Sokool napisał(a):Nowego pr'a jeszcze nie ma, więc ustalam:
Real Sosnowiec, 22 lub 29 kwietnia (czwartek). Wybierajcie która data Wam bardziej pasuje.
No to AKS czy Sosnowiec?
www.mazdaspeed.pl
Radex84 napisał(a):dzieki PAQ za pamiecja postaram sie byc na nastepnym spocie bo fajnie sie z Wami wszystkimi spotkac
tylko czasem tak łyso dryłować 50km w jedna strona samemu i dlatego tylko raz bylem sam.a raz z ziomkiem
a nastepnym razem proponuje Mega Spot w Maju (po majówce bo część ma jakieś swoje plany w tym i ja), może na Przeczychach.... mogłyby się spotkać grupy z okolic katowic i częstochowy w samym środku. dojechałby tarnowskie i zawiercie i było by grubo %
onajess napisał(a):popieram przeczyce bo to ja je zaproponowałam to juz w sumie mamy 3 chetnych na Przeczycei jest tam jedna fajna miejscówka zeby auta zostawic i isc nad wode posiedziec i pogadac ;]
Ache to musisz mnie na bierzaco informowac o czym bedzie mowa
Radex84 napisał(a):dzieki PAQ za pamiecja postaram sie byc na nastepnym spocie bo fajnie sie z Wami wszystkimi spotkac
tylko czasem tak łyso dryłować 50km w jedna strona samemu i dlatego tylko raz bylem sam.a raz z ziomkiem
a nastepnym razem proponuje Mega Spot w Maju (po majówce bo część ma jakieś swoje plany w tym i ja), może na Przeczychach.... mogłyby się spotkać grupy z okolic katowic i częstochowy w samym środku. dojechałby tarnowskie i zawiercie i było by grubo %
Radex84 napisał(a):spokomozna zrobic spota w sobote, rozbic jakies namiociki i tam pobalowac. w pobliskich jadlodajniach sa kielbachy z grilla i genialny pstrąg
piwo i "woda" to juz swoja droga
PAQ a co, już nie będziesz nosił tego szalika ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd