Przygotować się, bo będzie ostra jazda
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Kartingi: Mamy zarezerwowany tor na 30 minut od godziny 13:30
a chceta ciasto? bo właśnie upiekłam i jak mi nie pomożecie to będę musiała zjeść całą blachę sama

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
RULES napisał(a):Te przystojniak a kiedy ? Jak mnie nie wziąłeś pod uwagę to bede musiał Ci.... (oddac 20 zł)
p.s. pogniewałem się
haha

Olka napisał(a):a chceta ciasto? bo właśnie upiekłam i jak mi nie pomożecie to będę musiała zjeść całą blachę sama![]()
Ciasto jaasssssssne
Piotruś napisał(a):blachy nie jedz, niesmaczna jest
dziękuje za radę, nie wpadłabym na to

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
jakoby że przedźwignąłem się dziś w pracy i jestem troche przeziębiony dostałem dziś L4 na pare dzionków więc mam możliwośc zawitania na jutrzejszym spociku
lecz jeśli chodzi o gokarty to jak rules zawita mam nadzieje że do tego czasu plecy dojdą do siebie
ej dawac jeszcze tego karasiowego gada na sobote
co do rulesa to ja tez chce 20zl
a na powaznie nie wiem czy akura na 13 sie wyrobie zeby z pracy sie wyrwac ale zrobie co w mojej mocy 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):ej dawac jeszcze tego karasiowego gada na soboteco do rulesa to ja tez chce 20zl
a na powaznie nie wiem czy akura na 13 sie wyrobie zeby z pracy sie wyrwac ale zrobie co w mojej mocy
Szkodnik olej ich. Nie zwalniaj sie z roboty bo nie warto. Lepiej pojdziesz z nami jak ja przyjade hehe
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
13:00 Łuczniczka czy Tesco? ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ej no pewnie ze tesco bo gokarty sa w tesco
ofkoz dopisuje sie do gokartów Piotrus
zaraz wyjezdzam z Torunia Do ZO