ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
to co z tym spotem wtorkowym, gdzie robimy
, gdzieś w cieniu by pasowało
, albo nad wodą.., może stawy Stefańskiego 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Co byśmy nie proponowali to i tak skończymy na melinie pod halą, a potem pewnie browar w lasku:)
Środek tygodnia jest. Wodować albo grillować ludzie wolą w weekendy, chociaż osobiście mi to nie przeszkadza.
Środek tygodnia jest. Wodować albo grillować ludzie wolą w weekendy, chociaż osobiście mi to nie przeszkadza.

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
Wydaję mi się, że wtorkowe spoty można pod halą robić, albo przenieść się do lasku obok hehe w strefę cienia 
albo w innym miejscu, nawet kontakt z naturą nie zaszkodzi
Stawy Stefańskiego dobry pomysł, ale nie wiem, jak tam z parkingiem jest 
albo w innym miejscu, nawet kontakt z naturą nie zaszkodzi
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a): Stawy Stefańskiego dobry pomysł, ale nie wiem, jak tam z parkingiem jest
Jeden przed domem weselnym jest gitara a drugi dalej...

A i druga kwestia, że chyba zamknięty jest bezpośredni dojazd od starorudzkiej i trzeba prażyć na około ?
l3mur91 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a): Stawy Stefańskiego dobry pomysł, ale nie wiem, jak tam z parkingiem jest
Jeden przed domem weselnym jest gitara a drugi dalej...Bartek może nie wjechać
Ogólnie góry i pagóry.
A i druga kwestia, że chyba zamknięty jest bezpośredni dojazd od starorudzkiej i trzeba prażyć na około ?
jak nas bedzie wiekcej to sie go wniesie
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
no i na czym stoimy
, bo czasu mało
przy hali o 19ej to patelnia będzie.., chyba że 20a..
jeżeli do wieczorka nie padnie konkretna propozycja , jedziemy we wtorek na Stefańskiego, godz 19a
edit.
przypomniało mi sie o Rudzkiej Górze – to jest druga propozycja, wybieramy do wieczora
przy hali o 19ej to patelnia będzie.., chyba że 20a..

jeżeli do wieczorka nie padnie konkretna propozycja , jedziemy we wtorek na Stefańskiego, godz 19a
edit.
przypomniało mi sie o Rudzkiej Górze – to jest druga propozycja, wybieramy do wieczora
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

Ja koczuje w pracy do 23:00 wiec oddaje nieważny głos ...Wybierajcie sami 
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
jestem za halą, ale auta pod halą, a my w lasku obok w cieniu 
albo stawy Jana, ale tam parking mały.
albo stawy Jana, ale tam parking mały.
-
Ania_TM
na Kaloryfer kawałek jest.
Może stawy Stefańskiego jednak, skoro o wodzie mowa
jest jeszcze Arturówek, też kawałek wody się znajdzie
nad wodą posiedzieć można albo w jakimś lasku
czy parku.
możemy też jechać do parku Źródliska koło palmiarni, parking na Targowej,a my możemy w parku posiedzieć
miejsc jest sporo, trzeba coś ustalić
Może stawy Stefańskiego jednak, skoro o wodzie mowa
jest jeszcze Arturówek, też kawałek wody się znajdzie
nad wodą posiedzieć można albo w jakimś lasku
możemy też jechać do parku Źródliska koło palmiarni, parking na Targowej,a my możemy w parku posiedzieć
miejsc jest sporo, trzeba coś ustalić
-
Ania_TM
dobra.., ile osób, tyle propozycji
, kaloryfer, miejsce grillowe, więc zostawmy je na jakąs niedzielę
, we wtorek pojedźmy na Stefańskiego, jest cień i woda.., zobaczymy, jak będzie źle, więcej nie pojedziemy 
a tak na przyszłośc.., spoty mamy co 2 tyg., wiec dobrze by było miejsce kolejnego spota już miec wybrane ok. tygodnia wcześniej
a tak na przyszłośc.., spoty mamy co 2 tyg., wiec dobrze by było miejsce kolejnego spota już miec wybrane ok. tygodnia wcześniej
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

No, dla każdego w sumie po części daleko 
ja myślałam,ze to stawy Jana, ale Andree nas wywiózł w rejony Rudy Pabianickiej
z tego co widziałam w necie, całkiem ciekawie, rowery wodne mają itp
ja myślałam,ze to stawy Jana, ale Andree nas wywiózł w rejony Rudy Pabianickiej
z tego co widziałam w necie, całkiem ciekawie, rowery wodne mają itp
-
Ania_TM
Ja dzisiaj odpadam
dopiero co wszedlem do domu i padam na facjate. Antek z plytkami to sie musimy zgadac, napisz mi na pw swoj grafik i nr telefonu to sie jakos zgadamy
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!