GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
też gratuluję, powodzenia.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Dla poprawy kontaktu pomiędzy mną a "człowiekami"
w regionie , proszę o numery telefonów na PW, jeśli nie stanowi to tajemnicy. Oczywiście jest to opcja dla tych którzy wyrażają taką chęć , abym posiadał nr kontaktowy do danej osoby .
Crenshaw , Mayki , Nightfall , Maksiu wasze nr już posiadam , zapraszam pozostałych:)
Crenshaw , Mayki , Nightfall , Maksiu wasze nr już posiadam , zapraszam pozostałych:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27 napisał(a):Dla poprawy kontaktu pomiędzy mną a "człowiekami"w regionie , proszę o numery telefonów na PW, jeśli nie stanowi to tajemnicy. Oczywiście jest to opcja dla tych którzy wyrażają taką chęć , abym posiadał nr kontaktowy do danej osoby .
Przemek fuu jakiś brzydką masz tą tabliczkę :p Gratulacje
Pyton napisał(a):Gratki za różowego. Ja z checia sie do Was bym wybrał . Pewnie misiak też by pojechał
Hej widzę ze powrociles na forum
I autko w poczekalni
Przydałoby się spotkać jak za starych dawnych czasów

Nightfallówna
Jako że jest niedziela , i większość pewnie siedzi w domu lub chillout 'uje się po ciężkiej sobocie
mam pytanko do Was koledzy z Gorzowa i okolic.
Powstał w mojej głowie taki plan , aby wspólnie w miarę jak największą grupą podjechać do Zielonej Góry na wspólny spot. Dziś rozmawiałem z Xedem vel Piotrem z Poznania
i powiedział że chętnie, również z nami by się wybrał w tym kierunku, a może nawet nie tylko On , bo również większą ekipą by podjechali.
Wszystko jest do ustalenia ,czyli data ,(myślę że niedziele chyba najbardziej większości pasują)
Myślę, żeby bardziej zminimalizować koszty , pojechać jak najmniejszą ilością aut .
Piszcze, co Wy na to
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu ....
Powstał w mojej głowie taki plan , aby wspólnie w miarę jak największą grupą podjechać do Zielonej Góry na wspólny spot. Dziś rozmawiałem z Xedem vel Piotrem z Poznania
Wszystko jest do ustalenia ,czyli data ,(myślę że niedziele chyba najbardziej większości pasują)
Myślę, żeby bardziej zminimalizować koszty , pojechać jak najmniejszą ilością aut .
Piszcze, co Wy na to

Ok nie mówię że na dniach i że koniecznie musi to być niedziela , bo sobota to również dobry dzień , na spokojnie trzeba pomyśleć komu kiedy pasuje i można coś działać.

10,11 mi również nie pasi
deejay27 napisał(a):W piątek będę w Gorzowie i trochę wolnego czasu będę miał:) Ktoś chętny na kopanko w oponkę:)
Ja ja wybierz mnie

Nightfallówna