ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
myślę, że w niedzielę jest największa szansa na to, żeby większość osób miała wolne, ale jeśli są jakieś inne propozycje i większości będzie pasować inaczej to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ten termin zmienić 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
to w niedziele spot na makro , tylko która godzina przed żarciem czy po żarciu tzn albo 12-13, albo 16-17
-
Pyton162
Blik3r napisał(a):ja jestem za 12-13
Ja też

- Od: 15 sie 2013, 09:23
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 2003
Bieski, wiesz ze Cie lubie, ale nie pros mnie zebym Ci kupowala tego prosiaczka. I w wypowiedzi wyszly dwa prosiaczki 

-
Dżasta
Potwierdzam przybycie
Kapci palić nie będę bo mam już zimówki a tu dziś 20' 

- Od: 15 sie 2013, 09:23
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD 2003
Też dzisiaj w końcu zawitam, tylko prawdopodobnie się trochę spóźnię
- Od: 4 sty 2007, 17:31
ja bede akurat po jednych zajeciach takze wpadne również
Dzieki za spota w niedzielne przedpołudnie, przed rosolem, przed spacerem z rodzina
Siemek został sprowadzony na ziemie przez m3 1.6 , mam nadzieję że nie wkurzy sie i nie sprzeda mazdy
. Lexux gs300 Trolla- Marka zrobił na mnie ogromne wrażenie , chyba nastepne auto bedzie własnie lexus
To co teraz może do baru na piwko

Siemek został sprowadzony na ziemie przez m3 1.6 , mam nadzieję że nie wkurzy sie i nie sprzeda mazdy
To co teraz może do baru na piwko

-
Pyton162
Nim zlapalem trakcje bylo juz po wszystkim. Na pocieszenie: moja jest Wieksza: P. Dzieki wszystkim za spotkanie. Fajnie bylo zobaczyc nowych. Mam nadzieje ze reszta tez sie pojawi
. Proponuje spota jeszcze raz w niedziele moze byc nastepna, tym razem okolo 16.
Dopisano 20 paź 2013, 18:40:
Nim zlapalem trakcje bylo juz po wszystkim. Na pocieszenie: moja jest Wieksza: P. Dzieki wszystkim za spotkanie. Fajnie bylo zobaczyc nowych. Mam nadzieje ze reszta tez sie pojawi
. Proponuje spota jeszcze raz w niedziele moze byc nastepna, tym razem okolo 16.
Dopisano 20 paź 2013, 18:40:
Na szczescie to tylko zabawa.
Milo, ze tylu nas przyjechalo.
Lex marka robi wrazke nawet na miejscu pasazera.Dawny lubuski guru zagladnal do naszego kurnika. Senkju wszystkim obecnym.
Siemek zatrzymales sie na koncu prostej? Bo nie wrociles zeby sie pozegnac
Milo, ze tylu nas przyjechalo.
Lex marka robi wrazke nawet na miejscu pasazera.Dawny lubuski guru zagladnal do naszego kurnika. Senkju wszystkim obecnym.
Siemek zatrzymales sie na koncu prostej? Bo nie wrociles zeby sie pozegnac
-
Dżasta
Dżasta napisał(a):Bo nie wrociles zeby sie pozegnac

Dżasta napisał(a):Lex marka
Dzisiaj widziałem coś takiego na ulicy. W sam raz auto dla mnie
siemek55 napisał(a):Na pocieszenie: moja jest Wieksza: P
A czarna nie chciała spróbować sił ?
Czarna miala pelny bagaznik i wietrzyla sie po impregnacji.
Zreszta chyba szkoda bylo nowych opon, co nie zrywamkable?
Zreszta chyba szkoda bylo nowych opon, co nie zrywamkable?
-
Dżasta
jest na zimówkach a jest 20 stopni za dnia to na starcie straciła by połowę bieżnika z tych opon
-
Pyton162