W nagłówku napisałem o spocie 09.04.16 jest to niedziela, uważam że jednak najbardziej odpowiedni dzien aby pogodzić wszystkich, liczę na pełną mobilizacje i liczne przybycie, ponieważ chciałbym przedstawić kilka pomysłow i oczywiscie kilka spraw przedyskutować ze wszystkimi którym losy podkarpackiego Ms nie są obojętne, pozatym pasuje zrobić jakieś [tiiit] fotki i umieścić na pierwszej stronie. Wjazd na spota brudnym autem zabroniony
Co do godziny to do ustalenia, jest jeszcze sporo czasu do 9 więc licze na to że każdy znajdzie wolną godzinke na spotykanie, po drugie zgodziłem się zostać Pr-em datego iż zależy mi na tym aby nasz Podkarpacki region nie wymarł, a potencjał jest spory tylko troszkę więcej zainteresowania, chęci i mobilizacji, liczę na waszą pomoc w odtworzeniu Podkarpacia, i trzecia pilna sprawa to każdy z nas w opcjach zaznacza sobię "przypomnij mi jeśli ktoś odpowie" w tedy nie musimy pamiętać aby wejść na forum, tylko na poczcie mamy powiadomienie o tym że ktoś coś napisał.