Neonixos666 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):I tak już ta lista źle nie wygląda
Na koniec se wydrukuje i będę obecność sprawdzał
Ok, ale koniecznie w czapce świętego mikołaja skoro to spot mikołajkowy?
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):I tak już ta lista źle nie wygląda
Na koniec se wydrukuje i będę obecność sprawdzał
szadol1 napisał(a):A przewidziane są jakieś nagrody za obecność![]()
Neonixos666 napisał(a):szadol1 napisał(a):A przewidziane są jakieś nagrody za obecność![]()
oczywiście, pliczek ulotek do rozdania![]()
a pewnie na kolejnym nowe naklejki
pawcio1017 napisał(a):To jak z tą czapką mikołaja?![]()
Dziewczyna mnie pytala co bedziemy robic to niewiele myśląc powiedziałem że lepić bałwana przed Tesco
Neonixos666 napisał(a):pawcio1017 napisał(a):To jak z tą czapką mikołaja?![]()
Dziewczyna mnie pytala co bedziemy robic to niewiele myśląc powiedziałem że lepić bałwana przed Tesco
Przynajmniej nie okłamałeś. Zobaczymy co będziemy robić ale fajnie by było udać się w jakieś ciepłe miejsce
GreXx napisał(a):Jestem za a nawet przeciwJa jak najbardziej piszę się na spota. Co do śniegu to będzie można polatać magdalenami troszkę
hehe
cadzzilac77 napisał(a):jak mi córa wyzdrowieje, pozdaram się zapakować i przybyć.
tym samym (profilaktycznie) szukam transportu dla trzech osób (mikołaj, mikołajka i jeszcze malutka mikołajka- w foteliku).
pawcio1017 napisał(a):GreXx napisał(a):Jestem za a nawet przeciwJa jak najbardziej piszę się na spota. Co do śniegu to będzie można polatać magdalenami troszkę
hehe
Ba! Nie wiem czy zauważyłeś, że od jakiegoś czasu już na liście jesteś nawet wpisany
Neonixos666 napisał(a):Trzeba jeszcze ustalić gdzie się spotkamy i co robimy
GreXx napisał(a):Można iść na łyżwybędzie śmiesznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd