ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Kilka fotek ode mnie z kuligu
http://picasaweb.google.pl/Majkej88/Kulig310110#
A gdzie ta grabowa jest ale ja mam przyciemnione szybki to też rozpoznawalny znak
http://picasaweb.google.pl/Majkej88/Kulig310110#
A gdzie ta grabowa jest ale ja mam przyciemnione szybki to też rozpoznawalny znak
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
witam dawno nie zagladalem bo bylo forum niesprawne i przegladajac wasze posty musze stwierdzic tak diagnoza jaka byla wystawiona byla bledna silnikk apo pierwsze przyczyna kopcenia na czarno byla zla przeplywka byla B6S7 a powinna byc BP05 po drugie palenei oleju przez silnik ylo spowodowane brakiem uszczelki pod pokrywa zaworowa i niedokreconymi swiecami przez ktore co jakis czas dostawal sie olej o komory spalania a to co wam wydawalo sie za panewke to byla nieszczesna pompa wspomagania a pozatym wszystkie naprawy wykonuje sam wiec mazda dla mnei jest bardzo tanim samochodem
wiec ta moze psuc sie i psuc a tak pozatym posiadam jeszcze 2ie na czesci wiec moglem ja smialo kupic gdyz dawcy czekaja by ofiarowac swoje nazady
Kongo jeżeli tylko takie były problemy to się cieszyć bo piękne autko jest
a jak sobie poradziłeś z tym światłem
a jak sobie poradziłeś z tym światłem
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
kongo napisał(a):witam dawno nie zagladalem bo bylo forum niesprawne i przegladajac wasze posty musze stwierdzic tak diagnoza jaka byla wystawiona byla bledna silnikk apo pierwsze przyczyna kopcenia na czarno byla zla przeplywka byla B6S7 a powinna byc BP05 po drugie palenei oleju przez silnik ylo spowodowane brakiem uszczelki pod pokrywa zaworowa i niedokreconymi swiecami przez ktore co jakis czas dostawal sie olej o komory spalania a to co wam wydawalo sie za panewke to byla nieszczesna pompa wspomagania a pozatym wszystkie naprawy wykonuje sam wiec mazda dla mnei jest bardzo tanim samochodemwiec ta moze psuc sie i psuc a tak pozatym posiadam jeszcze 2ie na czesci wiec moglem ja smialo kupic gdyz dawcy czekaja by ofiarowac swoje nazady
Grubo, widac, ze ktos dbal o samochod

Dawac dawac z zapisami na zlot, przy tym tempie do jutra miejsce nie bedzie
kurcze, ja nie pojadę do Konina – brak kasy, teraz jadę z Kasią w góry, i jak wrócę, muszę postarać się o status klubowicza i załapać się na następny ogólnopolski zlot.
Bartg dzięki za wazelinę do uszczelek oczywiście
Bartg dzięki za wazelinę do uszczelek oczywiście
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
no niestety o autko nikt nie dbal tylko bylo jezdzone i lane n adosc zlego silnik zalewany jest olejem mineralnym a to boli bo to przeciez panewki obrywaja i do tego sa tu zawory hydrauliczne co tez zle na nie wplywa ten olej no ale wnetrze powoli wyglada ladniej zmienione wszystko co bylo srebrne
na orginalne czarne tapicerka zmieniona na ladna czysta nie zniszczona zrobione czujki w dzwiach swiateelka wszystkei juz dzialaja
a na jesien zajme sie blacha bo mam dawce z zdrowymi elementami
a tak pozatym to fsakt czeka mniejeszcze duzo pracy przy tym aucei ale za te pieniadze z tym wyposazeniem to az by bylo szkoda by poszla na czesci a ogoplnie
mazda
i nic wiecej 
ps.Majki88 tak jak mialem mowione lub sam mowilem pociagnolem wiaske od lewej lampy dzial z lekkim opoznieniem ale dziala pozatym musze wymienic pompe paliwa bo nietrzyma cisnienia
mam pompe paliwa od silnika 1.8 ale SOHC da rade zasilic silnik DOHC czy nie 

ps.Majki88 tak jak mialem mowione lub sam mowilem pociagnolem wiaske od lewej lampy dzial z lekkim opoznieniem ale dziala pozatym musze wymienic pompe paliwa bo nietrzyma cisnienia
Witajcie!!
i mnie sie dzisiaj uda podjechac na spocik. Tylko prosze mi wytlumaczyc ktoredy mam wjechac na SS-2 bo nie bardzo wiem:P
i mnie sie dzisiaj uda podjechac na spocik. Tylko prosze mi wytlumaczyc ktoredy mam wjechac na SS-2 bo nie bardzo wiem:P
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Umcyk jak będziesz jechać od dąbrowy to wjedź sobie na Sienkiewicza i skręć w pierwszą w lewo, tak żeby wjechać na Pietrynę i później kawałek Piotrkowską do Piłsudskiego i skręć w lewo na światłach z Pietryny, jak będziesz już na Piłsudskiego to wskakuj na prawy pas, z tego pasa masz już zjazd przed sam silver i hotel ibis i zaraz za hotelem masz zjazd do garażu, dalej poprowadzą cię strzałki. Miłej drogi
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
snoopyvkp napisał(a):gdzie i o której jest dziś spocik bo cos nie moge odczytać w pierwszym poście
bo nasza pierwsza strona narazie jest w rozsypce
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Witam region i pozdrawiam. Piszę z prośbą i zapytaniem – poszukuję jakiegoś taniego noclegu w łodzi dla 2 osób na noc z czwartku na piątek, poradzicie coś?
I ewentualnie gdzie auto w pobliżu areny można zostawić – żeby zastać je całe i zdrowe, z pełnym inwentarzem
I ewentualnie gdzie auto w pobliżu areny można zostawić – żeby zastać je całe i zdrowe, z pełnym inwentarzem
barren napisał(a):Witam region i pozdrawiam. Piszę z prośbą i zapytaniem – poszukuję jakiegoś taniego noclegu w łodzi dla 2 osób na noc z czwartku na piątek, poradzicie coś?
Info na PW poszlo
[URL=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/2190] [IMG]http://www.motostat.pl/user_images/2190/icon1.png[/IMG][/URL]
- Od: 11 lis 2007, 17:48
- Auto: 323F BA
jak tam na spocie dzisiaj? 
mam nadzieję, że fajnie było
ja niestety w wykopie (robocie) ( angielski tak zwany)
a next spot pewnie w niedzielę, także załapę się
... załapiemy się znaczy się![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam
ps. nasza pierwsza strona zmasakrowana
mam nadzieję,że uda się to naprawić jak będzie nowy layout forum
mam w pliku zapisane zmiany na kompie jak coś 
mam nadzieję, że fajnie było
ja niestety w wykopie (robocie) ( angielski tak zwany)
a next spot pewnie w niedzielę, także załapę się
... załapiemy się znaczy się
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdrawiam
ps. nasza pierwsza strona zmasakrowana
-
Ania_TM