WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Garaż jest w Ostródzie. Jak będziesz jechał to dzwoń i pokieruję
Karol ma wpaść jutro jakoś ok. 17, ja jeśli nie będę szedł do roboty to będę tam pewnie jakoś od rana
Wezmę ELMa i lapka, narzędzia się znajdą gorzej tym znawcą będzie
Z kawą może być ciężko, ale coś pomyślimy także zapraszam, jakoś się pomieścimy 

Siemanko
Jeśli chodzi o spot (21.11) to pisze się!
Nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na spocie, zawsze coś wyskoczyło. Teraz będę miał więcej czasu i z chęcią się spotkam.
Jeśli chodzi o spot (21.11) to pisze się!
Dzięki panowie za spotkanie garażowe;–) Choc ciasno to bylo milo i wesoło, a co napsulismy to nasze
Podsumowując, obecni:
-The_Radek,
-benq323,
-caroleck,
-pawcio,
Oczywiście zapraszam ponownie, a wiosną zrobię wiecej miejsca i ruszamy z grillem przed garażem ;–) co wy na to?
Podsumowując, obecni:
-The_Radek,
-benq323,
-caroleck,
-pawcio,
Oczywiście zapraszam ponownie, a wiosną zrobię wiecej miejsca i ruszamy z grillem przed garażem ;–) co wy na to?

Pawcio, juz nie bądź taki skromny, w porównaniu do mojego garażu (którego nota bene nie mam) Twój garaż jest olbrzymi;)
Grill jak najbardziej:) oby tylko było co psuć;)
Byłbym zapomniał, co napsulismy to pikus przy tym co naprawilismy:)
Jakies fotki wrzucę, ale niestety nie wszyscy sie załapali:/
Wysłano za pomoca kciuków;)
Grill jak najbardziej:) oby tylko było co psuć;)
Byłbym zapomniał, co napsulismy to pikus przy tym co naprawilismy:)
Jakies fotki wrzucę, ale niestety nie wszyscy sie załapali:/
Wysłano za pomoca kciuków;)
Krótkie podsumowanie garażowca przez Radka znajdziecie w dziale naszych galerii (szkoda, rzeczywiście że nie cyknęliśmy fotki aut przed garażem):
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3098323#p3098323
Radku – do psucia zawsze się coś znajdzie
Tak więc zapowiadam oficjalnie, że wiosną powtórzymy taką akcję wzbogacając o jakiegoś grilla (i wspólne sprzątanie kanału
). A na poważnie – jak już będzie ciepło to i miejsca będzie więcej (na placu przed garażem) także wtedy liczę na większą frekwencję
Wracając do tematu spotkania 21.11 – ja niestety jednak odpadam (będę w Ostródzie tydzień później – 28.11). Możemy ewentualnie przesunąć spota o tydzień (choć i wtedy nie obiecuję, bo mam imprezę rodzinną ale może na chwilę bym się wyrwał), czy na przykład na niedzielę (29.11) no chyba że nadal są chętni na ten weekend to pisać mi się tu proszę i roześlę wam mailing
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3098323#p3098323
Radku – do psucia zawsze się coś znajdzie

Wracając do tematu spotkania 21.11 – ja niestety jednak odpadam (będę w Ostródzie tydzień później – 28.11). Możemy ewentualnie przesunąć spota o tydzień (choć i wtedy nie obiecuję, bo mam imprezę rodzinną ale może na chwilę bym się wyrwał), czy na przykład na niedzielę (29.11) no chyba że nadal są chętni na ten weekend to pisać mi się tu proszę i roześlę wam mailing

Mnie odpowiada w sumie bardziej niedziela (29.11) 
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
pawcio1017 napisał(a):szkoda, rzeczywiście że nie cyknęliśmy fotki aut przed garażem
Kurcze, no widzisz... swojego sprzętu nie zabrałem... komórką i tak by nie wyszło :/ Cóż, może następnym razem.
Co do spotkania... Ja mam weekendy rozpieprzone do końca listopada
Ten tydzień wyjazd do Szczytna, a w przyszły tydzień przeprowadzam się do Elbląga... więc po prostu dogadajcie się co do spota, a ja jak zwykle postaram się dołączyć niespodziewanie...
A może byśmy zamiast teraz w weekend zrobili spota mikołajkowego
Na arenie będzie spotkanie z Mikołajem
Można to wykorzystać 
Dobra panowie i panie, widzę brak zdecydowania i zorganizowania, a więc ponownie męska decyzja:
NAJBLIŻSZY SPOT:
DATA: 29.11.2015 (NIEDZIELA)
GODZINA: 14:00
MIEJSCE: OSTRÓDA – PARKING BRICOMARCHE
(Ostróda, ul. Chrobrego 30)
https://www.google.pl/maps/place/Bricom ... 4df0?hl=pl
LISTA:
-pawcio1017 + Paula
-benq323
-The_Radek
-radek mazda lubawa + 1
-caroleck (50/50)
-wilusjdm (50/50)
Jak będzie zimno to przeniesiemy się na parking podziemny w galerii.
NAJBLIŻSZY SPOT:
DATA: 29.11.2015 (NIEDZIELA)
GODZINA: 14:00
MIEJSCE: OSTRÓDA – PARKING BRICOMARCHE
(Ostróda, ul. Chrobrego 30)
https://www.google.pl/maps/place/Bricom ... 4df0?hl=pl
LISTA:
-pawcio1017 + Paula
-benq323
-The_Radek
-radek mazda lubawa + 1
-caroleck (50/50)
-wilusjdm (50/50)
Jak będzie zimno to przeniesiemy się na parking podziemny w galerii.

Hehe no i fajnie, myślę, że uda się mój plan... znaczy prawdopodobnie zajadę na chwilę w drodze przeprowadzkowej do Elbląga 
Jeśli się uda to wpadnę z moją połowicą
i z połową dobytku
Oczywiście jeśli się uda zgrać przeprowadzkę czasowo...
Jakby co to będę dzwonić.
Przy okazji.
Właśnie wysłałem kolejną fotkę na konkursidło, więc spinać się, aby mi wszyscy wzięli udział w głosowaniu
W razie czego wrzucam link do tematu: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=514&t=186932
Pozdrawiam
Radek
Jeśli się uda to wpadnę z moją połowicą

Oczywiście jeśli się uda zgrać przeprowadzkę czasowo...
Przy okazji.
Właśnie wysłałem kolejną fotkę na konkursidło, więc spinać się, aby mi wszyscy wzięli udział w głosowaniu
Pozdrawiam
Radek
Ja niestety w Ostródzie będę dopiero koło 17:00 na dworcu 
my powinnismy być 
benq323 napisał(a):Ja w niedzielę mam małą imprezę ale jeśli mi się uda to wpadnę choćby na chwilę
Ja będę po imprezie, ale w razie czego będę miał kierowcę

nocna furia napisał(a):Ja niestety w Ostródzie będę dopiero koło 17:00 na dworcu
Szkoda. Ale myśl intensywnie nad mikołajkami, jeśli masz zapał to ja ogarnę sprawy mailingowe i propagandowe
A co z resztą? Zimna się boicie?

Ja mam letnie opony jeszcze założone