciebie ta folie...
Jak nie zapomne to wezme kase
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):lista:
-pawcio 1017
-caroleck
-aBartez,
-Yakuza,
+cichy_86

Fotki w galerii:
viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3148042#p3148042
Radek, Karol, Rafał – napiszcie mi tu w temacie co tam chcieliście z gadżetów ze zlotu.
viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3148042#p3148042
Radek, Karol, Rafał – napiszcie mi tu w temacie co tam chcieliście z gadżetów ze zlotu.

naklejki stary wzór 25cm niebiesko-czarna 4,99 4szt 
pawcio1017 napisał(a):Radek, Karol, Rafał – napiszcie mi tu w temacie co tam chcieliście z gadżetów ze zlotu.
Ja też Radek, więc piszę
– Komplet ramek x2 = 30 PLN
– Naklejka stara 25cm Biała x 2 = 10 PLN
– Naklejka stara 25cm Lustrzana Biała ( w sklepie tylko niebiesko-biała) x 1= 5 PLN oczywiście jak nie będzie białej to weź mi tą co jest
– Naklejka "Dziecko w Maździe"
– Naklejka nowa 5cm x2 = 6 PLN
– Naklejka nowa 5cm Lustrzana x2 = 6 PLN
Jeśli dobrze liczę to: 71 PLN
Jeśli chodzi o naklejki stare, to zależy mi na tych małych 11cm białych najbardziej. Jak ktoś będzie miał to biorę ( nawet w innych wariantach kolorystycznych – oby z białym)
Te nowe naklejki biorę, ale pojęcia nie mam gdzie je sobie nakleję... chyba na

Do kiedy przelew? Zdążę jak wpłacę w okolicach 10-04?
A jeśli chodzi o fotki i ostatni spot.
Widzę, że frekwencja była dość spora, szkoda, że tym razem nie mogłem z Wami być.
Zdjęcia są fajne, przydałoby się tylko rozjaśnić dolne partie i byłoby

Co do wątku galeryjnego...
Pawcio, da się podzielić ten wątek na strony?
Rozumiem, że wątek przenoszony jest na kolejną stronę dopiero po osiągnięciu iluś tam wpisów...czyli nieważne jak długie posty umieszczamy, i tak musi ich być XX... przez to chcąc obejrzeć ostatnie zdjęcia, muszę czekać, aż cała strona się załaduje zdjęciami... a potem kilometry przewijania w dół...

– brakThe_Radek napisał(a):– Naklejka stara 25cm Biała x 2 = 10 PLN
– tylko biało-niebieskaThe_Radek napisał(a):– Naklejka stara 25cm Lustrzana Biała ( w sklepie tylko niebiesko-biała) x 1= 5 PLN oczywiście jak nie będzie białej to weź mi tą co jest
The_Radek napisał(a):Do kiedy przelew? Zdążę jak wpłacę w okolicach 10-04?
Byle by jakoś przed zlotem do mnie dotarł, umówmy się do 14.04. Jeszcze potem będę się dla zapominalskich przypominać. Lista zaktualizowana
The_Radek napisał(a):Co do wątku galeryjnego... Pawcio, da się podzielić ten wątek na strony? Rozumiem, że wątek przenoszony jest na kolejną stronę dopiero po osiągnięciu iluś tam wpisów...czyli nieważne jak długie posty umieszczamy, i tak musi ich być XX... przez to chcąc obejrzeć ostatnie zdjęcia, muszę czekać, aż cała strona się załaduje zdjęciami... a potem kilometry przewijania w dół...
![]()
![]()
W wolnej chwili pomyślę, popytam, pokombinuję. Trafna uwaga, też mnie to podświadomie denerwowało

W drodze do pracy i w drodze z pracy widziana czarna 323f ba z żółtymi śrubami kół na czarnym alusie :–) to kolegi Yakuza ? Pozdrawiam , zawsze mam mrugnąć światłami ale nie mam pewności , że to ty ale teraz będę wiedział :–) poznam z dala po niebieskich światłach :–)
aBartez napisał(a):poznam z dala po niebieskich światłach :–)
Tak, to na pewno Yakuza
Panowie, przypominam się z wpłatami za gadżety. Dodatkowo, na zlocie doszła możliwość zakupu breloka klubowego w cenie 17 złociszy. Tak będzie wyglądać:

Małe update:
GADŻETY KLUBOWE – ZAMÓWIENIE GRUPOWE:
1.Rondel[łącznie: 19,98zł]
*1kpl. ramek =14,99
*1szt. stara naklejka 25cm niebiesko-czarna = 4,99)
2. The_Radek[łącznie: 60,92zł]
*2 kpl. ramek = 29,98
* 1 szt. stara naklejka biało-niebieska 25cm = 4,99
* 1 szt. naklejka "dziecko w maździe" = 13,99
* 2szt. nowa naklejka 5cm = 5,98
* 2 szt. nowa naklejka lustrzana 5cm = 5,98
3. Bartsan [łącznie: 14,99zł]
1 kpl. ramek = 14,99
4. Kaczy91 [łącznie: 19,96zł]
*2 szt lustrzana stara naklejka rozmiar 25 cm = 9,98
*2 szt lustrzana nowa naklejka rozmiar 10 cm = 9,98
5. radek mazda lubawa [łącznie: 19,96zł]
* 4szt. naklejki stary wzór 25cm niebiesko-czarna = 19,96
*zapłacone
Dane do przelewu wysłałem na PW.
GADŻETY KLUBOWE – ZAMÓWIENIE GRUPOWE:
1.Rondel[łącznie: 19,98zł]
*1kpl. ramek =14,99
*1szt. stara naklejka 25cm niebiesko-czarna = 4,99)
2. The_Radek[łącznie: 60,92zł]
*2 kpl. ramek = 29,98
* 1 szt. stara naklejka biało-niebieska 25cm = 4,99
* 1 szt. naklejka "dziecko w maździe" = 13,99
* 2szt. nowa naklejka 5cm = 5,98
* 2 szt. nowa naklejka lustrzana 5cm = 5,98
3. Bartsan [łącznie: 14,99zł]
1 kpl. ramek = 14,99
4. Kaczy91 [łącznie: 19,96zł]
*2 szt lustrzana stara naklejka rozmiar 25 cm = 9,98
*2 szt lustrzana nowa naklejka rozmiar 10 cm = 9,98
5. radek mazda lubawa [łącznie: 19,96zł]
* 4szt. naklejki stary wzór 25cm niebiesko-czarna = 19,96
*zapłacone
Dane do przelewu wysłałem na PW.

Gadżety z zamówienia grupowego oraz nowa flaga klubowa dla naszego regionu odebrane
Kaczy – niestety jednak stary wzór lustrzanych naklejek był niedostępny, dlatego za te dwie naklejki przelew poleciał już z powrotem do Ciebie. Starego wzoru biało-niebieskiej o którą prosiłeś Radek też nie było, ale wziąłem Ci czarno niebieską – jednak z myślą, że na 99% u mnie w domu leży taka jaką sobie wymarzyłeś, więc Ci po prostu podmienię
Niestety mi chyba nie uda mi się już przed majówką z racji wyjazdu, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby odbył sie spot beze mnie. Czekam na propozycję terminu na maj – może w końcu jakiś karting w Olsztynie? Może połączony z grillem?

caroleck napisał(a):kiedy następny spot![]()
Niestety mi chyba nie uda mi się już przed majówką z racji wyjazdu, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby odbył sie spot beze mnie. Czekam na propozycję terminu na maj – może w końcu jakiś karting w Olsztynie? Może połączony z grillem?

pawcio1017 napisał(a):Starego wzoru biało-niebieskiej o którą prosiłeś Radek też nie było, ale wziąłem Ci czarno niebieską – jednak z myślą, że na 99% u mnie w domu leży taka jaką sobie wymarzyłeś, więc Ci po prostu podmienię![]()
Spoko pawcio, może skoro będę mógł przymierzyć obie to weź proszę na najbliższy możliwy spot obie wersje i zobaczę która się lepiej komponuje, a nóż nie będziesz musiał mi oddawać swojej
pawcio1017 napisał(a):Niestety mi chyba nie uda mi się już przed majówką z racji wyjazdu, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby odbył sie spot beze mnie. Czekam na propozycję terminu na maj – może w końcu jakiś karting w Olsztynie? Może połączony z grillem?
Widać wciąż zajarany na wyścigi jesteś

W maju jak najbardziej się piszę, bo w kwietniu nie wydolę już z kasą, zwłaszcza, że trzeba trzymać na majówkę, a nawet z kartą paliwową będzie kiepsko bo stacje podniosą ceny ( szakale...)
Super w ogóle, że załatwiłeś gadżety i flagę oczywiście, propsy:)
Ogólnie jak zlot się udał?
P.S.
A nie masz przypadkiem za mało ramek?
Jeśli przez komplet rozumiem 2 ramki... ja zamawiałem 2 kpl i kolega Bartsan jeden komplet... to ramek powinno być 6? Może źle widzę, ale widzę 5?
The_Radek napisał(a):Spoko pawcio, może skoro będę mógł przymierzyć obie to weź proszę na najbliższy możliwy spot obie wersje i zobaczę która się lepiej komponuje, a nóż nie będziesz musiał mi oddawać swojej
Tak zrobimy
The_Radek napisał(a):A nie masz przypadkiem za mało ramek?
Jeśli przez komplet rozumiem 2 ramki... ja zamawiałem 2 kpl i kolega Bartsan jeden komplet... to ramek powinno być 6? Może źle widzę, ale widzę 5?
Spokojnie, wszystko się zgadza, mamy 3 komplety = 6 ramek. Pierwsza się po prostu odwróciła tyłem
Co do zlotu – odsyłam do tematu http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=528&t=190736 dodając tylko, że było MEGA. Mam nadzieję, że w sierpniu na Ryki uda się w końcu zebrać od nas jakąś większą grupę