ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
jak najbardziej aktualne , rezerwujcie terminy u kobiet a jak sie nie zgodza to bierzcie je ze soba, pozdro
-
Pyton162
przyjechałbym się wkupić, ale niestety sobotę mam zajętą, a w kręgle i tak bym nie zagrał, bo mam załatwiony nadgarstek przez glebę na stoku
może następnym razem...
to co z tymi kręglami bedzie ktoś?
dzieki wielkie za spotkanie, fajnie bylo pograc w kręgle sory że wygrałem
.
Następne spotkanie zrobimy 2 tyg przed zlotem ogólnopolskim w Kąkolewie w celu ustalenia szczegółów wyjazdu , pozdro
Następne spotkanie zrobimy 2 tyg przed zlotem ogólnopolskim w Kąkolewie w celu ustalenia szczegółów wyjazdu , pozdro
-
Pyton162
było fantastycznie
kręgle to trafiony pomysł wodzu 

Witam wszystkich po długim czasie nieobecności
Widzę, że pozmieniało się wszystko od kiedy tu ostatnio byłem, czyli ludzie, auta, miejsca spotkań i wiele innych. Z braku czasu i wielu innych powodów nie miałem okazji się pojawić na ostatnich... kilkudziesięciu spotkaniach
Tak patrze, że ze starej kadry został chyba tylko Pyton i zrobił coś czego się nie spodziewałem, czyli auto zmienił 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Siemek, rzeczywiście chyba pamiętam. Wydaje mi się, że spotkaliśmy się wtedy pod samym Makro, a nie tak jak zazwyczaj na trasie na 400m w okolicach Makro 
Corolli już nie ma, przynajmniej nie u mnie... teraz uwaga, bo jest w rękach mojej siostry i jest postrachem naszego pięknego miasta, tzn nie siostra, tylko auto... w sumie to jedno i drugie
Ja się przesiadłem w "emeryt style" oczywiście produkcji japońskiej
Hmmm Kąkolewo mówisz... w sumie ciekawa opcja, muszę zerknąć, czy będę mógł i jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie
Poczytam o zlocie i dam znać.
Corolli już nie ma, przynajmniej nie u mnie... teraz uwaga, bo jest w rękach mojej siostry i jest postrachem naszego pięknego miasta, tzn nie siostra, tylko auto... w sumie to jedno i drugie
Ja się przesiadłem w "emeryt style" oczywiście produkcji japońskiej
Hmmm Kąkolewo mówisz... w sumie ciekawa opcja, muszę zerknąć, czy będę mógł i jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie
- Od: 4 sty 2007, 17:31
czesc trollu a my mielismy sie ustawic ale chyba sprawy Cie pogoniły bo minelismy sie w drodze
wpadaj na spotkania może starą kadre odbudujemy

wpadaj na spotkania może starą kadre odbudujemy