say napisał(a):O basenie nie wspomnę

say – a tak na marginesie to moze bysmy sie jakos spotkali?
www.mazdaspeed.pl
gleba87 napisał(a):no to ustalmy że 26 wrz spotykamy się w jednym miejscu na jakąś godzinę dokladna a potem wszyscy razem na te gokarty? proponuję 15-16 na walach przy akademii. co wy na to?
chodzi o tą impreze na wojska?
gleba87 napisał(a):był ktoś w ogóle? ja byłem na weekend w Międzyzdrojach zabalowałem trochę i niedziele spędziłem na zdychaniu.... może następnym razem:P
Wodzu napisał(a):moge podjechac na 15 na waly jesli ktos potwierdzi swoje przybycie
Tycjan79 napisał(a):Witam
Organizuję spotkanie mazd mx-5 ze Szczecina i okolic. Zamieściłem na forum mx-5.pl stosowne informacje: http://www.mx-5.pl/viewtopic.php?t=1029 ... sc&start=0
Proponuję abyśmy spotkali się w jak największej ilości – Wszystkich Mazd ze Szczecina i okolic.
Dnia: 3 października 2010 (niedziela), o godzinie 14.00 na parkingu naprzeciwko Ster/Castorama – ul. Ku Słońcu – koło Feu Vert.
Pogoda: ma być słonecznie, gdyby jednak zaczęło padać, spotkamy się razem i przejedziemy pod dach – na piętrowy parking Carrefour – Turzyn.
Jednocześnie, aby ubarwić tą niedzielę, pragnę poinformować, że tego samego dnia Auto Klub Szczecin organizuje VI Eliminację PAKS w 2010r, która odbędą się na torze kartingowym przy al. Wojska Polskiego w Szczecinie.
Do w/w zawodów, może zgłosić się każdy, swoim autem, kto ma prawo jazdy i ważne ubezpieczenia oraz przegląd techniczny auta – opłata 20 zł
Aby wystartować, należy przyjechać w godz. 9-10 i zapisać się w biurze zawodów.
W skrócie: Można bezpiecznie, polatać swoim autem po torze.
Wszystkie szczegóły: Kliknij tutaj
Dla odważnych/startujących :wink: , jest plan aby już rano się spotkać na obiekcie – wystartować w zawodach, a potem podjechać na w/w spotkanie, na ul. Ku Słońcu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd