ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
siemek55 napisał(a):Jeżeli wolisz z Pytonem....ja nie mam nic przeciwko
Przeczytaj jeszcze raz:
Pyton162 napisał(a):ja wezme Dżaste na kolana a bieski siemka
I pomyśl jak jest na odwrót
Pyton skutecznie potrafisz mnie nawiedzać
w takim razie do zobaczenia wieczorem

bieski napisał(a):Siemek jak tam autobusy ze wsi jezdzą ?

misiak89-89 napisał(a):Pyton skutecznie potrafisz mnie nawiedzaćw takim razie do zobaczenia wieczorem
bieski napisał(a):Siemek jak tam autobusy ze wsi jezdzą ?
następny spocik na kręgielni przy Kożuchowskiej. Zobaczymy jak wasze wioskowe autobusy
jezeli będzie ktos wcześniej i bedzie tam wolny ten duzy stolik ktory stoi po środku to niech go zajmie .
-
Pyton162
masz za to browara 
Dopisano 19 sty 2013 13:44:
dziekowac za spotkanie, bylo bardzo milo. Następne myślę ze za miesiąc w kręgielni Magma, wiec rezerwujcie terminy, pozdro
Dopisano 19 sty 2013 13:44:
dziekowac za spotkanie, bylo bardzo milo. Następne myślę ze za miesiąc w kręgielni Magma, wiec rezerwujcie terminy, pozdro
-
Pyton162
Dzięki wszystkim za miłe spotkanko! Trzymać frekwencję i będzie dobrze 
Siemek55 dzięki za użyczenie garażu na godzinkę. Moje przypuszczenia się potwierdziły i znowu Madzia jeździ jak trzeba
PS: http://www.aliexpress.com/item/2012-sup ... 89437.html
Bierzesz ?
Siemek55 dzięki za użyczenie garażu na godzinkę. Moje przypuszczenia się potwierdziły i znowu Madzia jeździ jak trzeba
PS: http://www.aliexpress.com/item/2012-sup ... 89437.html
Bierzesz ?
Witam,
Któregoś dnia, rano w zeszłym tygodniu, moja żona premką zawracała koło wenusa i ktoś w jakieś czarnej madzi, jadąc za nią pozdrowił ją klaksonem. Może to ktoś z forum z naszej grupy?
Pozdrawiam
Któregoś dnia, rano w zeszłym tygodniu, moja żona premką zawracała koło wenusa i ktoś w jakieś czarnej madzi, jadąc za nią pozdrowił ją klaksonem. Może to ktoś z forum z naszej grupy?
Pozdrawiam
- Od: 31 gru 2010, 13:30
- Auto: premacy CP FP ( od Fasoli),
V70 III KINETIC 2.0d
Witam, idzie wiosna.. Jakiś spot, jak już cieplej będzie, się odbędzie?
Widzieliście w ZG koło urzędu miasta stoi ładna 323f BG czerwona, z napisem "Kuba" z tyłu, to ktoś z forum?
Widzieliście w ZG koło urzędu miasta stoi ładna 323f BG czerwona, z napisem "Kuba" z tyłu, to ktoś z forum?

- Od: 28 kwi 2012, 10:10
- Auto: Mazda 323F BG ;)
Moja Madzia
ja tam widzę co dziennie naprawdę ladna 323f bg pod urzędem gminy . Spotkanie zrobimy na przelom lutego i marca w kręgielni Magma to jest 1 lub 2 marca , co powiecie na ten termin ?
Spotkanie z udziałem mazd zrobimy w marcu jak bedzie juz w miare cieplej , nazrazie lepiej grzac tylki przy piwku lub czyms mocniejszym
Dopisano 27 lut 2013 14:08:
to co w przyszły piatek idziemy na browara i na kręgle ?
Spotkanie z udziałem mazd zrobimy w marcu jak bedzie juz w miare cieplej , nazrazie lepiej grzac tylki przy piwku lub czyms mocniejszym
Dopisano 27 lut 2013 14:08:
to co w przyszły piatek idziemy na browara i na kręgle ?
-
Pyton162