RADOM – spotkania regionalne
To znaczy tysiaka to ja za 1/3 samochodu zapłacę. Bo tani lakiernik bierze 200zł za element (2 błotniki przód, 2 błotniki tył, 2 drzwi, maska, klapa, dach, 2 zderzaki) to już 11 elementów. Pewnie coś jeszcze pominąłem. A nie wiem, czy jak się maluje na inny kolor to czy nie liczą więcej, bo muszą wtedy też elementy od środka dokładnie malować więc więcej pracy i więcej farby idzie. Co do Karola to nie wiem, bo kiedyś próbowałem się z nim skontaktować tj. dzwoniłem i pisałem, ale nie odpowiedział. Poza tym wiesz jak u niego jest – robi OK, ale ile czasu mu to zajmuje ze względu na jego drugą pracę to tylko ja wiem:P
Co do dewastacji to nie jest tak, że to zostawiłem. Bo pytałem w szkole, sprawdzałem, czy kamery z pobliskiego banku nie złapały obszaru (oczywiście nie:/ ), byłem w pobliskich sklepach zapytać, czy ktoś był świadkiem, niestety kompletnie nic. Brak jakichkolwiek śladów:(:(
Co do dewastacji to nie jest tak, że to zostawiłem. Bo pytałem w szkole, sprawdzałem, czy kamery z pobliskiego banku nie złapały obszaru (oczywiście nie:/ ), byłem w pobliskich sklepach zapytać, czy ktoś był świadkiem, niestety kompletnie nic. Brak jakichkolwiek śladów:(:(

Japan--->France
Tak właśnie jest teraz najczęściej-wszyscy słyszeli i widzieli, ale świadków brak... Tych, którzy nigdy nic nie widzą też może to spotkać i wtedy są zszokowani, że nikt nic nie widział.
Spot się odbył w 5-osobowym gronie; pojawił się widmo82 i nasz zaprzyjaźniony Honda-man. Kajol był w stanie na nic nie wskazującym, chociaż między weselem a poprawinami
.
Spot się odbył w 5-osobowym gronie; pojawił się widmo82 i nasz zaprzyjaźniony Honda-man. Kajol był w stanie na nic nie wskazującym, chociaż między weselem a poprawinami
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Jest watek o klimie w innym dziale, ale zalezy mi na jakims punkcie serwisowym w Radomiu poniewaz to problem w żabie 307 mojego ojca. Gdzie proponujecie podjechac upewnic się czy to na 100% brak szczelnosci skraplacza? Ewentualnie chcialbym tez zlecic naprawe ( raczej przez wymiane )
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
donleon napisał(a): Spot się odbył w 5-osobowym gronie; pojawił się widmo82 i nasz zaprzyjaźniony Honda-man. Kajol był w stanie na nic nie wskazującym, chociaż między weselem a poprawinami.
Bo ja piłem tylko na weselu i poprawinach, międzyczasie zrobiłem sobie przerwę
Spotkanie udane jak już dawno nie było
masakra z tym autem, nieogarniam tego w ogole bez kitu. To szykuje sie ladny wydatek. Cco do Karola to jest fakt, ma druga robote i wyglada to jak wyglada niestety.
Spot sie udal, ciesze sie bardzo
Fajnie ze Andrzej tez sie pojawil 
PS. Karol masz nowa wybranke serca? Kiedy ja poznam?
Spot sie udal, ciesze sie bardzo
PS. Karol masz nowa wybranke serca? Kiedy ja poznam?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
widmo82 napisał(a):Jest watek o klimie w innym dziale, ale zalezy mi na jakims punkcie serwisowym w Radomiu poniewaz to problem w żabie 307 mojego ojca. Gdzie proponujecie podjechac upewnic się czy to na 100% brak szczelnosci skraplacza? Ewentualnie chcialbym tez zlecic naprawe ( raczej przez wymiane )
Klimatyzacja to tylko na Złotej, ale nie u tych gdzie jest wjazd od ulicy, lecz tam, gdzie mają reklamę na bramie: "Naprawa klimatyzacji, spawanie aluminium, wulkanizacja", a wjazd jest z 20 metrów w boczną uliczkę. Powiedz, że z forum klubu mazdaspeed ich polecili

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Pomysł dobry, tylko wszyscy gdzieś fruwają... Mietek zalicza zgony gdzieś na Mazurach, diabli wiedzą czy będzie miał czas na spota, Karol lata pomiędzy weselami i poprawinami... 
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Siemano siemano
Zgon zaliczony wiec wyjazd sie udal
mi jak narazie pasuje kazda godzina jak narazie ale poczawszy od wtorku wlacznie bo jutro oddaje auto na przeglad ogolny i cos mi tam beda robili jeszcze takze poniedzialek odpada ale dalej jestm za
kwestia tego kto i o ktorej konczy prace zeby sie spotkac 

-
Darnok - chlopak na opak
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

to moze jutr o 17 badz 18?

-
Darnok - chlopak na opak