makmarc napisał(a):Jak widać ... Niektórym mocno żal za 4 litery ściska widząc, że jest oddzielna ekipa, która ewidentnie się rozumie, nadaje na tych samych falach, zaprzyjaźniła się, ale też nie zamyka się na innych, absolutnie nie. Zamknęliśmy się tylko na chamstwo, którego doświadczyliśmy na zlocie, a teraz każdemu po kolei, w tym i mnie, zbierają się pomyje całego świata. Zadufany ze mnie cwaniaczek, zakochany sam w sobie i swoim aucie, a wszystko, co robię jest pod publikę, dla chwały i poklasku, bo za to płacą, młody Vasat stał się przestępcą i bandytą, w dodatku niewychowywanym przez rodziców, zaś Faja (login adekwatny do właściciela) wg niektórych jest w porządku

Odechciewa się czegokolwiek, jakiejkolwiek inicjatywy.
sorry niechce sie wtracac ale takiego steku bzdur dawno nie czytalem, masz chlopie talent do naginania faktow. Piszac takie cos potwierdzasz tylko opinie jaka inni wyrazili.
nikt nigdy nie napisal ze Vasat stal sie przestepca, nikt nie napisal ze jest niewychowywany przez rodzicow... wrecz przeciwnie kazdy wyrazil pozytywna opinie po zajsciu jakie mialo miejsce i dobrej reakcji rodzicow i sprawa zapomniana.
natomiast Faja dostal bana i ogolna zjebk e od kazdego bez wyjatku.
lubie was bo macie tam jakas swoja zajafke i bawicie sie spokojnie i bez problemow a i mozna sobie porozmawiac z czlonkami "waszej grupy" jak to nazwales. tylko jedno ale...podam prosty przyklad, tak jak to jest z haslem "pokaz cycki" jak uzywasz za duzo jak Faja to staje sie to oblesne a jak jest uzyte od czasu do czasu nie ma nikt z tym problemu i jest smieszne.
we wszystkim jest granica gdze cos jest zabawne i potem zenujace.
a tak apropo zagladam tu i zagladam bo ciekaw jestem co tam z
macvas gdyz zawsze fajnie sie rozmawialo i spedzalo czas na kazdym zlocie czy na forum i szkoda ze sie wycofal z zycia MS.