RADOM – spotkania regionalne
Nie jechałam swoim, bo Bartka ma klimę, a w podróż taką ok 300 km, to lepsza alternatywa 
No i spalanie ma większe hihih
Może do Wawy skoczymy moim, nie wykluczam
jeśli pogoda będzie znośna 
pozdrowienia dla was
No i spalanie ma większe hihih
pozdrowienia dla was
-
Ania_TM
Przepraszam Was bardzo, mnie nie udało się dotrzeć 
Dzisiaj idę na weselicho, a wczoraj odbierałem młodych z lotniska w Warszawie. Spóźnił się samolot, korki itp i nie udało się dojechać.
Kajol jak by co wyślij mi na maila to wstawię.
lukano@poczta.fm
Dzisiaj idę na weselicho, a wczoraj odbierałem młodych z lotniska w Warszawie. Spóźnił się samolot, korki itp i nie udało się dojechać.
Kajol jak by co wyślij mi na maila to wstawię.
lukano@poczta.fm
Kajol-moja cierpliwość w stosunku do Ciebie była nieograniczona; w końcu uprzedzałeś, że możesz się spóźnić
. po prostu po 35 min. spotu z samym sobą znudziło mi się to i odjechałem nie wiedząc, czy w ogóle ktoś dotrze, tym bardziej, że Lukano-inicjator spota-nie pojawił się. Zdarza się, sytuacja losowa, nie ma sprawy. Zaskoczył mnie tylko tadziomaru-ani się nie pojawił, ani nie przysłał żadnego sms-a, więc sądziłem, że pora zakończyć ten "spot" (w końcu siebie to mam na co dzień cały czas
) . Oczywiście nie gniewam się, tym razem
, ale może kiedyś się uda...

- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
donleon nas nie dogoniat
my z Tadziem po prostu nie nadążamy za Tobą
pojawiliśmy się obaj w tej samej chwili było najwyżej 40 min spóźnienia. Wiesz Tadzio musiał przekonać żonkę żeby go puściła na spota stąd tych parę chwil spóźnienia
Lukano tylko że brakowało ludzi do zdjęcia
gromaciek trochę po zwlekam z decyzją żeby reszta towarzystwa się ruszyła... Mnie nie trzeba specjalnie namawiać bo wiem jak dobrze można się bawić w Waszym towarzystwie

Lukano tylko że brakowało ludzi do zdjęcia
gromaciek trochę po zwlekam z decyzją żeby reszta towarzystwa się ruszyła... Mnie nie trzeba specjalnie namawiać bo wiem jak dobrze można się bawić w Waszym towarzystwie
widze ze jak mnie nie ma to jakies niedomowienia i grozby sa, ale jak jestem to jest jeszcze wieksze zamieszanie wiec jestem
wrocilem z wywczasow, bylo rewelacyjnie 
co do wyjazdu nad zalew to na dzien dzisiajszy odpadam i tak raczej pozostanie do konca ale bede informowal na biezaco co i jak.
co tam poza tym?
co do wyjazdu nad zalew to na dzien dzisiajszy odpadam i tak raczej pozostanie do konca ale bede informowal na biezaco co i jak.
co tam poza tym?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
nad morzem bylem naszym polskim, bylo w porzadku 
raczej sie nie wybieram bo nie mam wolnego, taka prosta przyczyna, w niedziele bede wiedzial nieco wiecej to napisze co i jak dokladniej
raczej sie nie wybieram bo nie mam wolnego, taka prosta przyczyna, w niedziele bede wiedzial nieco wiecej to napisze co i jak dokladniej

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Dobrze byłoby żeby Radom tam też się pojawił w końcu nie ma tak daleko a i zacne miejsce integracji
Ja chyba pojadę także czekam na pozytywny wpis jutro.
Jak sytuacja ma się u Ciebie donleon i tadzioromau ?
Przypominam tylko że organizator chce mieć wszystko jasne do czwartku.
Jak sytuacja ma się u Ciebie donleon i tadzioromau ?
Przypominam tylko że organizator chce mieć wszystko jasne do czwartku.
ok ja sie pisze razem ze swoja polowka. generalnie plan jest taki wg mnie (zawsze mi sie to podobalo
) zeby sie zapisac, przelac kase ale zadnego posta tam nie pisac, jak ktos nas na liscie zauwazy to trudno ale moze nie zauwazy i przyjedziemy w sumie niespodziewanie 
to mozna liczyc na 4 autka z Radomia?
Czy ostatnimi czasy tylko stala gwardia reprezentacyjna? 
to mozna liczyc na 4 autka z Radomia?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
tęsknita już za nami?
w Łodzi wszystko ok. ja czekam na powrót do pracy.
Jak tam Kasia? we wrześniu ma praktyki?
jak Sylwek wpadnie to robimy Sylwester 2016
w Łodzi wszystko ok. ja czekam na powrót do pracy.
Jak tam Kasia? we wrześniu ma praktyki?
jak Sylwek wpadnie to robimy Sylwester 2016

-
Ania_TM