Co tu znowu taka cisza??!! Myślimy coś w tym miesiącu nad jakimś spotem??? Tym razem ja chyba wezmę aparat, bo na zdjęcia to się chyba nigdy nie doczekamy
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
Ja myślałem żeby w tygodniu wystawić propozycję na dzisiaj ale zapomniałem No chyba że się jeszcze zbierzemy jakoś. Jutro mnie nie ma w Tarnowie.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Możemy spróbować spotkać się pod roczniakiem i razem pojechać do galerii – może jakimś cudem się uda że będą miejsca. Ja proponuję 13:00 ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Siema chłopaki:) chociaz rozmawialem z Kojakiem o tym to wole was tez zapytac czy byloby od was jakies zainteresowanie zlotem japoncow jak w 2009 roku(chociaz mnie nie bylo) tyle że np w marcu lub kwietniu? czy wolelibyscie pozniejszy termin? Z Hondziarzami dzis pogadam na spocie tez o tym ale lepiej sie umowic poki czasu jeszcze jest troche:P