ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
No Quady to Benny miał ogarnąć, za dużo chętnych pewnie nię bedzie, ale zawsze można coś zorganizować. Ja już sie za wszystkie czasy najeździłem i poobijałem w zeszłym roku na działce, nawet może być, ale szału nie robi dla mnie.
Benek może się w końcu dowie, bo obiecał
na razie mamy jeszcze lato, także osób mało na forum siedzi.
jakby we wrześniu dopisała pogoda, to można quady albo gokarty zrobić
pewnie się frekwencja zwiększy
Andree, a wycieczki nasze to całkiem poza spotami, akurat brygada się taka zebrała, co lubi opuszczone miejscówki
zaczęło się przypadkiem od Kłomina
a fotki wstawiamy, żeby inni zobaczyli, gdzie śmigamy
ja z quadami miałam do czynienia raz, w zimę w Zakopanem, fajnie się śmigało, ale gokarty mają powera

jakby we wrześniu dopisała pogoda, to można quady albo gokarty zrobić
pewnie się frekwencja zwiększy
Andree, a wycieczki nasze to całkiem poza spotami, akurat brygada się taka zebrała, co lubi opuszczone miejscówki
a fotki wstawiamy, żeby inni zobaczyli, gdzie śmigamy
ja z quadami miałam do czynienia raz, w zimę w Zakopanem, fajnie się śmigało, ale gokarty mają powera
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):No Quady to Benny miał ogarnąć, za dużo chętnych pewnie nię bedzie, ale zawsze można coś zorganizować.
wydaje mi się że powinno byc więcej chętnych niż na te małe pierdoloty
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Bartg napisał(a):Kwestia ceny, ja tam wole zalać se vpower i pojeździć wieczorem czy w nocy
hell yeah! Ale mi jakoś to 98 burdlu pod maską nie robi za specjalnego. Można kiedy polatać. Ja tam często kończę prace po 22 to akurat w sam raz pora na jakiś nocny spot obwoźny

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
H4n50n napisał(a): Bartg napisał(a):Kwestia ceny, ja tam wole zalać se vpower i pojeździć wieczorem czy w nocy
hell yeah! Ale mi jakoś to 98 burdlu pod maską nie robi za specjalnego. Można kiedy polatać. Ja tam często kończę prace po 22 to akurat w sam raz pora na jakiś nocny spot obwoźny
tak Bartek polatac zawsze można , tylko pamiętajcie że jeszcze nie dawno(miedzy innymi) za takie coś , lub bardzo podobny wypad, częśc naszej grupy przyczyniła się do usunięcia ze stanowiska byłego PR a
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

andree napisał(a): tak Bartek polatac zawsze można , tylko pamiętajcie że jeszcze nie dawno(miedzy innymi) za takie coś , lub bardzo podobny wypad, częśc naszej grupy przyczyniła się do usunięcia ze stanowiska byłego PR a, więc lepiej z takimi sprawami na pw, bo CBŚ czuwa
Ale my jeździmy przecież zgodnie z przepisami tylko lepiej wieczorem bo mniejszy ruch jest

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
trochę poza tematem, ale dla zainteresowanych – dojechaliśmy wczoraj szczęśliwie do domku (PIŁY) nowozakupioną MADZIĄ, na trasie spisała się świetnie
pokazała kilku amatorom szos gdzie ich miejsce

spalanie przy rozsądnej prędkości średniej poniżej 8litrów, jak dotankuje do pełna będę wiedział dokładniej
pzdr
dojde do zdrowia i na początku października (po Matki Boskiej pieniężnej) przyjadę do Łódzkiego ZOO (obiecałem komuś:P) może wtedy uda mi się chociaż z kilkoma z Was spotkać

spalanie przy rozsądnej prędkości średniej poniżej 8litrów, jak dotankuje do pełna będę wiedział dokładniej
pzdr
dojde do zdrowia i na początku października (po Matki Boskiej pieniężnej) przyjadę do Łódzkiego ZOO (obiecałem komuś:P) może wtedy uda mi się chociaż z kilkoma z Was spotkać
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
jak jutro dobrze pojdzie to tez sie pojawie. napewno przyjade troche pozniej ale bedem sie staral byc 
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
co jeśli na naszej drodze nawałnica stanie? , z tą cholerną pogodą nic nie wiadomo
a pod daszkiem w taki deszcz stać też nie bardzo.. 
-
Ania_TM
albo ss-2 ? jak cos to bartowoz sie przeniesie przez niedostepne dla niego miejsca
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Bartek za karę postoi na deszczu
bo do SS nie wjedzie
ja będę stać na bramce
za późno na zmianę miejscówki,ale przenieść się można w trakcie, jakby pogoda naprawdę nie dopisała.
dziś i ulewy i burza kręci się..

za późno na zmianę miejscówki,ale przenieść się można w trakcie, jakby pogoda naprawdę nie dopisała.
dziś i ulewy i burza kręci się..
-
Ania_TM
Bartg napisał(a): Z Piotrkowa mają chłopaki chyba przyjechać
Hmm... No ja zobacze może przyjade

Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
- Od: 3 paź 2008, 15:52
- Auto: Mazda 6 2,0 MZR-CD 144KM 2005r/ Alfa Romeo 159 2,4 200KM
Spot bardzo udany, aż 16 aut
Oby taka frekwencja się utrzymała, albo i polepszyła
Spotek kontunowaliśmy w lasku, gdzie Antek zapomnial wziąć tabletek, więc było wesoło