TORUŃ – spotkania regionalne
witamy w naszym Toruńskim Gronie.
Spoty mamy co piątki o 21:00 na UMK nie wiem czy dziś będzie bo jak narazie nikt sie nie zapowiedział poza Sewą:)
Spoty mamy co piątki o 21:00 na UMK nie wiem czy dziś będzie bo jak narazie nikt sie nie zapowiedział poza Sewą:)
A jakie duże potrzebujesz?? Miałem same białe i zostały chyba 2x11cm, 1x25cm i 1x40cm. Możemy się dogadać
Ja się nie zapowiadałem
Wypraszam sobie PHM
Pytałem, czy ktoś będzie tylko
No ale skoro jakiś nowy członek będzie, to mogę się zjawić jako przedstawiciel Torunia i Go przywitać
Poszukam tych naklejek jak znajdę to wezmę.
Także wachers do zobaczenia

Ja się nie zapowiadałem
No ale skoro jakiś nowy członek będzie, to mogę się zjawić jako przedstawiciel Torunia i Go przywitać
Także wachers do zobaczenia

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
no dobra niech Ci będzie xD
witamy witamy
fajnie że kolejna efka w gronie
mnie niestety nie będzie, jestem w gd 
wachers napisał(a):Ja się zapowiadam i będe o 21
No to żeś się pojawił wachers.. Specjalnie przyjeżdżałem, bo spota jako takiego nie było, a Tu wielce zapowiadany Panicz się nie raczył pofatygować..

Wiedz, że nie lubimy takich ludzi,a u mnie masz przechlapane od samego początku. Nara

Sewa daj chłopakowi drugą szansę
Wiem, że to denerwujące tym bardziej, że jechałeś specjalnie, ale nie ma co chłopaka bluzgać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
A się zastanawiałem czy nie jechać przywitać nowego członka
ale ja bym musiał zrobić ponad 30 km
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
Wybacz SEWA ale siły wyższe mnie zatrzymały gdyż padła mi Efka na Składowskiej ok godziny 18 i nie miałem co z nią zrobić. Sorki wielkie za złamanie słowa ale i sam się załamałem psychicznie.

- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
to będą okazje to spotów technicznych xD zapraszamy w takim razie za tydzień, choć nie wiem jak to wyjdzie przed samym MegaZlotem 
iceman150 napisał(a):Sewa daj chłopakowi drugą szansęWiem, że to denerwujące tym bardziej, że jechałeś specjalnie, ale nie ma co chłopaka bluzgać.
Przecież nie bluzgam

wachers napisał(a):Wybacz SEWA ale siły wyższe mnie zatrzymały gdyż padła mi Efka na Składowskiej ok godziny 18 i nie miałem co z nią zrobić. Sorki wielkie za złamanie słowa ale i sam się załamałem psychicznie.![]()
Przynajmniej jest jakieś wytłumaczenie, także spoko. Aczkolwiek jakiś cynk mogłeś dać..
trzydziech napisał(a):zapraszamy w takim razie za tydzień, choć nie wiem jak to wyjdzie przed samym MegaZlotem
No myślę, że można ewentualnie podjechać na chwilę i ustalić szczegóły wyjazdu

jak czas pozwoli to może na sekunde w pt zajade 
a mi odpadł dekielek od jednej felgi od śruby centrującej
i co ja biedny poczne teraz?? 
( ale się wstrzeliłem z tematem hie hie hie )
( ale się wstrzeliłem z tematem hie hie hie )
a w piątek może jakiś spot czyszcząco myjący zamiast tego na 21? trzeba przygotować auta do mega zlotu 
trzydziech napisał(a):a w piątek może jakiś spot czyszcząco myjący zamiast tego na 21? trzeba przygotować auta do mega zlotu
o i ta propozycja mi się podoba. 18:00 na skłodowskiej?
mi pasi. Reszta jak?
Sewa już widziałem wypucowany ma samochód
to może się nie zjawić 
Uprzedzjąc pytania gdzie to: http://mapa.targeo.pl/Myjnia,19,18.6782 ... a1b0717d78
Sewa już widziałem wypucowany ma samochód
Uprzedzjąc pytania gdzie to: http://mapa.targeo.pl/Myjnia,19,18.6782 ... a1b0717d78
Hehe właśnie dziś tam byłem
To jest przed makro, na pewno znajdziesz – ciężko nie zauważyć.
Ogólnie myjnia na plus
, szczegóły:
Przede wszystkim pełno stanowisk (nie wiem ile ale z 10 chyba będzie jak nie więcej), także nie czeka się w kolejce, można spokojnie wypucować. Dodatkowo obok jest duży plac, żeby wysuszyć itd.
Programy: piana, mycie proszkiem pod ciśnieniem, mycie z szamponem szczotką, i jakieś tam spłukanie, niby woskowanie i nabłyszczanie
Do tego chyba odkurzacze też mają. Dziś na szybko za 4zł obleciałem.
A co do pucowania, to jak przyjdzie new wosk, to się jak najbardziej wybiorę z wami
Ogólnie myjnia na plus

Przede wszystkim pełno stanowisk (nie wiem ile ale z 10 chyba będzie jak nie więcej), także nie czeka się w kolejce, można spokojnie wypucować. Dodatkowo obok jest duży plac, żeby wysuszyć itd.
Programy: piana, mycie proszkiem pod ciśnieniem, mycie z szamponem szczotką, i jakieś tam spłukanie, niby woskowanie i nabłyszczanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A co do pucowania, to jak przyjdzie new wosk, to się jak najbardziej wybiorę z wami

NO i może ja również się pojawię
a co mi tam te 4 zł mogę wrzucić 
O kurcze zapomniałem, że piątek mam zajęty
będę w Toruniu, ale zabiegany
[cenzura] nooo
O kurcze zapomniałem, że piątek mam zajęty