WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Kurczę.......... Muszę się w końcu pojawić na jakimś spocie. Potrzbuję pogadać o mojej Madzi i obejrzeć od podszewki jakąś MX-6 /może ktoś chętny – do pokazania?/. Forum to jedno ale ja jednak wolę osobiście zasięgnąć porad i opini...
Opel Corsa 1.4 –> VW Golf 1.8 –> Polonez Caro 1.5 –> MAZDA 626 2.0 
- Od: 10 sie 2007, 18:38
- Auto: 626 2.0 GC
zapraszamy i z miłą chęcią zrobimy jakąś padlinę oraz
oraz odpowiedzieć na pytania które was nurtują
oraz odpowiedzieć na pytania które was nurtują
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Mat_Abra napisał(a):Kurczę.......... Muszę się w końcu pojawić na jakimś spocie. Potrzbuję pogadać o mojej Madzi i obejrzeć od podszewki jakąś MX-6 /może ktoś chętny – do pokazania?/. Forum to jedno ale ja jednak wolę osobiście zasięgnąć porad i opini...
ostatnio byly dwie FS i KL
ps. GC to starsza GD ?
Lulu napisał(a):i co nadal zadnych pomysłów?czy poprostu nikomu nie chce się myśleć ?
------------------------------------
Dlatego proponuję:
1. Powsin, parking na dole, dwa duże place do dyspozycji, na jednym z nich bączki (gdyby ktoś chcial) też da się kręcić. Z powodu pory roku proponuję jednak 18.30, już dość wczesnie robi się ciemno. Cisza, spokój, grilla też da się rozpalić, swobodnie mozna gadac i oglądac pojazdy. Daleko? Tak naprawdę wszędzie dla kogoś będzie daleko
2. Ostatnie piętro Galerii Mokotów, parking w budynku głównym. Sporo miejsca, w środku dają kawę od 4,50, barków do wyboru do koloru
Pzdr.
C.
- Od: 26 lip 2008, 17:02
A więc spotkamy się w Powsinie na parkingu standardowo o godzinie 19:00... Mimo późnej godziny większość i tak się spóźnia.... poza tym niektórzy pracują dłużej...
Jak już zbierze się grupa to może skoczymy na górę zrobić grilla (wezmę ze sobą)
Miłego weekendu wszystkim
Jak już zbierze się grupa to może skoczymy na górę zrobić grilla (wezmę ze sobą)
Miłego weekendu wszystkim

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Castillon napisał(a):Powsin, parking na dole, dwa duże place do dyspozycji, na jednym z nich bączki (gdyby ktoś chcial) też da się kręcić. Z powodu pory roku proponuję jednak 18.30, już dość wczesnie robi się ciemno. Cisza, spokój, grilla też da się rozpalić, swobodnie mozna gadac i oglądac pojazdy. Daleko? Tak naprawdę wszędzie dla kogoś będzie daleko
nie to żebym narzekała bo jak szef mnie nie zatrzyma dłużej to i tak będę ale ....
ten parking to poprostu klepisko z piachu i kurzu .. wiec grilla raczej nie warto tam robic ... nie ma gdzie usiasc .. etc ..wiec jest tez duzo minusów ... nio ale .. mi to nie robi roznicy
do zobaczenia
dziewczynka z różowym plecaczkiem
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):wiec grilla raczej nie warto tam robic ... nie ma gdzie usiasc .. etc
Lulu ursynowianko...przeciez miejsce na ognicho i grilla jest na gorze

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Lulu napisał(a):wiec grilla raczej nie warto tam robic ... nie ma gdzie usiasc .. etc
Lulu ursynowianko...przeciez miejsce na ognicho i grilla jest na gorze :D co za problem tam przejść? :P
-------------------------------------------------------------
Ewentualnie miejsce na grila jest na trawiastej przestrzeni pomiędzy budą dozorców parkingu, a wesołym miasteczkiem. Lub jak kto woli należy posuwać się od tej budy 50 m w kierunku Ogrodu Botanicznego. Ostatnio grilla urządzała tam ambasada japońska dla małych skośnookich Japońców – więc myślę, że nie może być najgorzej. Klepiska oczywiście nie polecam. Powrót albo przez Wilanów, albo skrótem przez Ursynów, jazda oczywiście cały czas po asfalcie. Pozdrawiam!
C.
- Od: 26 lip 2008, 17:02
no niestety ja znów nie dam rady dotrzeć
niestety praca będę w delegacji
życzę miłego spota i smacznego grilowania
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
malutka napisał(a):Lulu ursynowianko...przeciez miejsce na ognicho i grilla jest na gorze co za problem tam przejść?
żaden kochanie ... tylko tak w ramach sprostowania że Powsin wcale nie jest takim fajnym miejscem na spoty .. ale to tylko moje zdanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tak tak ... czepiam się jak zwykle ...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02