BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 27 lis 2008, 08:56
- Auto: MAZDA 323 F 1,6 BG
no i ja skladam zyczonka na nowy roczek aby mazdy sie nie starzaly
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
jak dzisiaj rano drzwi do auta ;p
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
a Piotruś zmienił avatar 
wybiera się ktoś? --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=38729
Zalezy od pogody bo na letnich oponach raczej kiepsko sie ostatnio jezdzi
a Piotruś zmienił avatar język
I nie przyznaje sie do mx-6

Less roof, more fun

moze gdzies w zaspie go zniszczył 
Fiveopac napisał(a):bo na letnich oponach raczej kiepsko sie ostatnio jezdzi
mi się jeździ całkiem dobrze
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
People_Hate_Me napisał(a):a Piotruś zmienił avatar
ja bym jeszcze zwrocil uwage na jego nowa strone www z forum
Olka napisał(a):mi się jeździ całkiem dobrze faja faja
No ja mam lekki problem w aucie o wadze 950 kg z oponami 215 z bieznikiem "daj-mi-tylko-pretekst-w-postaci-sniegu-a-zawine-cie-na-slupie"

Prognozy sa dosyc łaskawe wiec mysle, ze sie dokulam do włocławka.
Ostatnio edytowano 8 sty 2009, 13:28 przez Fiveopac, łącznie edytowano 1 raz
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Prognozy sa dosyc łaskawe wiec mysle, ze sie dokulam do włocławka.

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Serdecznie zapraszamy do nas 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)