ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
to moze w poniedziałek na parkingu pod focusem zrobimy spota , moze byc nawet wieczorem , tam dobre swiatlo jest. Lukasz moze juz wpadniesz mazda
-
Pyton162
mam nadzieje że odbiorę choc to jeszcze zalezy. dam znac
watpie czy sie pojawie. Ale bedzie parking otwarty dzisiaj jak jest swieto? Ktoregos dnia jak jechalem o 6 do Wroclawia to chcialem nawrocic na stacje na statoil przejezdzajac przez parking i byly szlabany opuszczone :O
dozobaczenia na spocie
Dopisano 11 lis 2013 19:33:
dzieki za spota bieski, siemek i misiak .
Teraz jak sa do załatwienia pachołki to może faktycznie zrobimy jakąś próbę na placu .
Misiak jak bedziesz potrzebował pomocy z załatwieniem spraw w poznaniu to jesteśmy do usług , czas skończyć tą farsę,
Dopisano 11 lis 2013 19:33:
dzieki za spota bieski, siemek i misiak .
Teraz jak sa do załatwienia pachołki to może faktycznie zrobimy jakąś próbę na placu .
Misiak jak bedziesz potrzebował pomocy z załatwieniem spraw w poznaniu to jesteśmy do usług , czas skończyć tą farsę,
-
Pyton162
Odpuscilam tym razem, a tu mis z corcia nawet podjechal. Nie uscisnelam lapki, wiec teraz na odleglosc i dziekuje za pozdrowienia.
NAJLEPSZEGO MARCINIE

NAJLEPSZEGO MARCINIE

-
Dżasta
szukamy placu, może być zamknięty. Zrobi się zrzutę po parę zeta i może ochroniarz wpuści. Pachołki załatwię od Barta, możliwe że sam będzie chciał poupalać. Im więcej szutru tym dla nas i Barta lepiej, nie obciąża się napędów, a zabawy jest przy tym zdecydowanie więcej. Co do Wściekłej to zrób tak jak rozmawialiśmy. Bart też co nieco podpowie. Bieski szkoda że nie zdążyłem, ale sam rozumiesz...święto. I nie mam na myśli narodowego
... jeszcze raz życzenia.
ja również dzięki za spota oraz za rady, bedziemy coś myslec 
Pyton162 napisał(a):dzieki za spota bieski, siemek i misiak .
Dziękuje również

Dżasta napisał(a):NAJLEPSZEGO MARCINIE![]()
Dziękuje bardzo

Dżasta napisał(a):Odpuscilam tym razem,
No byłem bardzo zdziwiony, że cie nie widzę.

siemek55 napisał(a):ale sam rozumiesz...święto.
No ja rozumiem, wujki ciotki ktoś nalewać musi .
Misiak powodzenia w odzyskaniu auta. Mam nadzieję że będzie mi dane kiedyś je zobaczyć.
Wiedzialam, ze prezent Ci sie spodoba. Tylko musialam wyslac az 2 brunetki. Taka jest warosc 1 nieobecnej blondynki.
Szczesliwego ladowania i do zobaczenia w grudniu mam nadzieje

Szczesliwego ladowania i do zobaczenia w grudniu mam nadzieje
-
Dżasta
co do placu , to ja osobiście wolałbym cos asfaltowego , szutr może porobić spustoszenie w lakierze naszych mazda a chyba nie o to chodzi. najbardzieh nadal by sie jakis duzy parking , tylko wtedy wchodzą w gre pory pozno wieczorne zeby juz byly puste. Kiedys jak ujeżdżałem na kjs to w zg jeździliśmy proby na palmiarni oraz na foluszowej tam za fastem. Podjadę tam jak bede mial czas to sie zorientuje jak to teraz wyglada.
-
Pyton162
Cwiczylam tu ruszanie pod gorke
Policja czesto tam zaglada.
Najlepszy bylby autodrom, ale to marzenie, nieosiagalne, nie dostepne.
Co ja tam cwiczylam
i pamietam nawet drugie miejsce w kjsach. Pyton krecil kierownica i cisnal gaz, a ja mowilam w ktora strone ma krecic. I wykrecil
Na foluszowej tez krecilismy, ale tam jest chyba gruz
Policja czesto tam zaglada.
Najlepszy bylby autodrom, ale to marzenie, nieosiagalne, nie dostepne.
Co ja tam cwiczylam

Na foluszowej tez krecilismy, ale tam jest chyba gruz
-
Dżasta
-
Dżasta
parking kolo stadionu jest jedna z opcji, nie ma tam ruchu, jest oświetlony nawet wieczorem. Wszędzie sie trzeba liczyć z tym ze wpadną panowie niebiescy i będzie po zabawie. Trzeba zaryzykować, auta mamy sprawne , wydechy ciche wiec raczej nie mieli by sie do czego doczepić. A może do Kąkolewa na lotnisko.
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a): A może do Kąkolewa na lotnisko.
Może i ktoś z wlkp by tam wpadł, ja mam 40 km z Pniew tylko
Problemem może być to, że przyjedzie tam pan zajmujący się lotniskiem i nas wygoni. Kiedyś tam byliśmy 2x z wlkp i nie było problemu, potem 2x i był problem. Różnie. Pzdr.
Młody.