Nie bedzie Cie caly poniedzialek w okolicy, czy godzina spota nieodpowiednia?VeryCoolMan napisał(a):Ja odpadam szykuje się wyjazd
TARNÓW – spotkania regionalne
witam chetnie bym przywital ten spot bo mam niedaleko do Tarnowa... 26km tylko ze jestem na delegacji i nie dam rady zjechac :\ a mam do zaprezentowan ia mazde323f 2.0v6 lekko zmodyfikowana 

- Od: 4 sty 2012, 09:00
Dominator napisał(a):Nie bedzie Cie caly poniedzialek w okolicy, czy godzina spota nieodpowiednia?
Zmiana planów jednak jestem, to jak z jutrem?
Ok pasuje z tym ze może być chłodno.. ach ten kwiecień plecień trzeba było się przeprosić z zimową kurtką 

Centrum zapewne tak, a jak jest z wjazdem na parking to nie wiem.. Mozna by sie przeniesc tam jak będzie niezbyt komfortowo.. Ale to juz na miejscuVeryCoolMan napisał(a):Gemini zamknięte?
Dzięki wszystkim za spotkanie
W końcu się coś ruszyło, ale jak nie komary to znów ziąb
no ale myślę będzie okazja się spotkać jeszcze nie raz i w lepszych warunkach! 
Dom Dzięki za naklejki
W końcu się coś ruszyło, ale jak nie komary to znów ziąb
no ale myślę będzie okazja się spotkać jeszcze nie raz i w lepszych warunkach! Dom Dzięki za naklejki

Nie narzekaj, nie bylo tak zimno, piękne słońce i ani kropli wody
Ja rowniez dziękuję za spota, frekwencja zadowalająca, nowe twarze i samochody, tak trzymać
Very, nie ma za co
Pozniej, jak znajde chwile, to wrzucę foty z dzisiejszego spota. Wisniaus wysłał mi z 10, postaram sie je umieścić
Wisnia, spoko ta Twoja Szósteczka, odejście ze startu, tez bylo przyjemne
pewnie temu ze byłeś głodny i spieszyło Ci sie do tego Mc Donalda
Ciekawe co na to żona, pozdrowienia dla Niej i Twojego syna- młodego rajdowcy 
A teraz jade do Krakowa
A teraz jade do Krakowa
Ostatnio edytowano 9 kwi 2012, 22:22 przez Dominator, łącznie edytowano 1 raz
Heh no a jak myslisz co na to żonka
?
Tak to juz nimi jest ehh Jak sobie nie strzelisz w stope to wpadniesz na pomysl zeby sie ochajtac heheh A mlody hmm kto wie moze pojdzie (pojedzie)w slady Robcia Kubicy zobaczymy
Pozdawiam
Tak to juz nimi jest ehh Jak sobie nie strzelisz w stope to wpadniesz na pomysl zeby sie ochajtac heheh A mlody hmm kto wie moze pojdzie (pojedzie)w slady Robcia Kubicy zobaczymy -
WisniaUs
A tu obiecane fotki

parę innych w mini albumie https://picasaweb.google.com/1013644288 ... Zvv_o3s8gE
Szkoda że Zaczek się nie załapał na zdjęcia, ale nadrobimy to następnym razem
Szczególne podziękowania dla zapaleńców posiadających MX-y, do następnego

parę innych w mini albumie https://picasaweb.google.com/1013644288 ... Zvv_o3s8gE
Szkoda że Zaczek się nie załapał na zdjęcia, ale nadrobimy to następnym razem
Szczególne podziękowania dla zapaleńców posiadających MX-y, do następnego
Widzę, że jeszcze macie siłę coś organizować. Andrzej do mnie dzwonił że jest spot ale w święta nie dałem rady. Poza tym sporo mam pracy przy mazdzie żeby ją doprowadzić do stanu bdb.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.

- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
zaczek111 napisał(a):Brudne autko miałem to się nie pchałem do zdjęć![]()
No no i to mówi ten który miał najczyściejsze auto heehe

Dom Dałeś foty ze swojego tel.?
VeryCoolMan napisał(a):zaczek111 napisał(a):Brudne autko miałem to się nie pchałem do zdjęć![]()
No no i to mówi ten który miał najczyściejsze auto heehe
Dom Dałeś foty ze swojego tel.?
Nie dałem fot bo to ja miałem brudne auto
Nie chce mi się zgrywać tych fot, ale zobaczę co się da zrobić Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Moderatorzy
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd