WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
My niestety nie lecimy na ryki chociaż chęci były
Co do spota to chętnie wpadne tylko ja teraz praktycznie cały czas jestem na kujawach i jeszcze bardziej niż wy zalatany jestem
Jutro na spokojnie ogarne co i kiedy planujecie i postaram się jakoś dostosować ale w gre wchodzą u mnie tylko weekendy. (Np za tydzien?). Fajnie byłoby zorganizować się tak jak w tamtym roku (grill nad jeziorem)

W ok. miejscowości Narty niedaleko Szczytna widziana złota Premacy na numerach NSZ z klubowymi podkładkami
ładniutka była, zwracała uwagę
-
makmarc
może być i Ostróda
nawet może i dobrze odwiedzę rodzinkę przy okazji 
Z tym ze dodam jeśli chodzi o wypad nad jezioro to w Ostródzie i u mnie we wsi wieczorami jest plaga komarów z tym ze jak na razie stadnie atakują dopiero w godzinach wczesnowieczornych wiec może w dzień będzie spokój 
Regeneracja DPF........info PW
Ja tam bardziej jestem za Ostródą... a nawet za Olsztynem 
spot 15.08
1. benq323
2. radek mazda Lubawa
3. matthies
4. Caroleck
5. The_Radek...
...z tym, że potwierdzę jak dogadam się z żonką... coś wspominała o morzu... Ja wolę też godziny bardziej poranne...:/
spot 15.08
1. benq323
2. radek mazda Lubawa
3. matthies
4. Caroleck
5. The_Radek...
...z tym, że potwierdzę jak dogadam się z żonką... coś wspominała o morzu... Ja wolę też godziny bardziej poranne...:/
The_Radek napisał(a):coś wspominała o morzu...
To zaproponuj jej:
– Kochanie, morze skoczymy na spota?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
The_Radek napisał(a):Ja tam bardziej jestem za Ostródą... a nawet za Olsztynem
spot 15.08
1. benq323
2. radek mazda Lubawa
3. matthies
4. Caroleck
5. The_Radek...
A gdzie aBartez