BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
;p pruszy sniezek pruszy zajaczkowi w uszy gdzie zajaczek bedzie spac k***a jego mac: D
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Tito01 czy Ty dziś nie jechałeś ok.godz 15 od strony Torunia 80'tką? Bo mijałem identyczną MX-6 i nie wiem kto to śmigał. A może to Piotruś się ukrywał?
Będę od wtorku do czwartku w BDG i może w końcu jakiś spot na zakończenie starego i rozpoczęcie nowego roku zaliczę.
Olka a gdzie na Błoniu mieszkasz bo ja sporadycznie na Wysokiej
Będę od wtorku do czwartku w BDG i może w końcu jakiś spot na zakończenie starego i rozpoczęcie nowego roku zaliczę.
Olka a gdzie na Błoniu mieszkasz bo ja sporadycznie na Wysokiej
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):ja sporadycznie na Wysokiej
obok mnie
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Cukierek napisał(a):Będę od wtorku do czwartku w BDG i może w końcu jakiś spot na zakończenie starego i rozpoczęcie nowego roku zaliczę.
może 31.12.2008 ok 16:30 akurat mi najbardziej
a jak wam i czy wogóle ktoś się jeszcze pisze
z góry mówię. że jestem nieosiągalna od 31.12 do 4.01. na wypadek jakby się ktoś pytał 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
lukaszXEDOS6 poprosił mnie o wypowiedzenie się na temat logotypu.
Spoko, lubię projektować i lubię pomagać w projektowaniu
Fajnie, że nie odrzucasz moich rad.
Dopracować to go jeszcze trzeba było
(przykład z prowadnicami poniżej)
Nie chciało mi się pisać, to zrobiłem poprawki (nie mam wersji wektorowej, bo robiłem to w Photoshopie na Twoim pliku z forum)
Tu dałem Ci porównanie jak zbudowany jest mój i Twój logotyp.
Chyba nie muszę nic tłumaczyć?

lukaszXEDOS6 napisał(a):( dzięki za rady)
Spoko, lubię projektować i lubię pomagać w projektowaniu
Fajnie, że nie odrzucasz moich rad.
lukaszXEDOS6 napisał(a):dopracowałem ten wzór
Dopracować to go jeszcze trzeba było
Nie chciało mi się pisać, to zrobiłem poprawki (nie mam wersji wektorowej, bo robiłem to w Photoshopie na Twoim pliku z forum)

Tu dałem Ci porównanie jak zbudowany jest mój i Twój logotyp.
Chyba nie muszę nic tłumaczyć?

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Dopracować to go jeszcze trzeba było (przykład z prowadnicami poniżej)
zamuliłem i wysłałem nie ten wzór
tamten jest raczej ok
teraz spojrzałem, że to nie to wcięcie między M a S które ustaliliśmy, że ma być
a ten to jeden ze starszych
dzięki, ale była 23 i coś poje....
jak wrócę z miasta wyślę
Piotruś napisał(a):Słuchajcie, dzwonił dziś do mnie karaś i chyba biedaczysko umiera...

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
karasie sa dlugowieczne ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ja w sumie mógłbym wyskoczyć 31.12 na jakiś spocik, ale będę musiał błagać kobietę bo ostatnio więcej siedzę przy aucie niż z nią i marudzi. 
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):bo ostatnio więcej siedzę przy aucie
przy którym?

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Cukierek napisał(a):Ja w sumie mógłbym wyskoczyć 31.12 na jakiś spocik, ale będę musiał błagać kobietę
błagaj, bo jak nie jutro, to cały rok będzie bez spotów
Tak jak mówiłem ja mogę po 16 do jakiejś rozsądnej godziny bo każdy jutro pewnie coś będzie wyczyniał.
Chyba, że od samego rana już będzie gaz

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Gapcio napisał(a):Fiveopac widziales to moze![]()
http://www.fotka.pl/profil/Maniucha6/Fo ... 0378e776bd
szacun
to ta Niunia co foty miała z Fajfova 5 w gazecie xD