BRODNICA – spotkania regionalne
A więc po długiej przerwie w spotkaniach brodnickich zaczynamy dalej w miarę możliwości działać! Naszą kolejną propozycją jest tzw. Dyno Day! Chcemy zorganizować spotkanie połączone z grupowym wyjazdem autkami na hamownię w celu zmierzenia kucyków w naszych autkach! Data jest jak na razie sprawą otwartą! Cena za hamownię wynosi normalnie 70 zł ale myślę,że jako wjazd grupowy uda nam się uzyskać zniżki
Co wy na to?
Będzie ktoś chętny
Pozdrawiam
Będzie ktoś chętny
Pozdrawiam
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
mX-MEN napisał(a):Ja napewno usmiech
Data, hmm... jak najszybciej oczko
Wiem wiem
czesio też, czesio też
Ostatnio edytowano 18 sie 2007, 21:27 przez Jacol, łącznie edytowano 1 raz
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
BratCukierka napisał(a):Wiem wiem chcesz zmierzyć moc na Nitro
W zasadzie w tej chwili to bardziej zależy mi na pomiarze serii, ale jeśli podtlenek bedzie aktywny to poddam sie pomiarom dwukrotnie
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
No panowie i panie co tu taka cisza?? Może zrobimy jakiś spocik? Pizza i takie sprawy
Kto byłby chętny i kiedy? Może w tą sobotę lub niedzielę (tj.1 lub 2.09)? Co o tym myślicie??
Pamiętajcie że od poniedziałku do szkoły (myślę o sobie
) 
Pamiętajcie że od poniedziałku do szkoły (myślę o sobie
Przenosze do dzialu Spotkania regionalne i zycze powodzenia w organizacji spotow 
BratCukierka napisał(a):1 lub 2.09
ten termin nie jest chyba za dobry(jestem przed wypłata
Może szersze grono Mazdo-maniaków uświetniło by swoim udziałem naszego Spota!Jest ktoś w ogóle chętny?
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
ale odpada 15 września bo w Olsztynie jest zlocik z paintballem i we Włocławku także jest zlot aut japońskich i także będzie paintball a jak wiadomo kilku chętnych na hamownie z Włocławka jest
BratCukierka napisał(a):ale odpada 15 września bo w Olsztynie jest zlocik z paintballem i we Włocławku
No właśnie,wiesz że my Gorąco Zapraszamy
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):No właśnie,wiesz że my Gorąco Zapraszamy
dziękujemy
faraonka30 napisał(a):Wybieracie się może do nas w małej tajemnicy bo nic nie wspominałes dokładniej czy raczej tym razem ruszacie do Włocławka?
Nic jeszcze na ten temat nie wiemy. Ale pewnie z braku czasu i kasy nigdzie się nie wybierzemy....chociaż kto wie może akurat uda nam się sprawić miłą niespodziankę i zawitać do Olsztyna
Pamiętam o Tych Spotach.Więc zrobimy go pod koniec września,albo tydzień po 15.09?Czas i finanse pokażą co wyjdzie z planów!
www.gtrproject.pl
Witam, jeżeli organizujecie spocik po tym w Olsztynie to ja się piszę na 100%.
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
Razem z bratem została podjęta wstępna decyzja o zorganizowaniu Dyno Day w weekend po Spotach w Olsztynie i we Włocławku,czyli 22-23.09.
W środę przejadę się z młodym do gościa który ma hamownię i jak coś uzgodnimy to damy znać.
P.S.
Mnie z Anią nie będzie chyba w Olsztynie i we Włocławku
W środę przejadę się z młodym do gościa który ma hamownię i jak coś uzgodnimy to damy znać.
P.S.
Mnie z Anią nie będzie chyba w Olsztynie i we Włocławku
www.gtrproject.pl
Data Spotu jest ruchoma.Są dwie opcje:
1 opcja-22-23.09
2 opcja-29-30.09
Jak dobrze pójdzie to jutro będę załatwiał Hamownię dla Naszych furek
1 opcja-22-23.09
2 opcja-29-30.09
Jak dobrze pójdzie to jutro będę załatwiał Hamownię dla Naszych furek
www.gtrproject.pl
2 opcja lepsza 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):2 opcja lepsza
tak więc dzwoniłem do właściciela hamowni z zapytanie o Dyno Day.
Spytał się tylko czy to nie BMW bo tych to on niechce obsługiwać.Na początku rozmowy powiedział że zajmuje się bardziej TDI,a z benzynami to nie ma dużego doświadczenia i musi się zastanowić nad moją propozycją.
Jak powiedziałem że Klub Mazdy to już inaczej zaczął rozmawiać.
Jestem z nim umówiony ma wstępne rozmowy w poniedziałek po południu i ma dać odpowiedź.Z tego co mi powiedział to jego hamownia obsługuje auta napędzane na jedną oś i o mocy max.210km.Najlepiej jakby autka były napędzane na przód bo z tyłem to podobno ciężko zapiąć w tym garażu,ale może da radę.
Mam nadzieję że się zgodzi,na pewno na tym nie straci!Darmowa reklama!
www.gtrproject.pl
A więc!!
Zbieramy chętnych na wizytę w hamowni w dniu 29.09 (sobota). Koszt zmierzenia mocy autka to 50zł
www.diesel-tuning.pl specjalizuje się w dieslach ale benzynki też hamują, właściciel sam pisze oprogramowania do aut
na stronce jest część autek które były zrobione przez tego gościa... polecam
więc teraz proszę o zgłaszanie się do listy chętnych
Zbieramy chętnych na wizytę w hamowni w dniu 29.09 (sobota). Koszt zmierzenia mocy autka to 50zł
więc teraz proszę o zgłaszanie się do listy chętnych