ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
andree:
2. Assamite
3. Bartg
4. Borys
5. strOOs + Szigi Digi
6. Widzewianka_TM + Madzia85 + Ki_niunia
7. Spike72 + Krynio ?
Te osoby raczej beda chetne.
2. Assamite
3. Bartg
4. Borys
5. strOOs + Szigi Digi
7. Spike72 + Krynio ?
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):andree ale sie chlopaki pytaja czy takie spalanie jest prawidlowe. Jak jeden ma 2.0 V6 a drugi 1.8 R4 to ciezko do czegos sensownego dojsc
Nie pytalem czy takie a takie jest prawidlowe. Od tego mam odpowiednie forum – i tam juz tez o tym rozmawialem.
Po prostu spytalem jakie jest jego spalanie i tyle. Bylem ciekawy jak kolega z Łodzi spala, ktory widze na filmach tez ma ciezka noge i silnik mocniejszy od mojego.
Ja bym moze poprosil o liste dozwolonych tematow, ktore moge poruszac z ciekawosci, w zwiazku z autami innych łodzian.
I tylko dodam, ze mniej bylo "smieciowego" w Twoim odczuciu gadania offtopicowego nt. spalania 2 łódzkich aut niz nabiles postow klocac sie o to czy te pare postow powinno byc gdzies przeniesionych czy nie. Wiec moze przenies sie sam przy okazji, bo zasmieciles.
Nie mowiac o tym ze dyskusja czy cos przesunac do innego dzialu czy nie rozpoczela sie juz po tym jak sub-temat o spalaniu sie SKONCZYL moja wypowiedzia dziekujaca z ainformacje i informujaca czemu jezdze czasem i 200 m autem.
Boze.. czy kazda dyskusja w ktora wchodzisz musi sie tak konczyc ?!
Ktos pamieta kiedy dokladnie Steven ma slub ?
strOOs napisał(a):andree:
2. Assamite
3. Bartg
4. Borys
5. strOOs + Szigi Digi
7. Spike72 + Krynio ?
Jak najbardziej

Represjonowany pokaz ta wypowiedz ze dziekujesz za odpowiedzi i konczysz dyskusje
Najwyrazniej kazda moja dyskusja z Toba musi sie tak konczyc.
Maly OT: Dlaczego administrator dojezdza po kilkaset metrow, dla mnie to troche dziwne. Nie siedzisz w biurze?
Slub: 3.10.09. O, steven, juz pakuje dla Ciebie foty
Napisy na koszulkach bylyby w ten sposob (1 – szkic, 2 – na gotowo):

Najwyrazniej kazda moja dyskusja z Toba musi sie tak konczyc.
Maly OT: Dlaczego administrator dojezdza po kilkaset metrow, dla mnie to troche dziwne. Nie siedzisz w biurze?
Slub: 3.10.09. O, steven, juz pakuje dla Ciebie foty
Napisy na koszulkach bylyby w ten sposob (1 – szkic, 2 – na gotowo):

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
strOOs napisał(a):Represjonowany pokaz ta wypowiedz ze dziekujesz za odpowiedzi i konczysz dyskusje
post z Wysłany: 14 Sie 2009 | 11:54, zaczynajacy sie od "Ja sie tylko wytlumacze". Najwyrazniej wszyscy dyskutujacy o spalaniu SLUSZNIE odebrali to jako koniec mojej ciekawosci i zamkniecie tematu, bo nikt juz po tym o spalaniu mojego auta ani auta kolegi z 2.0 nie rozmawial.
strOOs napisał(a):Maly OT: Dlaczego administrator dojezdza po kilkaset metrow, dla mnie to troche dziwne. Nie siedzisz w biurze?
Dlatego ze w firmie, ktora nie zatrudnia 100 ludzi (ani nawet 10) administrator jest i od siedzeniu przy komputerze i od jezdzenia do hurtowni po kabel jak sie skonczy i od jechania do bloku oddalonego o rzut beretem jak prad siadzie i od dowolnych awarii.
Osobiscie np musze latac po dachach wiezowcow czasem. Ale nie napisze sobie kominiarz w nicku – Admin – to glowne moje zajecie i tak mnie ludzie na osiedlu nazwali – Administrowanie siecia, takze w praktyce (nie serwerami).
Zreszta... jestem tez ksiegowym, sprzataczka, marketingowcem, prawnikiem, agencja reklamowa dla tej sieci i paroma innymi osobami
Ostatnio edytowano 14 sie 2009, 15:47 przez Represjonowany, łącznie edytowano 3 razy
strOOs czyli nie duzo sie zmienilo... w sumie tylko czcionka... mysle iz jezeli ktos nie ma to ok... ale ja napewno nie potrzebuje bo juz mam hehe i sie jeszcze jakos trzyma xD mimo wycieczki na quadach jakies 30km w glab pustyni xD
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
strOOs i Represjonowany prosze o zakonczeie przepychanek słownych.
Spór wyjaśnijcie sobie na PW.
Nie po to był założony nowy wątek, żeby go zaśmiecać kłutniami.
Pozdro
Gryzzly
Pozdro
Gryzzly
[URL=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/2190] [IMG]http://www.motostat.pl/user_images/2190/icon1.png[/IMG][/URL]
- Od: 11 lis 2007, 17:48
- Auto: 323F BA
Gryzzly napisał(a):strOOs i Represjonowany prosze o zakonczeie przepychanek słownych.
No i znowu mnie represjonują
eh... zycie...
Jakies konkretne plany na slub Stevena juz są... ?
Ostatnio edytowano 14 sie 2009, 15:50 przez Represjonowany, łącznie edytowano 1 raz
Represjonowany napisał(a):Jakieskonkretne plany na slub Stevena juz są... ?
jeszcze nie... slub w srodku tyg???
DonAntonio 3 pazdziernika. Sobota.
strOOs napisał(a):DonAntonio 3 pazdziernika. Sobota.
sasasa miesiace mi sie po......kickały
a co do planow to nie wiem... bylo zaproszenie??? bo tak zjawiac sie to tez chyba nie tegest????
DonAntonio No jasne ze byl ! Steven zaprosil wszystkich
Byly w starym temacie plany kolumnowe.. ale nei wiem czy to ostatecznie wyjdzie czy nie bo tu cisza poki co 
DonAntonio tak, na slub bylo.
wyjdzie czy nie bo tu cisza poki co usmiech
wyjdzie wyjdzie!!! musi... pamietam swoj pierwszy spot.... to tez byla kolumna na weselu xD u maximusa xD
Derby dla fotografa ;]
Jakie derby??? to kto z kim gra???

DonAntonio Widzew – LKS na stadionie Widzewa