jesli chodzi o ta firme, ktora wczesniej miala powiedzmy ASO Mazdy w Radomiu jak nie bylo jescze przedstawicielstwa to tez mam niemile wspomnienia i na pewno moja noga tam nie stanie wiecej, o kumplu juz nie wspomne. mial cos do wymiany, stwierdzili ze to chyba przeplywka czy cos tam, nie pamietam, ale krzykneli 500 EURO

co sie okazalo wymienil jakas [tiiit] u znajomego mechanika i wydal lacznie jakies 70pln wiec cos jest nie tak. pomijam juz fakt ze jesli chce sie do nich dac auto do naprawy to gosc wsiada, wjezdza na podworko i brama sie zamyka, nie masz juz dostepu do samochodu i moga przy nim robic wszystko i kasowac za wszystko, masakra.
Co do samego wpadniecia do Radomkowa to pewnie ze zapraszamy. Widac jestem nie na czasie ale pamietam jak ktos inny byl PRem Mazowsza

Spot udany, az jestem w szoku bo w sumie spontan a przyjechalo jak na nasze mozliwosci sporo aut. Oby wiecej tego typu akcji

Powtarzam pytanie Karola, czy jedzie ktos do Sandomierza?? nie dajcie chlopakowi samemu jechac

Ja ze swojej strony oraz organizatorow zapraszam na piknik w Barkowicach Mokrych na 3 dniowy spot %) %) %)
PS. w zyciu tak dobrze zrobionych fot nie widzialem