WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Panowie, sio na PW
Co do spota – byliby chętni na jakiś wieczór w przyszłym tygodniu? Jak tak to w który dzień i przede wszystkim gdzie?
Co do spota – byliby chętni na jakiś wieczór w przyszłym tygodniu? Jak tak to w który dzień i przede wszystkim gdzie?

LUMAK napisał(a):Witam Wszystkich Ponownie :–), wróciłem ale niestety musiałem założyć nowe Konto :–( .
Pozdrawiam Adrian Luma
Witam kolegę ponownie. Wreszcie ktoś posiada jeżdżącą vałkę w regionie
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):może w następnym tygodniu 21.02.2016 w Olsztynie![]()
A może wtedy na przykład Olsztynek? Może by właśnie LUMAK wpadł, może wilus...? A my mielibyśmy też mniejwiecej po równo drogi ;–) Olsztyn bylby potem wiosna bo wtedy myślałem na przykład nad gokartami.
Co do daty 21.02 to nie wiem czy nie będę wyjeżdżał na weekend ale wstępnie bym się pisał ;–)

olsztynek też mi pasuje aby była frekwencja. Latać bez celu też mi się nie chce bo moja vałka pali tyle ile wleje 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

To może jednak jakoś wieczorem w tygodniu??
Myślę, że na region nam dwie duże wystarczą. Czy ktoś życzyłby sobie dodatkowo małą? (mogę odebrać na zlocie i dostarczyć na spota)
stachan napisał(a):Witam serdecznie wszystkich PR
Z radością informuje, że ruszamy z realizacją zakupu flag – dla każdego PR będą przekazane do dyspozycji dwie flagi o wymiarach 150 x 100 według następującej specyfikacji:
– wydruk na materiale 100% poliester 117 g / m2 z 100% przedrukiem na lewą stronę,
– wykończenie na drzewiec,
– obszycie nićmi żaglowymi.
Jest możliwość domówienia dodatkowych flag w cenie 50 złotych + wysyłka. Mamy także możliwość wykonania płatnych flag mniejszego formatu a to 80 x 50 w cenie 18 złotych.
Projekt flagi:
Myślę, że na region nam dwie duże wystarczą. Czy ktoś życzyłby sobie dodatkowo małą? (mogę odebrać na zlocie i dostarczyć na spota)

A 20.02 (sobota) jakoś wieczorem? Jak nie bedzie nas wiecej i by nas była tylko trójka to możemy zmienic miejsce na mój garaż ;–)