TARNÓW – spotkania regionalne
_Casper_ napisał(a):zapewne KTA
Z wszystkimi chlapaczami.?
Łezkami na progach?
Niestety bez lotki?
A i pewnie miała nowy znaczek na tej blendzie?
Jak tak to jest mazda mojego kumpla była raz u nas na spocie tym integracyjnym z resztą japońców.
Później swoje przeszła i dzień przed końcem roku wyjechała z warsztatu z nowym lakierem (całościówka).
Aha i nie czarne tylko to jest kolor o ile dobrze pamiętam NOBLE GREEN, czy jakoś tak.
Dokładnie ... KTA
Co do tego czy lotka była czy nie to nie wiem już dokładnie ...
Czyli kolor ten co na mojej
Ostatnio edytowano 11 sty 2011, 19:53 przez TR4PSTAR, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
_Casper_ napisał(a):zapewne... dzień przed końcem roku wyjechała z warsztatu z nowym lakierem (całościówka).
Aha i nie czarne tylko to jest kolor o ile dobrze pamiętam NOBLE GREEN, czy jakoś tak.
Ale dał pupy że czerni nie zrobił przy okazji całościówki!

Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
wielka prosba do ludzi z Tarnowa,
http://moto.allegro.pl/mazda-323f-sport ... 41914.html
od tego goscia chcialbym kupic tylne drzwi od strony pasazera, gosciu nie ma fot na allego gdzie dobrze widac by bylo jaki jest stan tych drzwi, mógłby ktos podjechac na ten szrot i zrobic dokladne foty zebym wiedzial czy warto brac, ruda lubi wychodzić od wewnątrz drzwi na dole. Zalezy mi na tym zeby drzwi byly igla boi nie chce ich malowac , z gory dziekuje za wszelka pomoc

od tego goscia chcialbym kupic tylne drzwi od strony pasazera, gosciu nie ma fot na allego gdzie dobrze widac by bylo jaki jest stan tych drzwi, mógłby ktos podjechac na ten szrot i zrobic dokladne foty zebym wiedzial czy warto brac, ruda lubi wychodzić od wewnątrz drzwi na dole. Zalezy mi na tym zeby drzwi byly igla boi nie chce ich malowac , z gory dziekuje za wszelka pomoc
-
Pyton162
ReeD napisał(a):_Casper_ napisał(a):zapewne... dzień przed końcem roku wyjechała z warsztatu z nowym lakierem (całościówka).
Ale dał [tiiit] że czerni nie zrobił przy okazji całościówki!
Nie chciał
Wiecie jak to jest później sprzedać samochód po zmianie koloru.
Ps. Panowie nie słyszeliście przypadkiem o jakiejś pracy?

Zapraszam –> Tarnów ul.Przemysłowa 4F
- Od: 6 mar 2010, 11:17
- Auto: zielony wóz drabiniasty
Pyton162 napisał(a):wielka prosba do ludzi z Tarnowa,http://moto.allegro.pl/mazda-323f-sport ... 41914.html
Spoko mógłbym podjechać i oglądnąć tylko muszę adres znaleźć tego szrotu
- Od: 13 sty 2009, 20:53
- Auto: Mazda 323F 1,3 16V (BJ) '98r
dzis do nich zadzwonie sie spytam o adres i napisze do Ciebie pozdro
ok to jest jakas wioska pod Tarnowem – wies Rzuchowa 223 , bylbym wdzieczny jak bys mogl podjechac zobaczyc te tylne drzwi i zrobic foty lub sprawdzic czy warto je brac
ok to jest jakas wioska pod Tarnowem – wies Rzuchowa 223 , bylbym wdzieczny jak bys mogl podjechac zobaczyc te tylne drzwi i zrobic foty lub sprawdzic czy warto je brac
-
Pyton162
_Casper_ napisał(a):Nie chciał
Wiecie jak to jest później sprzedać samochód po zmianie koloru.
Kurde ja swojej nie będę sprzedawał bo za ile ? 7-8 tysi? Zostanie ze mną do końca i zgnije na parkingu
Kiedy się spocimy ? Ja mam wolną sobotę jak by co.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
To co ustalamy na niedziele ? Myśle że więcej osób by było
Ja dam znać Adamowi bo on nie ma dostępu do neta a mówił że chętnie przyjedzie bo z nim gadałem
także jego też można dopisać do listy
Niedziela 16.01.2011- pierwszy spot w nowym roku obecność obowiązkowa
1. Kojak
2. Zaczek
3. Adam44
4.
Niedziela 16.01.2011- pierwszy spot w nowym roku obecność obowiązkowa
1. Kojak
2. Zaczek
3. Adam44
4.
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
W niedziele jestem wolny od 13:30 jak zaczniemy od 14 to akurat zajadę.
zaczek111 napisał(a):5. lycon-zapraszamy nie ma się czego obawiać
jak nie ma czego się obawiać to na pewno będę
- Od: 25 wrz 2010, 19:45
- Auto: Mazda 323F BA V6
dziq mogę wpaść po Ciebie.
O której sie spotykamy? 14 ?
O której sie spotykamy? 14 ?