TARNÓW – spotkania regionalne
Trudny okres przed nami, ludzie na urlopach itp itd.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.

- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Ja odpadam, wypadło mi kilka spraw.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.

- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
dominator7 napisał(a):Panowie a co wy na spota w tygodniu, może wtorek godziny popoludniowe, wieczorne ? w weekend się nie udaje to moze w dni powszednie uderzymy?
Będziemy myśleć na bieżąco
VeryCoolMan napisał(a):dominator7 napisał(a):Panowie a co wy na spota w tygodniu, może wtorek godziny popoludniowe, wieczorne ? w weekend się nie udaje to moze w dni powszednie uderzymy?
Będziemy myśleć na bieżąco
Mam urlop właśnie i chciałbym załapać się na jakiegoś ostatniego spota w tym miesiącu a może i nawet sezonie wakacyjnym
Pajko niestety lub tez stety, musze Ci przyznać rację. Staram sie byc na bieżąco z forum i choć czynnie uczestniczę dosc niedlugo to wiele juz zauważyłem.. I poza nielicznymi przypadkami osoby z Tarnowa i okolic malo sie udzielają na forum, wiec o zaangażowaniu i zgraniu wogóle juz nie ma mowy.. Szkoda bo ponoć dawniej mieliśmy spory potencjał w regionie i całym klubie..
A wg Mnie nigdy w naszym rejonie nie było potencjału , kiedyś kiedyś miałem zajawkę i chęci na rozkręcenie tego , pewnie nie wiele osób wie ale pierwszy spot Tarnowski zorganizowałem Ja , przez pierwsze bodajże trzy spoty było fajnie i coraz więcej ludzi . Później to umarło śmiercią naturalną , brak zainteresowania dalszymi spotkaniami nowych "spotowiczów" a zarazem duża rotacja odwiedzających i mało sprzyjający rozwojowi klimat spotkań . Które głownie opierały się o spotkanie na godzinkę dwie pod Roczniakiem pogadanie głupot nie związanych z marką i do domu . Pamiętam tylko jeden spot na którym zostałem z Whiteman'em długo długo po zakończeniu trzy lub cztero osobowego spota .

- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
I właśnie myślę zamiast spotykać się parę razy w miesiącu pod roczniakiem czy carrefourem, lepiej zrobić porządny zlocik np. raz na 2 miesiące typu grill gdzieś jechać razem organizacja jakaś musi być i wtedy myślę że była by większa frekwencja a tak to jechać co chwila na parking na godzinke to nikogo nie kręci, wiadomo fajnie poznać ludzi pooglądać auta naszej ulubionej marki
no ale wiadomo o co chodzi, nie może być też tak że jeden czy dwóch wychodzi tylko z inicjatywa i wręcz musi błagać reszte żeby to się wybrali na spota
albo.. to komuś wypadło a bo tamto jak się chce to zawsze sie znajdzie czas a jak nie to się pisze że nie chce mi się i nie przyjade dziś i tyle.. takk że albo działamy albo nie działamy wcale..
Żałuję że nie byłem na Zlocie Mazdy na Campingu ale niestety nie miałem czym w obecnym czasie.. to było coś mam nadzieję że jeszcze się u nas odbędzie
Aleś my się rozpisali..
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem chciałem tylko przedstawić jak ja to widzę
albo.. to komuś wypadło a bo tamto jak się chce to zawsze sie znajdzie czas a jak nie to się pisze że nie chce mi się i nie przyjade dziś i tyle.. takk że albo działamy albo nie działamy wcale..Żałuję że nie byłem na Zlocie Mazdy na Campingu ale niestety nie miałem czym w obecnym czasie.. to było coś mam nadzieję że jeszcze się u nas odbędzie
Aleś my się rozpisali..
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem chciałem tylko przedstawić jak ja to widzę