TARNÓW – spotkania regionalne
Trudny okres przed nami, ludzie na urlopach itp itd.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Ja odpadam, wypadło mi kilka spraw.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
dominator7 napisał(a):Panowie a co wy na spota w tygodniu, może wtorek godziny popoludniowe, wieczorne ? w weekend się nie udaje to moze w dni powszednie uderzymy?
Będziemy myśleć na bieżąco
VeryCoolMan napisał(a):dominator7 napisał(a):Panowie a co wy na spota w tygodniu, może wtorek godziny popoludniowe, wieczorne ? w weekend się nie udaje to moze w dni powszednie uderzymy?
Będziemy myśleć na bieżąco
Mam urlop właśnie i chciałbym załapać się na jakiegoś ostatniego spota w tym miesiącu a może i nawet sezonie wakacyjnym
Pajko niestety lub tez stety, musze Ci przyznać rację. Staram sie byc na bieżąco z forum i choć czynnie uczestniczę dosc niedlugo to wiele juz zauważyłem.. I poza nielicznymi przypadkami osoby z Tarnowa i okolic malo sie udzielają na forum, wiec o zaangażowaniu i zgraniu wogóle juz nie ma mowy.. Szkoda bo ponoć dawniej mieliśmy spory potencjał w regionie i całym klubie..
A wg Mnie nigdy w naszym rejonie nie było potencjału , kiedyś kiedyś miałem zajawkę i chęci na rozkręcenie tego , pewnie nie wiele osób wie ale pierwszy spot Tarnowski zorganizowałem Ja , przez pierwsze bodajże trzy spoty było fajnie i coraz więcej ludzi . Później to umarło śmiercią naturalną , brak zainteresowania dalszymi spotkaniami nowych "spotowiczów" a zarazem duża rotacja odwiedzających i mało sprzyjający rozwojowi klimat spotkań . Które głownie opierały się o spotkanie na godzinkę dwie pod Roczniakiem pogadanie głupot nie związanych z marką i do domu . Pamiętam tylko jeden spot na którym zostałem z Whiteman'em długo długo po zakończeniu trzy lub cztero osobowego spota .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
I właśnie myślę zamiast spotykać się parę razy w miesiącu pod roczniakiem czy carrefourem, lepiej zrobić porządny zlocik np. raz na 2 miesiące typu grill gdzieś jechać razem organizacja jakaś musi być i wtedy myślę że była by większa frekwencja a tak to jechać co chwila na parking na godzinke to nikogo nie kręci, wiadomo fajnie poznać ludzi pooglądać auta naszej ulubionej marki
no ale wiadomo o co chodzi, nie może być też tak że jeden czy dwóch wychodzi tylko z inicjatywa i wręcz musi błagać reszte żeby to się wybrali na spota
albo.. to komuś wypadło a bo tamto jak się chce to zawsze sie znajdzie czas a jak nie to się pisze że nie chce mi się i nie przyjade dziś i tyle.. takk że albo działamy albo nie działamy wcale..
Żałuję że nie byłem na Zlocie Mazdy na Campingu ale niestety nie miałem czym w obecnym czasie.. to było coś mam nadzieję że jeszcze się u nas odbędzie
Aleś my się rozpisali..
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem chciałem tylko przedstawić jak ja to widzę

Żałuję że nie byłem na Zlocie Mazdy na Campingu ale niestety nie miałem czym w obecnym czasie.. to było coś mam nadzieję że jeszcze się u nas odbędzie
Aleś my się rozpisali..

Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem chciałem tylko przedstawić jak ja to widzę