WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Z majówką to jeszcze zobaczymy (nie mogę nic obiecać) bo nie wiem jeszcze jak pracuję   ale gdybym miał wolne to nie wykluczam propozycji poprawin z zeszłego roku (a ciężko będzie poprawić to co się wtedy działo .... podobno hahhaha)
  ale gdybym miał wolne to nie wykluczam propozycji poprawin z zeszłego roku (a ciężko będzie poprawić to co się wtedy działo .... podobno hahhaha)
A co do info o spotach ja zawsze byłe zwolennikiem informowania każdą możliwą drogą (temat spotw, FB, PW)

A co do info o spotach ja zawsze byłe zwolennikiem informowania każdą możliwą drogą (temat spotw, FB, PW)
Regeneracja DPF........info PW
		Panowie a może w razie gdyby plan u Grzeska nie wypalił to może po prostu jakiś ośrodek/domki/namioty? 

I namioty:> jeśli pogoda do pisze to byłaby to całkiem fajna opcja ale może być jeszcze troche za zimno na takie noclegi

matthies napisał(a):teraz będę wrzucał na fb też info
Super by było...

Co do majówki to ja chyba nie dam rady być z Wami... a przynajmniej nie na tak długo jak planujecie... może wpadnę w ciągu dnia i zobaczę czy żyjecie
Z tego co wiem ośrodki zaczynają od majówki, więc domki są wyziębione ale zawsze można wziąć farelka  .
.

- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive 
 była: MX3 1.6 16V 93
...a jak jeszcze kobieta będzie obok to już w ogóle gorąco 

W sumie to podobno rok temu sie z Grześkiem przytulaliśmy  Ale kto to wie czy to było 0,7...
  Ale kto to wie czy to było 0,7...