BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Ej, co tam u Was słychać? 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Nie bardzo wiem jak tam chłopaki w stolicy, ale tutaj wsio po staremu, od piątkowego popołudnia mam do 7-go stycznia wolne
potem 2,5 tygodnia pracy i znowu 2 tygodnie laby
a co w wielkim świecie?
-
makmarc
Marcin przyznaj, że Ty nawet w MEN masz promocje i ten kalendarz wolnego Ministra pisała pod Ciebie
Justyśka u Nas w zasadzie bez zmian: Seraf dalej biega z buta, a marwol z tęsknoty za mps'em pali gumę na Kopernika
Nie licząc, że przybył fajny mx-5 u kolegi Marka to właściwie nic nie straciliście. Nie oznacza to jednak, że za Wami nie tęsknimy. Dużo zdrówka i Wesołych 
swirek, gratuluję wygranej w zlotowych zdjęciach. Kończysz klubowy rok mocnym akcentem.
Justyśka u Nas w zasadzie bez zmian: Seraf dalej biega z buta, a marwol z tęsknoty za mps'em pali gumę na Kopernika
swirek, gratuluję wygranej w zlotowych zdjęciach. Kończysz klubowy rok mocnym akcentem.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja postaram się dotrzeć niezależnie od tego co postanowicie, chociaż sądząc po ilości zadań, które szykuje mi rodzina to przyszły wtorek będzie w moim wydaniu istny wyścig z czasem.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Świrek, gratki jeszcze raz 1st miejsca w konkursie
roześlij spam o spotkaniu wigilijnym, jak ktoś nie postawi sprawy jasno to dalej chętnych nie będzie.
-
makmarc
makmarc dziękuję
Co do spotkania pytanie gdzie to chcecie zrobić? Ja jak mówiłem nie będzie mnie we wtorek bo będę w pracy i nie chce Wam narzucać jakiejś knajpy. No chyba że chcecie w Alfie
Najlepiej niech ktoś kto będzie da propozycję, a ja wyślę spam 
Co do spotkania pytanie gdzie to chcecie zrobić? Ja jak mówiłem nie będzie mnie we wtorek bo będę w pracy i nie chce Wam narzucać jakiejś knajpy. No chyba że chcecie w Alfie
Ja napisałem, że w te dni się dostosuję. Nie ma organizacji, nie ma spotkania, ktoś tym powinienen poruszać, żeby to nie stało w miejscu.
-
makmarc