LUBIN – spotkania regionalne
ja jakos zabardzo zasu nie mialem na zdjecia ale w tym tyg dolacze
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Pinki napisał(a):miło wiedzieć, że będą NIAŃKI dla Bereniki – tak córcia ma na imię
I jaka śliczna córcia – zapomniałeś dodać
- Od: 2 cze 2008, 23:03
- Auto: i nie ma już mazdy ...
ano rośnie i lubi kolorowe światełka, więc Vein Twoje autko musi zwiedzić.
fotki już dodane.
jest fotka postrachu dla nieobecnych na poprzednim spotkaniu – ognisko, a w zasadzie miejsce na ognisko bo ognia tam nie wiele było hehe
fotki już dodane.
jest fotka postrachu dla nieobecnych na poprzednim spotkaniu – ognisko, a w zasadzie miejsce na ognisko bo ognia tam nie wiele było hehe
Ostatnio edytowano 19 lip 2008, 21:11 przez Pinki, łącznie edytowano 1 raz
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Pinki napisał(a):ubi kolorowe światełka, więc Vein Twoje autko musi zwiedzić.
Kurde u mnie już nie ma większości tych światełek
Co do spotu to widzę że większości pasuje ognisko. Teraz tylko pytanie kiedy
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
Vein napisał(a):Teraz tylko pytanie kiedy
no własnie: kiedy? kiedy?? kiedy????
PS. PINKI , tak to mnie widziałes na Lubinskiej
Też chciałbym wiedzieć kiedy
Asiu, a Ty przypadkiem nie witasz czasami na świdnickich spotkaniach??
Bo na dobrą sprawę, skoro lubiniakom ciężko się wybrać w nasze strony, a przynajmniej do "cebullandii" tzn. Legnicy to może ... Świdnica zawsze trochę bliżej niż Lubin
Mam nadzieję, że teraz bębą też inne propozycje mijscówek – swoje podałem w okolicach ostatnich świąt.
Tylko ludziki nie myślcie sobie, że chcę od Was uciec bo nie o to tu chodzi.
Ale najbliższe spotkanko (na którym uda mi się być) może być na lotnisku, bo miejscówka jest świetna.
Asiu, a Ty przypadkiem nie witasz czasami na świdnickich spotkaniach??
Bo na dobrą sprawę, skoro lubiniakom ciężko się wybrać w nasze strony, a przynajmniej do "cebullandii" tzn. Legnicy to może ... Świdnica zawsze trochę bliżej niż Lubin
Mam nadzieję, że teraz bębą też inne propozycje mijscówek – swoje podałem w okolicach ostatnich świąt.
Tylko ludziki nie myślcie sobie, że chcę od Was uciec bo nie o to tu chodzi.
Ale najbliższe spotkanko (na którym uda mi się być) może być na lotnisku, bo miejscówka jest świetna.
www.mtj.auto.pl
Accord CG8 1.8 16V
Pinki napisał(a):najbliższe spotkanko (na którym uda mi się być) może być na lotnisku, bo miejscówka jest świetna
Nieźle by było, miejsca dużo, no i każdy miałby drogi po równo – z wyjątkiem Anonimki
albo w Lasku Złotoryjskim sobie piknik możemy urzadzić
Pinki napisał(a):Asiu, a Ty przypadkiem nie witasz czasami na świdnickich spotkaniach
Miałam taki zamiar, ale "przenioslam się" do LGOM
wszyscy sie namawiają obiecują a ostatecznie co spot stoji te same 5 czy 6 aut 

Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
Konspi napisał(a):wszyscy sie namawiają obiecują a ostatecznie co spot stoji te same 5 czy 6 aut
od kiedy jestem tu zalogowana to opuściłam tylko jeden spot , bo tylko jeden byl
może i był tylko jeden, ale za to jaki...
dlatego jak Ja i Konspi piszemy ze bedziemy to sie ma znaczyc ze
ze oczywiscie bedziemy
jak zwykle 

dlatego jak Ja i Konspi piszemy ze bedziemy to sie ma znaczyc ze
ze oczywiscie bedziemy
- Od: 21 gru 2007, 23:54
- Auto: 323f BA 1.5 16V 98'
No niestety czasami
udaje się być.
Mnie nie było na spotkaniu jednym czy dwóch ale to z przyczyn ode mnie nie zależnych. Pisałem przecież o córci.
Marcin mógłby się też zalogować i "udzielać" się w dyskusji. Jak go spotkam, to postaram się go przekonać do forum.
Vein pytanko do Ciebie – co w "bagietkach" jest podłączone pod stacyjkę ale w taki sposób, żeby bez kluczyka nie działało, ale działało nawet w momencie załączenia rozrusznika?? Mowa o plusie. Jedyny stały plus (działający przy rozruszniku) znalazłem od klaksonu ale jest zasilony nawet po wyjęciu kluczyka. Więc odpada. Dzisiaj przesiedziałem nad tym trochę czasu i
.
Problem teoretycznie rozwiązany – jedyny taki plus jest na sterowaniu pompki paliwa, ale jeszcze przed przekaźnikiem. Po wyjściu z przekaźnika jest impulsywny, czyli zanika a właśnie tego muszę uniknąć. kwestia tylko przeciągnięcia przewodu, "dokopania" się do właściwego i wpięcie się w niego. I znowu trochę czasu zejdzie.

Marcin mógłby się też zalogować i "udzielać" się w dyskusji. Jak go spotkam, to postaram się go przekonać do forum.
Vein pytanko do Ciebie – co w "bagietkach" jest podłączone pod stacyjkę ale w taki sposób, żeby bez kluczyka nie działało, ale działało nawet w momencie załączenia rozrusznika?? Mowa o plusie. Jedyny stały plus (działający przy rozruszniku) znalazłem od klaksonu ale jest zasilony nawet po wyjęciu kluczyka. Więc odpada. Dzisiaj przesiedziałem nad tym trochę czasu i

Problem teoretycznie rozwiązany – jedyny taki plus jest na sterowaniu pompki paliwa, ale jeszcze przed przekaźnikiem. Po wyjściu z przekaźnika jest impulsywny, czyli zanika a właśnie tego muszę uniknąć. kwestia tylko przeciągnięcia przewodu, "dokopania" się do właściwego i wpięcie się w niego. I znowu trochę czasu zejdzie.
Ostatnio edytowano 12 lip 2008, 21:24 przez Pinki, łącznie edytowano 1 raz
www.mtj.auto.pl
Accord CG8 1.8 16V
brymmm
ja już po urlopie
w sumie spotkanie może być w każdej chwili, obecnie wybieram się tylko na zlot do Borska ale tak jestem na miejscu i cały czas w pracy
Pinki na następnym spotkaniu dam ci trochę ulotek na Jawor
ja już po urlopie
w sumie spotkanie może być w każdej chwili, obecnie wybieram się tylko na zlot do Borska ale tak jestem na miejscu i cały czas w pracy

Pinki na następnym spotkaniu dam ci trochę ulotek na Jawor
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
fotki sa na forum w dziale nasze mazdy wyszukasz bez problemu wpisz tylko konspi zeby szukal w tytułach i bedzie. fotek silnika nie zamieszczalem bo nie jest umyty
albo tylko mam takie wrażenie, albo życie na tym forum umarło. co z propozycjami??
Konspi i Alfonso widzę, że macie ochotę na podwyższenie adrenaliny. Więc może tak trochę więcej autek wystawić do boju??
Konspi i Alfonso widzę, że macie ochotę na podwyższenie adrenaliny. Więc może tak trochę więcej autek wystawić do boju??
www.mtj.auto.pl
Accord CG8 1.8 16V
Pinki napisał(a):albo tylko mam takie wrażenie, albo życie na tym forum umarło.
urlopy
In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
a ja mam 2 zmiane od 11 do 17 a potem troszke nadrabiam stracony czas pozatym chata wolna i jakos tak czasu na foru zbytnio niemam tyle co raz dwa razy dziennie zaglądne 
damy rade ludzie
bo ostatnio bez samochodu źle sie czułem i może teraz będzie lepiej 

- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________
Jaaaaaaaaaaaaaa Kupiłem 

- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________